גולדי כנס

goldy

New member
../images/Emo51.gifאני אנסה

לא הייתי עם מישהיא: קרה מקרה מאוד לא נעים, מאשים בו את הADD שלי, (אמרתי משהו שגוי לא-גס) ומישהיא לידה החליטה שהפיתרון לכך הוא אלימות. לא נורא: היא תישאר לבד, לרבות בגלל תגובותיה המפגרות. אילו הייתה מפגרת באמת זה היה מתקבל.

פנומן 72

New member
לא תופתע לשמוע

היא באמת מפגרת

wish2

New member
פחות לדבר גולדי

מראה רציני , מבט חודר אבל לא מאיים , לבוש נקי ותשלם עליה בנדיבות פגישה ראשונה .

פנומן 72

New member
תקשיב לי יא חת'כת חרא

עוד פעם אחת אתה תשווה אותי לגולדי אני נשבע שאני אאתר אותך, ואני אדחוף לעכוזך צינור 3 צול מחורר בעכוזך ואדאג שתחלל איתו. עכשיו תקשיב לי טוב, you pissashit - בחירת אלטרנטיבות in my ass. זה ביטוי מכובס שבא להגיד "אתה לא מספיק טוב בשבילי", למרות שאין מאחורי זה סיבה קוהרנטית. אם היא תבוא ותגיד לי שאני לא טוב מספיק כי אני מכוער - לגיטימי. אבל זה לא לגיטימי שאותה אחת תחזור אחרי שנים שבה הספיקה להתחתן להביא ילדים ולהתגרש ולהגיד שעכשיו אני מתאים. שינוי בנסיבות ? למה - התייפייפתי פתאום ? אבל פה באמת נגמר ה-0 דמיון ביני לבינו. כי מעולם לא נתקלתי באחת שסרבה לי וחזרה אלי עם עגלת תאומים. אני לא מכניס את כל המין הנשי לסירה אחת. וכמה מפתיע לשמוע שלא היתה אף אחת שהתחלתי איתה והיא סרבה לי. נו טוב, אולי אחת או שתיים, כי הייתי ממש אידיוט בלהתחיל עם בחורות. זה עשה אותי ממורמר כי אני רציתי אותן והן לא, אבל הייתי מספיק הגון כדי לומר עם היד על הלב שהיו גם כמה שהתחילו איתי ואני סירבתי - כנראה מאותן הסיבות ממש. קוראים לזה יושרה - מה שלגולדי נורא נורא חסר. אז ילד קטן, אין לזה קשר לשינוי בנסיבות כל זמן שאני משוכנע שכולנו שווים. ואם כולנו שווים אז כולנו צריכים לקבל את הצ'אנס. אם התחושה היא שאני תמיד מתחת לכולם אז אין מה לבוא לחפש אצלי כשהאדמה תרעד. בדיוק כמו הסיפור שלי היום על הכדורגל. אם הייתי שחקן כ"כ גרוע אז מה פתאום להכניס אותי לשחק - כי פתאום השחקנים ה"טובים" שלך נפצעו ? אבל בכדורגל אתה יכול לדבר על שינוי בנסיבות כי יש שחקנים טובים ויש פחות טובים - אבל כשאתה בוחר בת זוג או בן זוג ואומר שיש טובים ממני - אז נא לא לבוא אלי בכלל. הבעיה שגולדי משוכנע שכולן חושבות שהוא הכי פחות טוב מכולם. תצליח לשחרר אותו מהתחושה הזו ואני אסכים לשחרר לך את הצינור מהתחת. הולך ?

goldy

New member
איך אני יודע שהיא לא מתפשרת עליי?

איך אני מפרש נכון את החיוך שלה? "דיוק כמו הסיפור שלי היום על הכדורגל. אם הייתי שחקן כ"כ גרוע אז מה פתאום להכניס אותי לשחק - כי פתאום השחקנים ה"טובים" שלך נפצעו ?" __נכון נכון נכון: היא אומרת לי כן רק כי כל השאר אמרו לה לא? אני לא רוצה שהיא תתפשר עליי, אלא תבחר בי כי היא רוצה קודם אותי! "הבעיה שגולדי משוכנע שכולן חושבות שהוא הכי פחות טוב מכולם." __נכון.
הפרך טענה זו. אף אחת לא סירבה לך? אם מערביות-רווקות-ללא ילדים מתחת ל27 שרוצות ריגושים אמרו *לך* "כן"; מדוע היום אתה עם סינית?

