גובה שחקנים

shuval3

New member
גובה שחקנים

וודאי למעטים מבינכם שאינם יודעים זאת אז כך: דיוויד-6.4 FEET או 193 ס"מ קתרין-5.8 FEET או 173 ס"מ AJ לשעבר האדמירל-6.3 190 ס"מ באד -5.7 FEET או 170 ס"מ וואב-5.7/0.5 או 171 ס"מ זה מה שידוע לי מאתרים שקראתי אין לי בטחון מוחלט בזה אבל מהסדרה זה נראה די הגיוני

harmless

New member
חחחחחח למה לעזאזל צריך להזכיר את

הגובה של הטומקט?! ואם כבר להזכיר את זה אז למה להפלות? צריך למדוד גם את הגובה של "שרה" הסטירמן של הארם!

נצלש- האינטרנט שלי קם לתחייה!!!!!!!

ו- חהההההההההה זה אומר שמאק יותר גבוהה מוואב...חחחחח:))))) אבל תעזבו את זה עכשיו... המחשב שלי חי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wipppppppppyyyyyyyy!!!!!!!

harmless

New member
../images/Emo24.gif דני!!!../images/Emo24.gif

מזל"ט!!! כן גם אותי זה מאוד שעשע! מעניין אם הוא שם פלטפורמה לידה

LOL

מדמיינת את וואב בפלטפורמה... עם לק ורוד בציפורניים ברגליים.. ושמלה אדומה....
חחחחחח

harmless

New member
זה בטח אחד הקאברים האהובים עליו

בתור ספוק!!! הוא ורנה מאוד אוהבים להראות כמו קוקסינלים! הם אפילו החליפו טיפים וליפ גלוס!!

harmless

New member
חס וכרפס

אחרי הכל זה fanfiction.net !חחחחח אבל אנני מגיעה לביקור קצר אבל היא לא ממש נחשבת. שום דבר לא ממש קורה בינהם! זה בהחלט פיק נחמד אחרת לא הייתי ממליצה עליו.

יווווווווווו אני מתה לסיגריה!!!!!!!

ואין לי וכח לכבות את האזעקה ולצאת החוצה.....אוווווווווווווווף איהז ייאוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

../images/Emo12.gifדני 5 בבוקר?סיגריה?

girl!do you ever get some sleep?????????? אה..ועוד משהו: יהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יש לך אינטרנט!!!!!!||
מזל"ט!!!!!!!!!

harmless

New member
חחחחחחח אממממממ זה סוף שיפרי

אם לזה את מתכוונת. חחחחח אבל כל מה שבדרך זה בהחלט כמו שדונלד משחק איתנו כל החיים. מה לא כתוב טוב? לא מעניין?

למעלה