גוואקמולי???

esotp

New member
גוואקמולי???

מי מכיר מתכון למטבל זה? תודה, אסתי

גילהבי

New member
אני מכירה מתכון למטבל אבוקדו אחר

אבל מעולה אם אתה נעול על גוואקמולי אז לא, אבל אם לא, אז תגיד וארשום

גילהבי

New member
מטבל אבוקדו

מהספר של נירה רוסו "סלטים" מטבל מעולה - אני עושה אותו המון לאירוח 1 בצל בינוני 2 אבוקדו גדולים 1 כף מיץ לימון 5 כפות מיונית חצי כפית מלח חצי כפית פפריקה 1 כוס יוגורט חותכים את הבצל ל-4 וקוצצים במעבד מזון. מוסיפים למעבד את כל השאר ומעבדים למטבל חלק. מעבירים לקערת הגשה ומעטרים בזיתים שחורים קצוצים וגמבה קצוצה. מגישים עם מבחר ירקות - פרחי כרובית טריה, מקלות גזר וסלרי, כרישה, פלפלים אדומים וירוקים, מלפפונים וכו´ד הערה שלי נוסה גם על אורחים שאינם אוהבי בצל ונאכל עד תום.

ווין תו

New member
מתכון: מטבל גוואקאמולי

מתכון: מטבל גוואקאמולי רכיבים: אופציה 1 1 אבוקדו בשל 1 בצל קטן 1 עגבנייה 4 גבעולי קוסברה 1/4 כוס שמנת חמוצה 1 כף מיץ לימון מספר טיפות טבסקו (לא הכרחי) מלח אופציה 2 1 אבוקדו גדול חתוך לקוביות 2 עגבניות גדולות ללא הגרעינים, חתוכות לקוביות קטנות 1 בצל סגול קטן קצוץ חצי כוס כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה) רבע כוס שמן זית 2 כפות מיץ ליים או לימון סחוט טרי 1-2 פלפלונים חריפים טריים ללא הגרעינים, פרוסים לפרוסות דקות מלח אופן הכנה: אופן הכנה: אופציה 1 לחצות את האבוקדו לסלק את הגלעין ולמעוך במזלג. לקצוץ דק את הבצל העגבנייה והקוסברה להוסיף לאבוקדו ולערבב, להוסיף מיץ לימון מלח טבסקו ושמנת חמוצה ולערבב היטב. להשהות מעט להתמזגות הטעמים. אופציה 2 מערבבים את כל החומרים, חוץ מהאבוקדו, מכסים ושומרים במקרר עד להגשה. לפני ההגשה מוסיפים את האבוקדו ומערבבים בעדינות. הערות: ירון/שיגריס מקור המתכון: 1 פורום תפוז הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה