גולדן-יוסטון משחק 2

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולדן-יוסטון משחק 2

נראה שולחן החליטו להעמיד את הברך של האוורד במבחן והם נותנים הרבה כדורים לאוגוסט שמריץ אותו יפה
אחלה קצב ברבע הראשון

OrEl74

Well-known member
מנהל
אוגוסט? המתקן שגיאות הזה די דביל: -)

אחלה משחק בינתיים
גולדן פשוט חגיגה לעיניים

OrEl74

Well-known member
מנהל
הרוקטס לא פראיירים

היה נראה שהמשחק הזה בדרך לבלואו אאוט כשגולדן כבר הובילו בכל 17
אבל הרוקטס חזרו בצורה מרשימה למשחק הזה ואנחנו עם שוויון במחצית
&nbsp
הארדן מדהים עם 19 נק 6 ריב ו5 אס

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואווו איזה משחק יש פה

אני היחיד שרואה????

billc

New member
איזה טעות, היה להם זריקה חופשית, אבל בכח רצו שהארדן

יהיה המוציא לפועל

billc

New member
בעצם זה היה דוויט על קו השלוש, אז בעצם זה מובן

OrEl74

Well-known member
מנהל
הארדן לא מסוגל לנצח משחקים

אין לי הסבר למה שקרה פה.
פדיחה עצומה לא רק של הארדן אלה גם (ובעיקר) של מקהייל שלא לקח פסק זמן.
&nbsp
טיפות לשמה

billc

New member
הם היו בחצי התקפה מתפרצת וזמן קצר

אני מעריך מאוד את מקהיל מאז שיוסטון חזרו מהקבר נגד הקליפרס (אז אני לא עדיין לא מוכן לדבר רע עליו)

Enrique romero

New member
היה פסק זמן ולא לקחו?!

חשבתי שנגמר להם, טעות רצינית. לא חושב שזאת אשמתו של הארדן, מה גם שהיה עליו פאול ברור של סטף בפוזשן האחרון שהשופטים "החליקו".
&nbsp
&nbsp

Executioner

New member
היה לו משחק מצויין אבל לדעתי הוא ברח מאחריות

הוא מסר להווארד כדור על קו השלוש פחות מ9 שניות למשחק, מה הוא ציפה שהווארד יעשה. קבלת החלטות מאוד מוזרה.

מור תור

New member
הוא לא ידע שזה הווארד הוא ראה פשוט חולצה אדומה ומסר

אם זה היה מישהו אחר ולא הווארד זה היה יכולה להיות מסירה טובה מאוד או לשלשה או להיכנס לסל
הבעיה שזה היה הווארד שלא יכול לכדרר או לקלוע :\

NETANELD

New member
איך הוא לא זרק?!

הוא עשה מהלך של סטאפ בק יפה עם 4 שניות על השעון והיה אמור לקחת את הזריקה מחצי מרחק,חבל יכל לעשות פה סדרה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ערימה של החלטות שגויות

מקהייל היה צריך לקחת טיים אאוט
הארדן היה צריך לזרוק
ואפילו האוורד היה צריך לזרוק עם 2 שניות על השעון ולא למסור להארדן בכוח (כן, אני יודע שהוא עמד מעבר לקשת אבל במצב הזה מה כבר היה להם להפסיד???)
&nbsp
&nbsp

BeniTaz

New member
דברים שצריך לומר

קליי תומפסון לא פוגע. המספרים שלו חלשים כל הפליאוף ובמיוחד בסדרה הזאת. לא רק שהוא לא פוגע, הוא לוקח זריקות קשות ומכריח את עצמו על המשחק, זאת בניגוד לכל התורה הגולדן סטייטית של הזרימה והנעת הכדור לשחקן הפנוי. חבל.. הורס.
&nbsp
ג'וש סמית' חוזר לעצמו.. כלומר למשחק עם הראש בקיר. כל כך הרבה זריקות מיותרות וסתמיות. 17 זריקות ב-21 דקות. מקהייל כבר התחיל לחתוך אותו בדקות. איפה ההיילופים להווארד? דוקא ג'ונס עושה את זה.
&nbsp
לא ברורה לי ההשוואה של גיל ברק של ג'יימס הארדן למה שלברון עשה אתמול. לברון החזיק את הכדור בצורה אנוכית, לא יצר כלום והרס לקליבלנד. הארדן (חוץ מהמהלך האחרון שהתפקשש), החזיק בצדק את הכדור וקבלת ההחלטות שלו היתה מצוינת. עד הרגע האחרון.. כן. אבל ההשוואות היו במהלך המשחק. השוואה הזויה. לפעמים הביקורת על הארדן מנותקת למציאות.
&nbsp
מה שכן.. לגביי הארדן, הוא עושה דברים יפים בהגנה וזה נראה כאילו הוא מצליח לעצור את קליי תומפסון במקום שזה יהיה הפוך.
&nbsp
ולגביי השלשות של גולדן סטייט. הם 2-0 והאחוזים משלוש לא להיט במיוחד. אז הם לא קמים ונופלים על שלשות כנראה.
&nbsp
עוד משחק נהדר!

