גולדי כנס

wish2

New member
גולדי כנס

פתחתי הודעה רק בשבילך . קודם כל רוצה לדעת מה זה חרא ? זוכר שחיפשת עבודה ? אז היום הייתי באיזה ראיון עבודה או קיי? יש לי תואר ושתי תעודות ואני מתביישת להגיד כמה הציעו לי . רציתי לצעוק לבן זונה המחורטט מה אני כלבה שלך יזבל ?ולהעיף לו את השעון האינדיאני שהיה לו על השולחן . אבל .. אספתי את הגנים שלי , ההם שמעלים לי את העצבים ואמרתי לו :אני מודה לך על שמצאת אותי מתאימה לתפקיד אבל השכר אינו מאפשר לי לקבל אותו . יצאתי משם ואחרי הפסקה של חודש הדלקתי לי את הרגיעונית שלי . בדרכי הביתה נזכרתי בך וזה נדיר שכינויים סתמיים נכנסים לי למציאות , כינויים שלא חצו את מחסום הוירטואליות כמובן(האמת שעברתי ליד שמש ונזכרתי בפוסטמה בפיתה , מזל שאני לא אוכלת בשר). קיצר גולדי , לילד החמוד היתה אותה מסקנה כמו שהיתה לי לגביך , התבוסתנות שלך הורגת אותך . בטח גם ההליכה שלך כזאת שפופה ומרושלת והקול שלך מתנצל . גולדי כל גבר שיש לו 2 ידיים 2 רגליים ו2 עיניים עם שיפור ההופעה והוספת ביטחון לקול יכול להיות בזוגיות . זו לא אישה שצריכה לשמור על הבלונד פסים שלה שיראה טיבעי ולאכול פריכיות עם גבינה ושתי סיגריות עם דיאט קולה כדי לשמור על מראה מושלם . הבעיה בך !! או שיש עוד משהו . אתה גולדי שחצן . כי אדם שלא רוצה להיות לבד לא שופט גרושות עם ילד או בחורות שכן רוצות ילד. אתה גולדי שופט נשים יותר מכל אחד אחר בפורום הזה. אפילו יותר מהאכול רימות שרוצה לדחוף לכולם . גולדי תעבוד על עצמך . תעשה כל יום שינוי קטן באישיות החיצונית . וצא עם נשים סתם ככה . ואל תהיה קמצן , זו התכונה הגרועה ביותר . ואני הכי לא מתנשאת . לא עליך בכל אופן . נשיקות ..

פנומן 72

New member
חותם על כל מילה - חוץ מדבר אחד

לא גולדי הוא שופט הנשים יותר מכל אחד אחר בפורום הזה. זה אני. אז אנא ....

goldy

New member
טוב שאני יכול להסביר את עצמי../images/Emo135.gif

1) אני תמיד הולך עם גב ישר (ואז נתקע ב1.60 ומטה כי הן טסות מתחת לגובה המכ"ם). 2) אני מקפיד על טון בטוח: נמאס לי לפחד ונמאס לי להתנצל על זה שאני קיים, רק כי כלומניקים קולטים עליי שאני יותר מהם. 3) לא יכול להיות שקודם מישהיא רוצה להיות אימא או שכבר יש לה ילד ממישהוא אחר, ורק אחר כך היא מסתכלת עליי. למה אני לא זה שעושה את הילד הראשון שלה וגם לאחר חברות של שנתיים לפחות? למה היא לא בוחרת *בי* כשהיא בת פחות מ27? 4) מה זה "שיפור בהופעה"? מבחינתי עישון זה לא דיאטה, כי גבר בריא כן רוצה גישה אל מאגרי השומן שלך: תחת גדול של לפני הריון ראשון וגם יריכיים שאינן קוטג' זה אחלה. האם למדת לתואר בכוונה כדי להשיג עבודה שווה יותר? אם זה לא ע"ח המעסיק, רוב הסיכויים שלא יהיה לך מה לעשות עם זה אח"כ, אלא אם כן את מתכוונת להיות עצמאית. אם אני הזמנתי לדייט ברור מאליו שאני משלם עליה: "כמה זה עולה?" -"מה 'כפת לך את משלמת?". חבל שאני חייב להתפשר במקום להרגיש שאני זוכה.

wish2

New member
הרגשתי זילזול ב1.60?.

