גובה של בחורה...

דוד13579

New member
גובה של בחורה...

שלום, התחלתי לצאת עם מישהי... אנחנו בטוחים כרגע שזה בשביל קשר רציני. הבחורה ממש חמודנ, זורמת, קלילה והכי חשוב היא בראש שלי... שנינו מבינים אחד את השני/ה וטוב לנו ביחד. אך יש איזשהו משהו שכל הזמן מציק לי שאני רואה אותה... הבחורה גבוהה יחסית (1.70 לטענתה) ואני 1.77-1.78. אני יודע שהרבה פה יגידו לי שזאת לא בעיה רצינית, ואתה יכול להמשיך לזרום כי בסופו של דבר לא מתחתנים עם הגובה אלא עם האופי והתוך של הבחורה. והאמת, שזה נכון מצד אחד אבל מצד שני - זאת תהיה בעיה רצינית מבחינתי אם כל הזמן שאני רק אחשוב או יסתכל עליה ורק יחשוב על זה.. נ.ב - אני ממש לא רוצה ננסה/גמדה אבל עדיין יש לי בעיה עם גבוהות. ובכלל, שאלה לי אליכם, עד כמה יפריע לכם (הגברים) שהבחורה מתקרבת אליכם בגובה? כלומר, עד כמה ס"מ?

charriere

New member
אני 2.20 אז לי אין בעיה כל כך...

סתם סתם אני צוחק . בעקרון אין לי בעיה עם גבוהות , כל עוד הבחורה לא תהיה גבוהה ממני .

GreenEyes82

New member
על 7 ס"מ הפרש גובה אתה עושה עניין?

זה ממש דבר שולי בפרט וגובה זה דבר שולי בכללי... עובדה שאמרת שאתם מסתדרים מצויין ובאותו ראש והאופי הכי חשוב אז למה אתה נותן לדבר כזה שולי לקלקל לך? אישית גם גבוהות (אפילו יותר ממני) וגם נמוכות עושות לי את זה..

דוד13579

New member
אתה אומר לא לעשות עניין מ-7 ס"מ?

ולמה לעזאזל לא אכפת לך שבחורה יותר גבוהה ממך? זה מציק ברמות...

kiaora

New member
מה הבעיה?

אני באמת לא מבין. זה לא שאתה 1.50 והיא 1.70, תהנה מזה שיש לך חברה גבוהה, זה נחשב יפה, לא? אני 1.80 ואשתי 1.70, ואני מאד מרוצה מהגובה שלה. לא נראה לי ששלושת הסנטימטרים שמפרידים ביני ובינך עושים כזה הבדל. פעם גם יצאתי עם בחורה בגובה 1.82 וזה ממש לא הפריע לי (אם כי לא המשכנו לצאת מסיבות אחרות, הדייט הכי גרוע שלי)

דוד13579

New member
שמע.. כי אתה אוהב כנראה בחורות גבוהות...

מה לדעתך יותר סקסי? גבוהות או נמוכות? אני מבטיח לך .. תשאל כל אחד והרוב המוחלט יגיד לך שנמוכות עושות להם את זה הרבה יותר מגבוהות.

kiaora

New member
ואללה?

הרוב אוהב נמוכות? נראה לי שאתה טועה. יאללה, אני אפתח כאן סקר קטן

kiaora

New member
סקר

אז בחורים, מה אתם מעדיפים, אשה גבוהה או נמוכה? אני כמובן לא מדבר על מטר תשעים, אלא בוא נגיד מטר שבעים או מטר חמישים וחמש - מטר שישים

elena20

New member
אתה רוצה מישהי שהיא 1.50? לא מבינה

את הבעיה, היא לא יותר גבוה ממך, ואפילו לא בגובה שלך, אלא אתה יותר גבוה ממנה, אז לדעתי אתה ממש, אבל ממש מתעסק בדברים קטנים ולא חשובים.

דוד13579

New member
אמרתי שאני לא רוצה גמדה.. אבל..

אני .178 היא 1.70, נכון? נגיד היא שמה פלטפורמה/עקב היא בכיף מצמצמת את הגובה הזה עד לכדי 3-4 ס"מ - זאת הבעיה!

זכוכיות

New member
יש לי זוג חברים טובים שהיא- 1.76 הוא- 1.60

ואף פעם הרגשתי שהם באיזשהי בעיה.

דוד13579

New member
סלח לי אבל זה לא נורמלי...

אולי הם זוג ידידים טוב שלך.. אבל לא תמצא הרבה כאלה - זה עובדה! שמע האידאל אומר שהגבר אמור להיות יותר גבוה מבחורה - אין מה לעשות! אי אפשר לשנות את החוקים האלה. זה מעין מוסכמות בחברה...

זכוכיות

New member
אני בחורה,

ולי, באופן תיאורטי, אין בעיה לצאת עם גבר נמוך ממני או בגובה שלי, זה לא יצא עד היום כי אני די נמוכה. מוסכמות חברתיות זה לעדר. אתה עדר?

../images/Emo45.gif

אולי זה יותר "מקובל" ויותר קיים, אבל זה לא אומר כלום..זה כמו שבדרך כלל הבן יותר גדול מהבת זוג..אבל כל זה בולשיט כל עוד קיימת אהבה.........

זכוכיות

New member
הו, שם אני כן חוטאת,

אני מבוגרת מחבר שלי בחודש. למעשה, הסתבר לי לא מזמן שכל החברות הרציניות שהיו לו היו מבוגרות ממנו בכשנה, אז אני צעירונת לעומתן

חח יפה לך ../images/Emo3.gif

הכי "טוב" לדעתי זה באותו הגיל, אותו הראש..בערך באותו הגיל לפחות ולא משנה מי גדול יותר ..

ואני בטוחה...

שאת לא מרגישה בשום פער... שונאת את "מוסכמות החברה" האלה...פשוט דבילי. כמו שהבחור הזה מאמין שבחורה חייבת להיות נמוכה יותר.

למעלה