גוד ביי...

greeneye

New member
גוד ביי...../images/Emo7.gif

אני הולכת. למחנה קיץ צופים! יאי! יהיה כ"כ שוס... אני מקווה שתסתדרו בלי השנינות שלי, משפטי המחץ הקורעים שלי, ויופיי המאיר את כל הפורום הזה. על מי אני עובדת?! אתם לא...הפורום יהרס ואנשים ימותו! להתראות, מסכנים שלי...מקווה שתסרדו את זה..

Yuvalenko

New member
תשמרי על עצמך!! תעשי חיים, ואל

תשכחי להביא לנו מתנות! אה רגע, את לא טסה לחו"ל?..
אבל בכל זאת, מכיוון שאני הראשון שהגיב על ההודעה שלך - משמע כנראה שאני היחיד שאכפת לו... ולכן מגיעה לי מתנה! אני מחכה בקוצר רוח לשובך.... את החוליה החלשה, בי בי! :::))) מממממממממממ-בי...

luli pop

New member
יאאאאאאא גם אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התחלתי מזה לרצות להיות בצופים... אתם אחלה.... וכיף בצופים.... הרבה חברות שלי גם נוסעות... טוב בקיצור... תהני!!!! גם בלעדייך וגם בלי מתן אני צריכה להסתדר... :( מה קורה פה?! אניוואי!! הב א גוד טיים.. בייייייי

~*~gaL

New member
תהני ../images/Emo13.gif

מתי את חוזרת?.. (או שכבר הלכת בכלל?..) הממממ.... בכל אופן... שוב... תהני!

פIלי

New member
שיהיה לך בכיף!

נתגעגע.. עכשיו מה שחסר שגם מתי תלך, ובכלל לא יהיה לי מה לעשות עם עצמי.. (עם כל הכבוד ליובל וגל, הם מחוברים 10 דקות ביום
) ושלא תשתי לי שם גזוז בטעם מישמיש! אגב, תג עזרה לקשיש כבר יש לך? ועניבה ירוקה?
(דאחקות על צופיפניקים רולז)

mati88

New member
טוב, האמת שהתכוונתי

לטוס לחודשיים לאירופה....אבל אני אבטל את זה כדי שלפולי לא יהיה משעמם....
אה, גל, תהני!!!!!!!!!!!!!

greeneye

New member
חזרתי.....

אבל כולם עוד שם..... למה תמיד אני היחידה שנהיית חולה וכאלה?! טוב, עכשיו אני פה.... ו...פולי? תג עזרה לקשיש?! טווווווב..... ו....עניבה ירוקה זה בכיתה ט'! מה אתה מבין בכלל?! קיצר- איים בק...

~*~gaL

New member
../images/Emo6.gif

נהיית חולה?? וואי, כולם נהיים חולים איתי.. איזו הזדהות...למרות שאני מרגישה יותר טוב. התגעגענו!

פIלי

New member
וולקאם באק!

טוב, לפחות הצלחת לברוח להם באמצע. כל הכבוד! אגב, איזה כיתה את?

greeneye

New member
ח'......

עולה ל-ט' אני רק מתחילה לקלוט שמחנה הבא אני מתפקדת כמדריכה...(פחות או יותר... קורסניקית משמע מדריכה מתלמדת...)

למעלה