הפתעות גדולות ויקרות באות באריזות קטנות גולדי . אני שמחה לראות שאתה לא מה ששידרת פה בפורום ושאתה כן מתהלך בביטחון . 1)תמיד יהיה מישהו שבחיים אלה או אחרים יהיה מעליך , זה רק זמני וזה בדרך כלל רק במישור אחד אז שים זין ענק . 2)אני חושבת שלא יצאת עם הרבה נשים ושמראש סימנת אותן כברירת מחדל גולדי אישה גרושה היא לא ברירת מחדל וגם לא אישה עם ילד .אם היא תרצה אותך באמת הרווחת משפחה . 3)אתה שואל וחוקר יותר מידי במקום לזרום . 4)אתה צודק לגבי עישון זה לא הכי בריא והאמן לי שאני מנסה להיגמל מכל סוגי העשן , מה אני ייעשה שלפעמים בא ליייייי.. 5)לגבי ההופעה , אין לך מושג מה שיפור בהופעה יכול לעשות לגבר , לבוש טוב תספורת טובה ואפילו סתם סיגריות פוזה (מלבורו לייט גם פוזה וגם לא מסריח יותר מידי ). נשים מחפשות אש כל הזמן , ברגע שתוכל להדליק להן תהיה לך אופציה גם לדבר איתם . למדתי כי זה היה נראה לי חשוב .היום אני לא מאמינה בזה .הייתי יכולה לעבוד 6 שנים ולהשקיע במניות .

goldy

New member
אני רוצה להרוויח זיון, לא משפחה!

עם מישהיא שאוהבת אותי! ולא רק מנצלת אותי רק היא-מעל-27-כמעט-38. לא מתחבר לעישונים בכלל: זה שהנשים סביבי חושבות שעישון זה סטטוס זאת בעייתן. מה זה "לבוש טוב"? מה זאת "תספורת טובה"?

wish2

New member
וואלה

ומישהי שלא עומדת בקריטריונים שלך לא תאהב אות ךנכון? לבוש טוב זה אומר זה בגדים איכותיים שנראים עליך טוב ולא מסמורטטים . תספורת זה אותו הדבר , אין דבר שיותר דוחה מגבר לא מסופר שיש לו בלדנים לא פתורים בעורף.

goldy

New member
../images/Emo151.gifזה בדיוק מה שאני עושה

לכל הנשים שאני פגשתי יש את אותו בסיס: לכל אחת השיגעון הפרטי שלה. זול יותר למלא טוטו\לוטו. "לבוש טוב זה אומר זה בגדים איכותיים שנראים עליך טוב ולא מסמורטטים ." __תני לי רשימת מכולת, פרטי מכל הלב; כי לא יכול להיות שאני עושה הכל כל הזמן וזה לא עוזר.

wish2

New member
טו טו לוטו זה לא זול בכלל

זה גונב לך יחד עם הכסף גם את הנשמה . ברור שלכולנו יש שיגעון ולך גולדי אין שיגיעון ? הרי כולך שיגעון חמוד . אני יכולה לתת לך עצות על סמך הניסיון שלי אבל אני באמת מאמינה שאתה לא מאמין לי .

goldy

New member
כל עצה תתקבל בברכה../images/Emo140.gif

כל צעד הכי קטן שאני עושה בפניה לנשים; הוא תוצאה ישירה של עצות שקיבלתי באינטרנט. במציאות כולם עם פרצוף של "אני נולדתי עם הידע".

wish2

New member
מה זה בלדנים???

חח אין לי מושג למה התכוונתי . אני צריכה להפסיק לכתוב בשעות כאלה.

ואני סתם הלכתי

לרופא שיבדוק אם יש לי בלדנים. צריך להפסיק לקרוא את מעורפלי המוח האלה.

בחיים אל תיעלבי ממני

זה לא בריא לעור הפנים ובמיוחד לבלדנים. ובלדנים מפוארים כמו שלך - חבל ..

פנומן 72

New member
אתה כאילו רומז לה לטפל בעור הפנים ?

כי אתה יודע מה אומרים כיעיל לעור הפנים ...

פנו. אח שלי אמיץ.

יש דברים שאפילו אני, שפוחד רק מבורא עולם, לא אציע למרוקאית עם ארבעה אחים. בלונדינית ככל שתהיה.

wish2

New member
כיף לי מאוד עכשיו

הכי כיף לי . כל כך כיף שאני שוקלת לצבוע את השיער לשחור עורב ולהגשים את ייעודי כמכשפה מודרנית .

למעלה