מה נותן אפקט ה Force feedback בזמן טיסה ב 2004 ? האם הוא מורגש במהלך הטיסה ? או רק במקרה של התרסקות ? ובאופן כללי אני יודע שהשאלה נטחנה פה בזמן האחרון אבל איזה ג'ויסטיק מומלץ על ידכם בתקציב של 400 ש"ח גג למטרת הטסה ב fs2004 ?
לי יש את ה Force feedback 2 ואני מרוצה ממנו עד השמים אמרו לי שהוא והסייד וינדר זה אותו דבר אבל לא משנה אני מקבל את הרטט בטיסה במיקרה של: איבוד גובה / מזג אויר קשה / נחיתות קשות / היתרסקויות / פניות חדות בימיוחד ועוד... מקווה שעזרתי
אז הרטט נוצר ע"י Gyro ב-Joysticks איכותיים וע"י רטט פשוט בדגמים פשוטים. בסימולטורים שאני בדקתי פעם (קרבות אוויר) אני מקבל רטט בעת האצה חזקה מאוד או האטה חזקה מאוד פגיעה במטוס (מן הסתם
) נחיתה עושה הרבה מאוד רטט המראה קצת, לא רציני מממ... כיסי אוויר למיניהם שיגור טיל גם
תטוס עם מטוס בואינג או מטוס גדול אחר לא ממש תרגיש את זה אבל אם טסות אם מטוס קטן אתה כל הזמן צריך להפעיל כוח - וזה ממש כיף, ממומלץ מאוד לקנות אותו הוא נהדר ותקנה את 2
אתה לא יכול לקבל רטט של 100% כמו במציאות זה כמו שתגיד "אני טס עם סטיק קרבי במטוסים אזרחים" זה מציאותי? או שיש יוק בלי רטט אבל הוא דומה לסטיק המקורי שיש... לפי דעתי עסיתה שטעות שהחזרתה אותו אבל זה כבר בעיה שלך...
אני מדבר על תגובות מוזרות ומלאכותיות של הסטיק בזמן תמרונים פשוטים, גילגול, משיכת G, המראה ונחיתה. אני לא מדבר על משחקים, אבל אם הסטיק אמור לחדד את התחושה המציאותית בהטסה רגילה, הוא נכשל בכך ונותן את ההפך.
אתה לא יכול לקבל 100% מציאויות זה בא לתת לך יותר כייף בהטסה אבל תענה לי על השאלה הזו: מה הייתה מעדיף? סטיק עם רטט או בלי רטט? גם אם זה משנה בקצת את חווית הטיסה זה שווה
כשאני מגלגל ססנה אני לא צריך שהסטיק יתחיל לקפץ לי ביד בעצבנות. זה אולי חויה, אבל לא חוית טיסה. כשאני מטיס סימולטור אני מצפה שיתנהג כמו מטוס ולא כמו ויברטור (כאלה יש זולים יותר). במחשבה שניה, הרבה טייסים טוענים שטיסה היא כמו חצי זיון, אז אולי יש משהו בגישה שלך... (קח את זה בהומור... סך הכל לכל אחד יש העדפות שלו. אני כטייס פרטי לא רוצה גימיקים שאינם לענין)