גובה

גובה

שלוםף קוראים לי ירדן ואני די חדשה
אמממ...יש לי שאלה...קראתי פה כמה תשובות בקשר לגובה אבל בכ"ז רציתי להיות בטוחה.... אני בערך 1.61 - 1.60 [משהו בסביבות הגובה הזה...] אמא שלי טיפה יותר נמוכה ממני [ממש טיפה או אפילו באותו גובה] ובא שלי 1.80. יש מצב שאני אגבהה
[אהה באוגוסט הייתי 14]... תודה רבה,
ירדן

גלית456

New member
קודם כל ברוכה הבאה..

ו.. יש מצב שאת תגבהי עוד...את עדיין בשלבי התבגרות..

../images/Emo207.gif

טוב אני לא בטוחה אם זה המקום לשאול אבל אני עושה עבודת תחקיר ואני צריכה לדעת מה הגובה של מסלול אופנה.אם מישהו יודע או יכול להפנות אותי למקום בו אני יוכל לשאול אז שיגיב.תודה רבה!

לפי הביולוגיה שלמדתי..

חחח..את תגבהי לפחות עד 165 ס"מ. ממוצע.. חוץ מזה שאת עוד קטנטונת (ואני סופר בטוחה שאת שונאת שאומרים לך את זה חח) .. אבל אין מה לדאוג:) מקסימום אם לא, תנסי את המזל בקטלוגים או פרסומות. :)

chuti

New member
נצל"ש

מישהו שמע על "במרום הפקות" ספרו לי על זה מידע..

DINDINA1

New member
אני שמעתי,

אני שמעתי מכמה בנות שהם רמאים ולוקחים כסף אפילו על אודישנים. אני לא יודעת עד כמה זה נכון,אבל לדעתי זאת לא סוכנות דוגמנות כמו רוברטו או עלית, אלה בסגנון של "טייק טו" שהיא יותר סוכנות ניצבים ושחקנים מאשר דוגמנים. אבל עוד הפעם,שמעתי את זה מכמה בנות,אני לא יודעת עד כמה זה נכון.

Gal Nissan

New member
שמועות שקריות

במרום הפקות זו לא סוכנות דוגמנות אלא סוכנות שתפקידה להפנות את המיוצגים שלה לאודישנים בכל התחומים- להפנות אותם לא לייצג אותם. במרום לא נחשבת סוכנות ואפשר להיות בבמרום ובסוכנות דוגמנות כדוגמת עלית בו זמנית. אני בבמרום כבר כמה שנים היייתי במלא דברים הצטלמתי לראש גדול לסרטי קולנוע לפרסומת של מפלגת העבודה וכל מיני... הבעיה היחידה עם הסוכנות זה הכסף תמיד מבטיחים כסף ובסוף משהו משתבש ולא מקבלים כלום...אבל תאמת שעצם העובדה שהשתתפתי בכ"כ הרבה צילומים במסגרת במרום עשה לי טוב ולא הפריע לי הקטע של הכסף...{יש לציין שעברתי אודישן למסלול מקצועי נורא התלהבו ממני וביקשו 800 שקל, אמרתי שלא שווה לי לשלם 800 שקל לבוק כי יש לי בבית ערימות של בוקים מצילומים שונים אז אמרתי שלא והלכתי, לאחר מכן הם חזרו אלי ואמרו שהם רוצים אותי לסוכנות גם בלי לשלם חחח אז סבבה לי מפנים אותי לאודישנים וזה נורא נחמד וכיף...}

טוב אז ככה

במרום היא סוכנות ליהוק לא סוכנות דוגמנות. עיקר פועלה הוא שליחת בנים ובנות שמתאימים לדעתם לאודישנים בתחומי משחק ולפעמים גם דוגמנות. הבעיה כמו שצויין פה מקודם היא התשלום, א' הם דורשים תשלום עבור בוק בדרך כלל להבדיל ממקרים כמו שקרו לגל ב' הם דורשים תשלום עבור הודעות SMS שמפנות לאודישנים, דבר לגיטימי אבל עדיין עולה כסף וזה שיקול שיש להתייחס אליו. אם הכיוון שלך הוא דוגמנות במרום היא לא סוכנות שתקדם אותך בתחום אלא תעזור לך להגיע לאודישנים בתחום ובתחום המשחק. כמו שגל אמרה במרום הפקות יכולים לעזור לקדם אותך ולהכניס אותך קצת לתחום אבל השיקול האם זו הדרך שאת רוצה ללכת בה הוא שלך בלבד. לאתר של במרום כנסי לאזור הקישורים של הפורום.

chuti

New member
תודה =]]

סיפרתי לאמא שלי על המחיר שדרשו והיא ויתרה ...בכל זאת יותר מדי לסוכנות ליהוק........ מיואשת =/

למעלה