גובה של בחורה...

כן..

זה כדי להרגיש הגבר התומך והמגן, רוב הגברים אוהבים את זה...טוב למען האמת אני מודה שאני נמשכת גם לגבוהים ממני [אני 1.70]אז..מה לעשות..אבל לא באופן דרמטי ולא אכפת לי שנהיה באותו הגובה,!! זה יפה בעיניי. אני גם לא אתחיל למדוד סנט'פשוט יוצא שנמוכים ממני פחות מושכים אותי,אבל אם יהיה לי קשר טוב עם מישהו אני לא אפסול באופן לוגי קר בגלל גובה זה תלוי במשיכה,ברגש כמובן... אם ייצא שהתאהבתי במישהו נמוך ממני זה לא מה שיפריע. זה שאני נמשכת לגבוהים ממני זה לא עניין של בחירה אז אולי כן אפשר להבין אותו שלא מתוך בחירה הוא נמשך לנמוכות ממנו....

אבל גם כשהיא עם

עקבים אתה עדיין יותר גבוה ממנה..כן גם אם זה 3 ס"מ יותר, אתה עדיין יותר גבוה ממנה כך שאתה עומד ב"אידיאל" הדמיוני שלך.

כי אם זה מה שימנע ממך

מלצאת איתה ולפספס אותה...אתה פשוט מתעסק לא רק בקטנות בפיצפונות. סלח לי אבל אני 1.75. חבר שלי 1.86. כשאני עם עקב (לא שזה קורה הרבה) הוא גבוה ממני בעוד 7-8 ס"מ. אז מישהו מוציא סרגל?! מה אלה השטויות האלה? אתה מחפש מה לא טוב בה כי כנראה יותר מידי טוב לך וזה נראה לך מוזר.

דוד13579

New member
ממש ממש לא!

אני לא מחפש למצוא בה מגרעות... ממש ממש לא.. אני רק אומר שטוב לי איתה, היא זורמת, חמודה, לא יפהפייה מהממת אבל גם לא מכוערת (זה מספיק לי) וכן, גם אני לא איזה בראד פיט או דילן מבוורלי הילס. אבל רק רציתי להבהיר שעניין הגובה הוא לא דבר של מה בכל מבחינתי. נ.ב תעני לי בכנות, אם חבר שלך היה (רק) 1.80 - היית יוצאת איתו? בכנות...

אם אתה מרגיש זה מפריע לך,

אז זה לא משנה מה יאמרו לך פה.....אם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל וזה מגיע לדרגות של פוגע בקשר, אז אין לך מה לחפש בו יותר..אבל תעשה את החשבון שלך בעצמך.....לדעתי דבר כזה לא אמרו להפריע אבל אם אתה מגיע למצב שזה מפריע לך למשיכה/לאגו/לעקרונות או למה שזה לא יהיה אז תעבור הלאה.

וודאי.

איזו שאלה בכלל?! אתה חושב שבדייט הראשון הוצאתי סרגל?! ולצורך הפרוטוקול, הייתי יוצאת עם מישהו שהוא בגובה שלי ומעלה.

אני בדייטים ראשונים מסתובב עם סרגל ../images/Emo88.gif

אבל כדי להוכיח לבנות משהו אחר

אתה נשמע לי שרוט רצח

אתה אפילו לא נמוך ממנה / בגובה שלה ומפריע לך שההפרש בינכם הוא 6-7 ס"מ?! זה נשמע לי ממש אבל ממש (עם כל הכבוד) מפגר!!! אתה קטנוני וניתפס לקטנות וזה בכלל לא בעיה! אתה גבוה ממנה- מה הסרט?? בקיצור-זה לא משהו שפסיכולוג לא יכול לפתור!

elena20

New member
אז למה שלא תבוא לדייט עם סרט מדידה?

מצד אחד אתה אומר שלא רוצה גמדה, אבל לא רוצה שתתקרב לגובה שלך, זאת אומרת שאתה רוצה גובה ממש מדויק, כמו שכבר אמרתי אתה מתעסק בקטנות, גם לי הגובה חשוב,זאת אומרת לא ארצה חבר שהוא נמוך ממני (למרות שהחבר הנוכחי הוא בגובה שלי), פשוט נראה לי טיפשי לפסול מישהי רק בגלל הגובה, כשהיא אפילו לא יותר גבוה ממך, אלא אתה לא מספיק גבוה ממנה.

בקשר שלי,

D גבוה ממני בכמה ס"מ בודדים (לא טרחתי מעולם למדוד). כשאני עם הפלטפורמות בשביל האופנוע אנחנו באותו גובה. אין שום בעיה...מאף אחד מהצדדים.

nate2000

New member
הגובה יהפוך לבעיה רק אם אתה תעשה מזה בעיה

לדעתי הבעיה שלך היא חוסר ביטחון, ואתה מבטא אותו בגובה של הבחורה. וביננו- תפסיק להתעסק בשטויות, שזאת תהיה הבעיה היחידה שלך בזוגיות.....

הזוייה

New member
ההוא שמן, וזאת מחוצ'קנת

וזה נמוך וההיא חסרת השכלה ולי יש ציפורן חודרנית ולו יש אף עקום. אם תמשיך עם כל הקריטריונים הללו כמו פילטר שמסנן רק מה שמתאים לתפיסה החברתית, לא תגיע רחוק. מי שחי על מה שהנורמות מכתיבות הוא מרמה את עצמו. מאיפה הבאת את המשפט הזה- האידיאל אומר וקובע ואי אפשר לזוז ממנו? מי זה אומר? מי האיש שמכתיב את השטויות הללו שאתה נאחז בהם? יש אמת אחת והיא הנוחות והרצון שלך להתעלם מהסוגיה הכל כך לא רלוונטית הזו. כשהלב פתוח ומכיל בתוכו את הדברים הבאמת חשובים הוא מושך אליו את הביחד. נראה שאתה פשוט מחפש תירוץ לוותר על הקשר הזה בגלל הפגם שמפריע בעצם לחשש שלך, והוא- מה שיגידו האחרים. אני מטר שבעים וחמש, והבחור שלי נמוך ממני בראש, וזה ממש לא מזיז לי. ובטח שגם לא לו. כשתרפה מההתניות החברתיות הללו, תזכה לעונג.

אני דווקא אוהב אותן גבוהות

בגובה קרוב לשלי. תמיד חשבתי שזה יותר נוח ויותר כיפי שיש לך מישהי בגובה העיניים...

למעלה