פנומן 72

New member
חשיבה לא רציונלית

אתה לא מפרש חיוך, אתה זורם איתו. אם היא מחייכת אתה נהיה חביב אליה, לא במטרה לטרוף אותה. חיוך זה לא הזמנה לסקס. אם אתה נחמד, תן לה להתנחמד אליך. במקום למשוך בחוטים תן לה למשוך בעצמה. היתה לי שכנה פעם שתמיד כשהיתה יוצאת מהבית ורואה אותי היתה מחייכת אלי ואני הייתי מחייך אליה. אלוהים עדי כמה שרציתי "לפייס" אותה, אבל יכול להיות שהיא סתם היתה טיפוס מאוד נחמד. והיא בהחלט היתה נחמדה. אם לא הייתי תפוס גם אז, הייתי מוצא סיבה לדבר איתה. וכשכבר מצאתי את הסיטואציה לדבר איתה גם היה על מה: ססעמק איזה חם/קר היום, אי אפשר לעשות כלום, איזה יום מטורף היה לי היום, מכבי שוב הפסידה בלה בלה בלה. אם היא זורמת עם השיחה אני עובר ישר לקטע החשוב - בא לך להיפגש בערב נדבר קצת ? הקפה עלי. או היין. מה שבראש שלך. מה כ"כ קשה פה אלוהים ישמור ?? אתה לא פחות טוב מאחרים אבל נוח לך במשבצת הזו לחשוב שהן מעדיפות אחרים. אספר לך עוד משהו. במשך תקופה ארוכה הייתי ממורמר מזה שבחורות לא מחייכות אלי - עד ליום שהתחלתי אני לחייך אליהן ומאז הן מחייכות אלי. זה מאוד מאוד פשוט. אז למה אני עם הסינית ? כי הבנתי שתאכלס רוב הישראליות מחפשות את מה שאין לי באמת. לא כסף. לא השכלה. אני גם די מכוער. אז הייתי יכול למצוא בחורה ישראלית ותאמין לי שהחברות שהיו לי היית מרטיב רק מלראות אותן, אבל עובדה שזה לא הגיע לשום מקום ואני לא טיפוס שמסוגל לזיין ולהגיד - מה אכפת לי - העיקר הזיון. אני יותר פראקטי, רומנטי, אוהב להשקיע ולהתפתח עם בת הזוג. ובמקרה הזה רק עם בחורה סינית או אסיאתית שיכולה לתת לי את הקרקע להתפתח - יכולתי להגיע לזה ...

גניפר14

New member
מאת ד"ר ילד רע ומר מתמחה בהבנת נשים באשר הם

סימפטומים נמצאו הבחנה בוצעה הנה המרשם: 2 פרגיות ביום עדיף מבושלות טוב טוב פלוס חלב טרי מאשת איש גרושה פלוס שתיים יש למרוח על גופך קצפת טרייה לגשת לאשה הראשונה שאתה רואה ולבקש ממנה בנימוס לנקות אותה מעל גופך עדיף בליקוקים עדינים ומענגים. כוס נקי ומוכן (לשתייה כמובן של תה מרווה או תה עם נענע לא מה שחשבתם רבותיי) ביקור שני אצל ד"ר ילד רע ומר בתאריך 01012011 נא להביא כרטיס מגנטי פלוס אופטימיות פלוס הוכחה לשיפור במצב

wish2

New member
ילד, מתי קיבלת את הדוקטורט ?

אם יהיה לי רע מאוד אולי אני אזמין טיפול ...

wish2

New member
הדברים שאהבתי פעם במישהו

הם הדברים שגרמו לי לשנוא אותו בסוף. זה אמיתי וזה מהחיים שלי וזה מתמצת .

goldy

New member
אתה מתכוון "לבד עם ילד"

מישהיא לבד שגם חושבת שהיא שווה לא רואה אותי.

wish2

New member
ניתוק ממישהו

אחרי תקופה ארוכה זה כמו להתגרש , במיוחד אם הוא הכנס דברים הרסניים לחיים שלך .

goldy

New member
עכשיו כשיצאתי מההלם../images/Emo210.gif

מעולם לא הוכח לי אחרת. אולי אני לא מצליח ללמוד כישורים חברתיים? לא רוצה מילפית - רוצה בת גילי, ממש כפי שבני גילי משיגים בנות גילם. אני כבר לא מכוון: אני רק מחכה לגילגול הבא, כדי להיות בו אישה שנראית "בסדר פלוס" לכל הפחות, ואז ברור מאליו שאצבור ניסיון אך ורק מעצם קיומי.

למעלה