ג'ובים

ג'ובים

הגיע לאוזני מידע, כי לכאורה הנהגת שינוי החדשה מחלקת ג'יובים (בשכר) למקורבים על חשבון הכספים הרבים שהצטברו בקופת המפלגה. ככל הנראה הג'יובים מחולקים למועמדים לכנסת ואחרים שעזרו "למהפך" הפנימי בשינוי. מדובר בכ 15 תקנים חדשים. נראה כי הכספים שאהברהם פורז חסך בתקופתו מבוזבזים על ימין ושמאל על ידי הבוסים החדשים. יש שינוי לרעה!

vantan

New member
פורז חילק ג'ובים למשרתיו בשינוי

למשל, דירקטורים בחברות ממשלתיות.

קשקוש מוחלט

אלה היו נציגי ציבור לגיטימיים כפי שממנים נציגי ציבור בדרקטוריונים בעיריות מטעם הסיעות.

izzyr

New member
לא סתם ג'ובים...

15 אלף לחודש + רכב צמוד + עוזר אישי. (ל- 11 איש כולל לוונטל עצמו) פורז חסך את הכסף משך שנים על מנת שהם יבזבזו אותו. אני זוכר שהאשימו את פורז בניהול חצר ביזנטית. אז מה זה עכשיו?

מאיזו סיבה אתה חושב שכולם רצו אליו?

בדיוק כי אצל פורז איש לא קיבל דבר. האיש הקמצן הזה חסך פרוטה לפרוטה והמובטלים משינוי התקבצו ובאו לחגוג על הקופה. יגמרו את הכסף וילכו.

vantan

New member
הגיע הזמן להוציא את הכביסה המלוכלכת

תתחיל לפרט הכל לאור השמש - תכבד את החתימה שלך.

מה יש לחטא?

פורז כבר מחוץ למפלגה, לחשוף את המינויים והתשלומים שלו, היום, כבר לא ינקה שום דבר. פורז מחוסל פוליטית ולפרט סתם כך את כל הכספים שהועברו זו תהיה התעללות בגוויה. עם זאת, חייבים להודות שמבחינה מספרית אבסוליטית הוא לא מינה/שילם יותר מידי. הבעיה הייתה שבגוף קטן כמו מועצת שינוי כל מינוי שקול ל 20 מינויים בליכוד. הבעיה היותר חמורה הייתה שהתשלומים הועברו לבעלי תפקידים, כמו אב בית הדין למשל. אני יכול להגיד כי לוועדת הבחירות הבאתי הוכחות חותכות לתשלום לארבעה מחברי הגוף הבוחר. בנוסף ידוע על שלושה מינויים + העברה נוספת לחבר נוסף בגוף הבוחר. גם ועדת הביקורת של המפלגה טיפלה בזה אבל סירבו לתת לחבריה את הדוחות הכספיים ע"מ שניתן יהיה לבדוק זאת. אני רק יכול להניח שאם ידעתי על שבעה בפועל היו עוד יותר.

vantan

New member
אם זה נכון אז פורז צריך לעמוד לדין

גם צחי הנגבי כבר לא בליכוד והוא עומד לדין. מה שאתה אומר הוא למעשה תשלומי שוחד כדי לקנות ולבסס שלטון ו/או עמדה ציבורית. אולי יש בכך אפילו מעילה וגניבת כספים.

../images/Emo13.gif תחליף את מר. מזוז

ואיתו את מר יהושוע למברגר אשר שניהם, ככל הנראה, רואים במינויים פוליטיים, העברות כספים לחברי הגוף הבוחר, העברות כספים ליו"ר ועדת הבחירות, סבסוד שהות בבתי הארחה, הצעות טיסות לחו"ל וכיוצא בזה עבירות מנהליות ומשמעתיות ולא מעבר לכך. כאשר יש משהו באמת חמור אז הם טוענים ש"אין תשתית עובדתית", למרות שהם בכלל לא טורחים אפילו לשאול את מי שכביכול ביצע את הדברים (אולי כי הם פוחדים שהוא יכחיש ואז כאשר יהיו הוכחות חותכות יאלצו להאשים אותו גם בעדות שקר). למה צריך ללכת רחוק, יש לי הוכחות חותכות שהגישו, בעניין שלי, תצהירים כוזבים לבית המשפט, גם לעליון וגם למחוזי. אבל אנחנו נמצאים ברפובליקת בננות, לא סתם ישראל היא הראשונה בעולם המערבי ברמת השחיתות. מי שאשמים בזה הם לא המושחתים אלא השומרים אשר לא עומדים על המשמר וחמור מכך, מגבים את המושחתים כאשר כבר מישהו מתריע.

מוזר לא ראיתי אותך מגנה אותו

או קורה לו להתפטר, לצחי הנגבי הכוונה, מעניין באמת למה זה, אולי בגלל שבמקרה הזה מדובר בקדימה שאחריה אתה הולך בעינים עצומות?

יש לי שמות של מי שביקשו ג'ובים

חבורה שלמה של מובטלים יושבי קרנות הסתובה בשינוי ימים שלמים בתקווה שיקבלו משכורת רכב והכל. הבטיחו להם גם הבטחות. הם מיני מקורבים, מלחכי פנכה ושאר מרעין בישין. מה שטומי כינה עסקנים גדול עליהם בכמה מידות - אם כי יש ביניהם גם גדולי מידות וגם צנומים... בינתיים אין כסף אז הם נעלמו אבל יחזרו....

vantan

New member
אהלן איזי, היית במחתרת בזמן האחרון?

מזמן, כלומר מאז הבחירות במועצה, לא שמענו עליך, חשבנו שנעלמת. אני רואה שאתה מתחיל לצאת מהשוק - ושוב אתה בועט, ובאותו הכיוון.
רק הנסיבות השתנו - אנחנו מתקרבים לדקה ה-90, ידידי, ואין לך אפילו הרבה זמן פציעות.

מה חשבת על אותם 100,000 ש"ח שרצו

להעביר למשרדו של עו"ד אלי זהר תמורת ניהול הבחירות? האם נהגתי כשורה כאשר מנעתי זאת?

vantan

New member
זה לא היה לאנשיו של לוונטל, אלא של

לפיד, מנהיגם של איתן וגרשון. אתה לא רואה את ההבדל?

למעלה