מור תור

New member
משחק נהדר

וגם אני לא הבנתי את ההשוואה של גיל ברק
אבל זה בסדר, שדרים ישראלים וזה...

rapgamer4ever

New member
היה משחק מצוין

גולדן שיחקה כדורסל מושלם במשך רבע וקצת. נדמה לי שהיא במאזן 52-0 במשחקים בהם היא פותחת פער של 15 נקודות על היריבה.
זה היה משחק של כוכבים, הארדן וקרי מעולים עם מהלכים גדולים ברבע הרביעי.
בוגט גם היה מצוין אבל אנחנו קצת מתעלמים מכך שדוויט הפך למכונת 20-20, אני חושב שהוא שחקן ההגנה הכי טוב בפלייאוף הנוכחי.
&nbsp
מקהייל החליט לעשות סוויצ'ים מתי שאפשר ולספוג את הסמימאצ'ים- בין אם זה קרי מול טרנס ג'ונס או גרין בפוסט מול ג'ייסון טרי. לדעתי זה די הצליח, הווריורס נאלצו לצאת מתבנית המשחק הקבועה שלהם.
במשחקים האחרונים הרגשתי שקרי לא נכנס מספיק לצבע, הפעם הוא היה אגרסיבי יותר בעיקר במחצית השנייה וסיים עם כמה לייאפים ומסירות טובות לגבוהים.
&nbsp
אין לי בעיה עם העובדה שהרוקטס לא לקחו טיימאאוט בפוזשן האחרון. הם הגיעו לsemi-transition כשהכדור בידיים של הארדן כשדריימונד גרין נמצא מאחור ובוגט בכלל יושב על הספסל. אתם חושבים שאפשר להגיע למצב יותר טוב מזה? קרי בא בחכמה לדאבל טים והארדן הפך לגיבור הטראגי אחרי שנתן משחק עצום. אתה יכול לחיות עם החטאה על הבאזר אבל יש משהו מאוד מתסכל באיבוד כדור שממש לוקחים לך מהידיים בפוזשן האחרון.
&nbsp
דבר אחרון- קליי תומפסון. אני מבין שהוא מבזבז המון אנרגיה בשמירה על הארדן (והוא מתעקש להישאר עליו ולהימנע מחילופים) אבל הווריורס יהיו חייבים את הקליעה שלו בהמשך. הוא לא חייב ליצור מאפס או להוביל כדור אבל ה2-14 משלוש שהוא קולע בינתיים בסדרה יעלה להם ביוקר אם ימשיך ככה.

54-0 אחרי הלילה

הם הגיעו רצו קדימה אבל היו 3 על 4. הווארד ושחקן נוסף נשארו מאחור עם בארנס שהחטיא את הליי אפ. דריימונד היה מאחורה. הווריירס הבינו את החשיבות וירדו יופי להגנה. קליי וקארי נשארו עם הארדן, ו2 נוספים על 2 האחרים של הרוקטס. הארדן חיפש את השחקן החופשי אבל זה היה הווארד שהגיע מאוחר להתקפה ולא היה לו מה לעשות עם הכדור על קשת השלוש, אז הוא מסר בחזרה.

מקהייל היה חייב פה פסק זמן. אין ספק שיש פעמים שעדיף לתפוס את ההגנה לא מוכנה, אבל ההגנה הייתה מוכנה יותר טוב מההתקפה, ומעשית לא היה פה שום יתרון.

לא היה פאול של קארי. דחף ידיים ברגע שהארדן הוריד כדור לרצפה והוא וקליי פשוט לא נתנו להארדן להרים אותו ולזרוק. הוא אפילו לא הספיק לעשות פלופ.

rapgamer4ever

New member
אתה לא מדייק

אעלה לפה סרטון עם הפוזשן האחרון:
https://www.youtube.com/watch?v=nnDG5eWnzuI
&nbsp
- 5.3 שניות לסיום אנחנו רואים בפריים 4 שחקנים של יוסטון בחצי המגרש של גולדן מול 3 שחקני הגנה. 3 שחקני ההגנה הם קרי, תומפסון ואיגודאלה, כלומר הם יודעים שאין מאחוריהם רים פרוטקטור ולא נצמדים לגופיה של הארדן.
- 4.5 שניות לסיום טרנס ג'ונס פנוי לחלוטין חותך לכיוון הסל, הארדן מפספס את ההזדמנות. אם הוא היה מוסר זה היה נגמר בסל או בפאול.
- 4.2 שניות לסיום הארדן מבצע סטפ באק יעיל שמשחרר אותו לזריקה טובה, הוא עשה טעות שלא עלה לזרוק. המסירה הייתה טובה (שלשה פנויה) אבל למרבה הצער השחקן שקיבל את הכדור הוא היחיד ביוסטון שלא מסוגל לקלוע שלשות.
&nbsp
אנחנו לא יודעים מה הייתה התוצאה אם יוסטון היו לוקחים טיימאאוט, לדעתי הייתה הזדמנות אדירה לטרנס ג'ונס לסיים בטבעת וגם הסטפ באק של הארדן יצר לו מספיק מרווח כדי לקלוע זריקה מהסוג שקלע כל הערב.
&nbsp
כמובן שלא היה פאול של קרי, הבנת מדברי שהיה?

למעלה