גוטע מורגאן סתם להזכיר לכם שעוד שבוע וחצי יש לי יום הולדת 18
ח חייםלוי Member מנהל 23/7/03 #2 מזל טוב בעוד שבוע וחצי לבן שלי יש היום יום הולדת 20. לכבוד זה שחררו ללילה מהצבא.
ה ה מ ש י ח New member 23/7/03 #3 תמסור לו מז"לט מהמשיח ../images/Emo13.gif ואני לא בטוחה אם גם התאריך העברי יוצא בעוד שבוע וחצי.. יט' באב..?
תמסור לו מז"לט מהמשיח ../images/Emo13.gif ואני לא בטוחה אם גם התאריך העברי יוצא בעוד שבוע וחצי.. יט' באב..?
ח חייםלוי Member מנהל 23/7/03 #8 אז את באמצע בין הבן שלי - היום והבת שלי - 14 באוגוסט. היא צעירה ממך בדיוק בשנה.
F fanti שארעלע New member 23/7/03 #11 גם ביידיש היית כותב "מזל טוב" לא ? אבל כן, כדאי לבקש להתחשב בנו ולצרף כמה ברכות ביידיש ואולי גם כמה "ברכות" כמו זאלסט היינגען וי אה לומפ. מה רע בציון של מישהו תלוי ברגליו מהתקרה וראשו מאיר כמנורה ... סתם מחשבות טובות על הבוקר , פה זה בוקר ... 9.43
גם ביידיש היית כותב "מזל טוב" לא ? אבל כן, כדאי לבקש להתחשב בנו ולצרף כמה ברכות ביידיש ואולי גם כמה "ברכות" כמו זאלסט היינגען וי אה לומפ. מה רע בציון של מישהו תלוי ברגליו מהתקרה וראשו מאיר כמנורה ... סתם מחשבות טובות על הבוקר , פה זה בוקר ... 9.43
ח חייםלוי Member מנהל 23/7/03 #12 ס'וועט ניט זײַן נײַע עמאָטיקאָנען תפוז אין גיכן. "ברכות" האָבן מין שױן געהאַט אין פֿאָרום. זע וואָס מוזר האָט געשריבן ניט צו לאַנג צוריק.
ס'וועט ניט זײַן נײַע עמאָטיקאָנען תפוז אין גיכן. "ברכות" האָבן מין שױן געהאַט אין פֿאָרום. זע וואָס מוזר האָט געשריבן ניט צו לאַנג צוריק.
ב בן אהרון New member 24/7/03 #16 זאל זיין מיט מזל ר חיים../images/Emo65.gif אבי זאל זיין פריילעך ביי דיר. שעפ, נחת פון די קינדער. א יידישער טאטע ...
זאל זיין מיט מזל ר חיים../images/Emo65.gif אבי זאל זיין פריילעך ביי דיר. שעפ, נחת פון די קינדער. א יידישער טאטע ...
M matanpt New member 24/7/03 #15 מזל-../images/Emo65.gif טוב לחיים לוי מזל טוב לימי ההולדת של הילדים - יש שיר ביידיש ליומולדת "צו דיין געבורטסטאָג" אַ סך נחת, געזונט און הצלחה! נאָר גוטע זאַך
מזל-../images/Emo65.gif טוב לחיים לוי מזל טוב לימי ההולדת של הילדים - יש שיר ביידיש ליומולדת "צו דיין געבורטסטאָג" אַ סך נחת, געזונט און הצלחה! נאָר גוטע זאַך