גובה גיטרה

amithasson

New member
גובה גיטרה

קניתי רצועה לגיטרה ואני מנסה לנגן בעמידה והדרך היחידה שנוחה לי זה להשעין אותה על הברךכשהברך על כיסא!?!? ככה שיוצא שהכי נוח לי כשהרצועה ממש קצרה והגיטרה דבוקה לי לגוף ועולה גבוה להמשיך איך שנוח לי או להתרגל לגובה רגיל? ומה יקרה בעוד כמה שנים? האם ירגמו אותי בעגבניות לפני כל הופעה כשיראו את הגובה שהגיטרה נמצאת בו? (??) (!!??)

ringo rulz

New member
ראה קליפים של הביטלס

תראה באיזה גובה הם החזיקו והם הלהקה הכי מצליחה בתולדות העולם...

../images/Emo121.gifראה כל בסיסט איכותי

טוב, ג'אקו החזיק אותה בין החזה לבטן אבל וויקטור ווטן על הסנטר בערך

יאסון1234

New member
לבסיסטים זה צורך...

גיטריסטים זה משהו אחר לגמרי... שמים אותה באיזור הבטן... לבחור שפתח את השרשור, נסה בכל זאת להעלת אותה כמה שאתה צריך זה ממש לא משנה העיקר שנוח לך ואתה מרגיש שאתה ממצה את היכולת שלך בצורה הכי נוחה במצב שבו נמצאת הגיטרה ביחס לגוף בעמידה.

גילי162

New member
גובה זה אך ורק פוזה

מי שמנגן טוב לא צריך פוזה . לכן תלה את הגיטרה בצורה הכי נוחה זה הכי חשוב ! בהצלחה

MerlinTheWizard

New member
תעבוד על זה, אצל כולם זה ככה בהתחלה עם רצועה.

ואממ רוב הסיכוים שיזרקו עליך עגבניות, סתם. קיצור תעבוד על זה ותראה שזה ישתפר .

גיא באר

New member
מעשה שהיה כך היה:

פעם רציתי להיות נורא מגניב והורדתי את הגיטרה למטה (סטייל סלאש..) הזווית של יד שמאל לא הייתה נוחה, אבל הלכתי עם ה"ראש בקיר" וחשבתי שאתרגל לזה עם הזמן. התוצאה- דלקת בגיד של יד שמאל... בקיצור פוזה לחוד ובריאות לחוד. נגן איך שנוח!

eran377

New member
../images/Emo45.gif

לא משחקים עם הבריאות... צריך לשים את הפוזה בצד ולנגן איך שנוח.

eran377

New member
וכמובן

שאם יהיה לך נוח תנגן גם יותר טוב. תראה איזה יופי פטרוצ'י מנגן, והוא עם הגיטרה בחזה ממש

../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif

והיום אתם יכולים לראות תמונות של גיא מהופעות עם המיוזיקמן/PRS ממש גבוה, ולא רק שהוא לא חוטף מטר עגבניות.. הוא אפילו מקבל שיבוחים

the mnm factor

New member
ירגמו אותך בגלל גובה הגיטרה?

ואני כבר חשבתי שאנשים באים לשם כדי לשמוע אותך. אתה ראית איך BB קינג מחזיק את הגיטרה שלו? א. גבוה ב. צמוד ג. בצד- כי הוא ממש שמן. אתה חושב שלמישהו איכפת? ברגע שהוא מוציא סולו אחד כולם סותמים את הפה ומשתחווים.

yehuda kotton

New member
והתשובה הנכונה

בה נהיה כנים, מנגנים לא בשביל המוזיקה אלה בשביל להרשים בנות. אתה יכול לבחור לנגן גבוה ולהשאר בבית בימי שישי עם הגיטרה או לנגן נמוך כמו שצריך. הבחירה שלך. אגב סלאש, תשימו לב שלמרות שהוא מנגן "נמוך", ברגע שהוא ממש רוצה "לנגן" הוא תוקע את הרגל על המוניטור ושם את הגיטרה על הברך ממש גבוה צמוד לפנים.

amit190

New member
כן זה מה שאמרתי שממש נוח כשהרגל מרימה אותה

והיא יושבת יציב נראה לי שכשהיא נמוכה אני מנסה כל הזמן לייצב אותה במקום לנגן

RoieL

New member
אני פשוט משתדל לנגן כמה שיותר בישיבה

גיטרה יציבה, יד יציבה, והכל טוב
ועמידה זה הרגל. אצלי עם הרצועה הגיטרה "מתחילה" קצת מעל הפופיק.

Aviraman

New member
לא :}

גם אני מנגן ככה בערך. אקספלורר לא ממש מאפשרת נגינה בישיבה/נגינה גבוהה יחסית. זה עניין של הרגל, נוח לי נמוך יחסית, ואני משתמש בשיטה של סלאש. מקסימום בסולו יורדים על הבירכיים ונשכבים קצת, עובד טוב גם :]

למעלה