ג'ויסטיק SideWinder

ג'ויסטיק SideWinder

מה נותן אפקט ה Force feedback בזמן טיסה ב 2004 ? האם הוא מורגש במהלך הטיסה ? או רק במקרה של התרסקות ? ובאופן כללי אני יודע שהשאלה נטחנה פה בזמן האחרון אבל איזה ג'ויסטיק מומלץ על ידכם בתקציב של 400 ש"ח גג למטרת הטסה ב fs2004 ?

liav133

New member
תשובה

לי יש את ה Force feedback 2 ואני מרוצה ממנו עד השמים אמרו לי שהוא והסייד וינדר זה אותו דבר אבל לא משנה אני מקבל את הרטט בטיסה במיקרה של: איבוד גובה / מזג אויר קשה / נחיתות קשות / היתרסקויות / פניות חדות בימיוחד ועוד... מקווה שעזרתי

liav133

New member
את שלי אני חושב קניתי ב...

300-400 ליפני שנה בערך את הסייד וינדר לא ראיתי

geostant

New member
איך הכוונה לאיך זה עובד

אז הרטט נוצר ע"י Gyro ב-Joysticks איכותיים וע"י רטט פשוט בדגמים פשוטים. בסימולטורים שאני בדקתי פעם (קרבות אוויר) אני מקבל רטט בעת האצה חזקה מאוד או האטה חזקה מאוד פגיעה במטוס (מן הסתם
) נחיתה עושה הרבה מאוד רטט המראה קצת, לא רציני מממ... כיסי אוויר למיניהם שיגור טיל גם

עומר cvfr

New member
אם

תטוס עם מטוס בואינג או מטוס גדול אחר לא ממש תרגיש את זה אבל אם טסות אם מטוס קטן אתה כל הזמן צריך להפעיל כוח - וזה ממש כיף, ממומלץ מאוד לקנות אותו הוא נהדר ותקנה את 2

srami

New member
ניסיתי בעבר את ה-FORCE FEEDBACK

זה נחמד אך שום קשר בין האפקטים לבין מציאות של טיסה אמיתית - לפחות במטוסים קלים. החזרתי אותו.

liav133

New member
אני לא מבין אותך

אתה לא יכול לקבל רטט של 100% כמו במציאות זה כמו שתגיד "אני טס עם סטיק קרבי במטוסים אזרחים" זה מציאותי? או שיש יוק בלי רטט אבל הוא דומה לסטיק המקורי שיש... לפי דעתי עסיתה שטעות שהחזרתה אותו אבל זה כבר בעיה שלך...

srami

New member
אני לא מדבר על רטט מתותח במשחק

אני מדבר על תגובות מוזרות ומלאכותיות של הסטיק בזמן תמרונים פשוטים, גילגול, משיכת G, המראה ונחיתה. אני לא מדבר על משחקים, אבל אם הסטיק אמור לחדד את התחושה המציאותית בהטסה רגילה, הוא נכשל בכך ונותן את ההפך.

liav133

New member
כמו שאמרתי...

אתה לא יכול לקבל 100% מציאויות זה בא לתת לך יותר כייף בהטסה אבל תענה לי על השאלה הזו: מה הייתה מעדיף? סטיק עם רטט או בלי רטט? גם אם זה משנה בקצת את חווית הטיסה זה שווה

srami

New member
מולטימדיה ?...

כשאני מגלגל ססנה אני לא צריך שהסטיק יתחיל לקפץ לי ביד בעצבנות. זה אולי חויה, אבל לא חוית טיסה. כשאני מטיס סימולטור אני מצפה שיתנהג כמו מטוס ולא כמו ויברטור (כאלה יש זולים יותר). במחשבה שניה, הרבה טייסים טוענים שטיסה היא כמו חצי זיון, אז אולי יש משהו בגישה שלך... (קח את זה בהומור... סך הכל לכל אחד יש העדפות שלו. אני כטייס פרטי לא רוצה גימיקים שאינם לענין)

עומר cvfr

New member
תלוי במטוס

במטוסים של הפלייט הרטט לא מדהים כי הם לא השקיעו ממש אבל תקנה מטוס בתשלום תקבל רטט כמו במציאות

למעלה