איזה יפההה חח טוב שלא דובבתי אותם באמצע...
H harmless New member 6/10/04 #26 המילים כל כך מתאימות לקליפ!!! ונחמד מצידה לשים כתוביות כדי שאפשר יהיה להתרכז גם בקליפ וגם בשיר ביחד
ג גאגית מאוהבת New member 6/10/04 #31 ../images/Emo124.gifאני מחייבת את כולם לראות את מה שתרי שמה בקישור . את כולם!
H Hieros Gamos New member 6/10/04 #28 אם המלצת אני בטוחה שזה שווה קריאה.. ...גם לראות את ג'אג זה שווה למרות מסע ההתעלליות של DPB..*אז מה אם חלק גדול מהזמן אנחנו בוהים בהארם?! what's wrong with that?! *
אם המלצת אני בטוחה שזה שווה קריאה.. ...גם לראות את ג'אג זה שווה למרות מסע ההתעלליות של DPB..*אז מה אם חלק גדול מהזמן אנחנו בוהים בהארם?! what's wrong with that?! *
H Hieros Gamos New member 6/10/04 #30 למה מלחיץ? חח פשוט בדרך כלל יש לנו פחות או יותר אותו טעם...ודעה...אוקיי זה מפחיד אבל לומשנה חח
H harmless New member 7/10/04 #32 גל אף פעם לא שמתי לב לזה קודם אבל שמת לב שהמנטור של הארם בפרק בליינד סייד וקפטן אינגלס זה אותו שחקן? מוזר שאף פעם לא שמתי לב לזה קודם חחחח
גל אף פעם לא שמתי לב לזה קודם אבל שמת לב שהמנטור של הארם בפרק בליינד סייד וקפטן אינגלס זה אותו שחקן? מוזר שאף פעם לא שמתי לב לזה קודם חחחח
H harmless New member 7/10/04 #38 דווקא ממש עצבן אותי בבליינד סייד אבל זה מכניס את המשפט האחרון שלו להארם בבליינד סייד לפרספקטיבה אחרת לאור העובדה שהוא חוזר בתור הקפטן חחח
דווקא ממש עצבן אותי בבליינד סייד אבל זה מכניס את המשפט האחרון שלו להארם בבליינד סייד לפרספקטיבה אחרת לאור העובדה שהוא חוזר בתור הקפטן חחח
V vitamin P New member 6/10/04 #16 אם הארם היה קצת יותר גבוה הייתה לו בעיה להיות טייס... טוב לא קצת מילימטר אלא עוד כמה ס"מ טובים