ג'ובים

אינני מכיר את הפרטים

ואני גם מעדיף לחשוב ולשקול פעמיים לפני פניה למשטרה ובתי משפט. אלא אם כן אין בררה אחרת. למיטב ידיעתי 100 אלף ש"ח הם תשלום לעובדי בחירות ועורכי דין וארגון הבחירות להבדיל מהמצב שמתארים פה החברים לגבי ניפוח המנגנון הארגוני, משכורות מנופחות ומינויים ללא כל קרטריון וכו' אינני מתומכיו המובהקים של פורז אך אי אפשר לקחת ממנו את זכויותיו לניהול אחראי של הקופה המפלגתית.

vantan

New member
הפרטים פורסמו. פתאום אתה 'לא מכיר,

לא יודע'? ואתה חבר מועצה?

העורכדין יוסף שמחון מחיפה

יו"ר נשיאות שינוי הודיע כי הוא גובה 150 ש"ח לשעת ייעוץ. וציפורים קטנות לוחשות לי שהוא עורך דין.... איך נאמר בעדינות... לא מהליגה של אלי זוהר. כמה הוא גובה על כמות גדולה של עורכי דין שעובדים את כל השעות שהשקיעו בבחירות שינוי? לא היה צריך בכלל להציב את החבר של טומי. זה לא בסדר. התשלום בסדר. ואגב, זה אתי לעשות לעצמך פרסומת מעל הבמה?

התשלום בסדר?

הבנתי אותך, אתה יודע שהשופטת בדימוס הסתדרה עם 80 אלף ש"ח, שזה כולל את המשכורת שלה (שאני משער שהיא לפחות חצי מהסכום, אם לא יותר)? אתה באמת חושב ש 100,000, כאשר אלי זוהר עצמו טען בתוקף שהוא לא מרוויח ולו שקל (רק המשרד שלו...), זה סכום סביר? איפה אתה חי. אפשר היה לסגור את הבחירות האלו גם עם 20,000 אלף.

לא נשאר זמן לפעול

כאשר השופטת נכנסה לתפקידה נשאר שבוע בלבד לקראת הבחירות. עם זאת, אי אפשר לצפות ששופטת בדימוס שאינה קשורה למפלגה תעבוד בחינם.

זה נימוק קביל מאוד

הדרך היחידה הייתה לרוץ לבית המשפט המחוזי ולהוציא צו מניעה, לצורך זה הייתי צריך למצות הליכים עוד קודם לכן בתוך המפלגה. לא הייתי מקבל צו שעוצר בחירות דמוקרטיות במפלגה רק בגלל שאני מבקש לראות פירוט מלא של ההוצאות. מעבר לזה, מאחר ובניגוד לאלי זהר מדובר בשופטת בדימוס מבית המשפט המחוזי בת"א, סיכויי עתירה שכזאת להתקבל, ועוד בלוח זמנים כה קצר, היו קרובים לאפס. לצורך קבלת הצו הייתי צריך להראות חשש לפיו התשלום אינו תקין. כנגד מקורבו של לפיד אשר טען שהוא עובד בהתנדבות, לא הייתה לי שום בעיה, כפי שעשיתי והצלחתי בכך. כנגד שופטת בדימוס אשר נשכרה בשכר באישור המועצה תוך שכולם יודעים את מסגרת השכר, אין שום קייס.

ליבליך

New member
150 רק על עבודה משפטית

על חברות בועדת קלפי, שאינה מצריכה שום השכלה משפטית, אין שום הצדקה בעולם לשלם שכר של יעוץ משפטי, כי לא מתבצעת שם שום עבודה משפטית. חשבתי שגמרנו כבר עם השטות הזאת.

vantan

New member
בדקת כבר את ה'פרטים' שאתה מגנה?

או שמספיק לך מה ש'הגיע לאוזניו' של איתן פלס? ולכם עוד לתת לנהל מדינה!

לא שאני מגן על התופעות הפסולות האלו

אבל, למרבה הצער, הן היו בעבר. בית הדין שהיה בשליטתו של פורז דחה בזמנו עתירה שהגיש עמי נוימן כנגד התופעה הזאת באומרו "הכיצד תתמיע המפלגה את ערכיה ועקרונותיה אם לא תמנה לתפקידים את מיטב אנשיה". בזמנו ניסינו להעביר הצעת החלטה שאוסרת על חברי בית הדין לקבל כספים מהמפלגה ו/או מגורמים במפלגה. פורז ואנשיו טרפדו את ההצעה ולא הצלחנו להעביר אותה במועצה, אז בבקשה, אבי השיטה היה פורז ולוינטל ואנשיו רק למדו ממנו. למעשה רק לאחרונה הצלחתי למנוע העברה של 100,000 ש"ח למשרדו של עו"ד אלי זהר, מקורבו של לפיד (וחטפתי קיטונות של זעם על כך, כמובן). אפילו בהסכם הפילוג משום מה מונו שניים ממקורביו של פורז להיות "נאמנים" תמורת שכר שיקבע באופן בלעדי ע"י פורז, אחד מהם הוא חבר מועצה וחבר בית הדין. מעניין אותי מאוד לדעת מה גובה השכר הזה. לגוף העניין, על פי תקנון המפלגה לשמונת המקומות הראשונים מגיע החזר הוצאות עבור ניהול קמפיין הבחירות. לארבעה הראשונים כבר מהיום, לארבעה האחרים לתקופה של חודש לפני הבחירות. בנוסף, לא מעט מעובדי מפלגה התפטרו, על פי הסכם הפילוג, והיה צריך להחליפם. עם זאת, המשכורת שנכתבה כאן נראית מוגזמת לחלוטין ואם היא מועברת לחברי מועצה, הם אמורים להיות מורחקים מהמועצה, בהתאם לתקנון המפלגה. לסיכום, אין לי מידע קונקרטי על כך, אך אם אכן חולקו לחברי מועצה משרות בשכר שכזה, זה מצער וחבל מאוד. מה שכן, תמהני מדוע אתה ספציפית בא בטענות לתופעה, למיטב זכרוני היה בעבר איזה פלס אחד (אתה, אחד מבני משפחתך או סתם אדם עם שם משפחה זהה) שהיה עובד מפלגה. תקן אותי אם אני טועה.

ליבליך

New member
אתה מתכוון לאלי (לייזר) פלס

שהיה עוזר פרלמנטרי של פורז במהלך חלק מהקדנציה הקודמת (החל מ-99).

vantan

New member
נתנחם בעובדה שהפארסה ששמה שינוי

תגיע לקיצה בעוד כמה שבועות.

אשרת

New member
יפה שאמרת לכאורה.

ייתכן ומדובר בשמועות אשר נועדו להכפיש את ההנהגה החדשה.

מדובר בהשתחה של נורמות ציבוריות

שינוי היתה צריכה להחזיר את נכסיה למדינה. מדובר בכסף ציבורי. איך לוינטל לא מתבייש???? זה כסף ציבורי

למעלה