גוטקס -שירות זוועה

גוטקס -שירות זוועה

אני מבקשת לשתף את כולם בחוויה שקורה לי בימים אלו מול חברת גוטקס. לגוטקס יש מותג למידות גדולות "כריסטינה". קניתי לפני שנה, בסוף העונה הקודמת, בגד ים מקסים, שני חלקים. בבגד הים, שעלה 300 ש"ח בערך, היה חוט פרום שלא ייחסתי לו חשיבות. לבשתי את בגד הים אולי 5 פעמים כי אני לא ממש שלמה עם מה שיש לי להציג לעולם כשאני בבגד ים. התפר הפרום נפתח ומדובר על תפר שהוא בפנים החזיה. בכדי לתפור את זה צריך מכונה מיוחדת שתופרת בתפר "פלאט לוק" (תפר שטוח) בכדי לא ליצור בליטה בקאפ. פניתי לחנות גוטקס והעבירו את בגד הים לחברה. משם חזרו אליי ואמרו לי שהם באמצע תפירת קולקציה חדשה ולכן אין להם אפשרות לתיקון קטן. תבינו, מפעל שלם תופר קולקציה ואין להם אפשרות לתיקון קטן. אני מודעת לכך שאני לא הלקוחה היחידה עם הבעיה אבל במקרה שלי איני יכולה ללכת לתופרת רגילה כי לאף אחד אין את המכונה הזו. הצעתי לשלם עבור התיקון. שום דבר לא עזר ואף קיבלתי נזיפה שבבסיסה היתה העובדה שהם נותנים אחריות לחצי שנה ובתרעומת נאמר לי שהם לא מבינים מדוע אני פונה אליהם לאחר שנה... נסעתי בלית ברירה עם הבגד כמות שהוא לחופשה. בפעם השניה שלבשתי אותו נשבר גם החלק הפלסטי שמחזיק את הרצועה ובאמצעותה מכוונים את אורכה. אני כותבת לכם כאן כי אני ממש כועסת. מטרטרים אותי בלך ושוב וחשוב שקהל הלקוחות יידע שזה השרות שמקבלים לאחר קניה בחנות שמכבדת את עצמה כמו גוטקס. ממש מקומם. ממש מכעיס. עכשיו אני עונה שלמה בלי בגד ים. דרך אגב, ברוב חוצפתם הם הפנו אותי לקנות בגד ים חדש במחלקת העודפים שלהם. מה דעתכן?

ר V י ט ל

New member
חבל שחברה מוכרת כמו גוטקס מרשה

לעצמה להתלכלך על שטויות כאלו. חבל על העצבים שלך, כנראה שמשם לא תגיע הישועה, פשוט תלמדי לפעם הבאה לא להתקרב לשם.

תודה אבל בינתיים יש לי בגד ים ששווה

300 ש"ח ואין לי יכולת ללבוש אותו לאחר מספר פעמים בודדות של שימוש. אני הולכת לכתוב ליהודית יהב מידיעות אחרונות. אם למישהי יש הצעה נוספת למי אפשר לפנות אני אשמח אם תציעו.

אני מצטערת לשמוע

אני דוקא זכיתי לשרות טוב מאוד שלהם בעקבות בגד ים שאיבד מהאלסטיות שלהם והם היו אדיבים ונתנו לי בגד ים אחר במקומו. אולי שווה לך לפנות לפניות הציבור או משהו כזה ולראות איך הם יגיבו אם יפנו אליהם משם. נסי, מה יש לך להפסיד?

פניות הציבור איפה?

פניות ציבור של גוטקס? איתם דיברתי והם כעסו עליי שפניתי אליהם בבקשה שנה אחרי שקיניתי את הבגד ים (כי כאמור יש לי אחריות רק לחצי שנה)

DREAM111

New member
באמת עצוב לקרוא שחברה גדולה

כמו גוטקס ככה מייצגת את עצמה. מצטרפת להצעתה של תמי לפנות לגורמים נוספים כדי להביא את העניין למודעות.

יש לך הצעה למי לפנות?

חוץ מהמועצה לצרכנות... אני יודעת שהמועצה לצרכנות עסוקה בפניות עד מעל הראש והם לא מספיקים למצוא את הזמן לטפל בכולם. כמעט ולא מטפלים במקרים פרטיים. יש לך הצעה נוספת?

yaelov

New member
בגדי ים במידות גדולות

היי חברות שלי!!! בגדי ים במידות גדולות, של מיטב החברות אני קונה אך ורק בת"א, בבית רומנו אני לא זוכרת איך קוראים לחנות אבל זה בקומת קרקע וצריך לרדת מספר מדרגות. המוכרות יודעות להתאים בגדי ים לפי מבנה הגוף כדאי לכן לנסות סופשבוע נעים יעל

אנפה2

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo176.gifתלכו לשוק בצלאל

יש שם בגדי ים במידות גדולות ובמחירים קטנים. גוטקס של היום זה לא גוטקס של פעם. במחיר של גוטקס אתם יכולות לקנות 3 בגדי ים יפים ואיכותיים לפחות כמו של גוטקס.

DREAM111

New member
את כתבת בעצמך שלידיעות אחרונות

באמת לכל גורם שיכול לשמוע אולי כדאי לנסות.

למעלה