גואטיה... מישהו

גואטיה... מישהו../images/Emo35.gif

מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה גואטיה מה אפשר לעשות עם זה וכו'...

האפור

New member
זה מספר...

ספרים גדולים.. שמוכנים גרימורים (אני לא טועה)... ועוסקים בתורת זימון השדים.. חומר מאוד מתקדם ולפי מה שהבנתי גם מאוד מסוכן ולכן נזנח בשנים האחרונות..

איזה נזנח, תגיד לי?

זה שאתה, שאר חברי הפורום, או אפילו אני לא עוסקים בזה באופן פעיך, כלל לא אומר שהתחום הזה "נזנח". נהפוך הוא, בשנים האחרונות יצאו כמה כתבים מאירי עיניים מאוד בנושאים הללו, וכדאי לקרוא אותם, אם רק בשביל הידע הכללי. כאן אפשר למצוא מאמר שכתבתי לא מזמן בנושא.

קראתי את ה..

מאמר כבר מקודם אבל לא הסברת בו ממש איך עושים ומה קורה במהלך הטקס. נ.ב. מישהו בפורום עשה את זה?

מושגים:

1)Scry - התרגום הישיר של זה הוא "קריאת העתיד בכדור זכוכית" לפי המילונים. זה לא מינוח מדוייק ועדיין לא מצאתי תרגום סביר לכך בעברית. 2) לא זוכר את משמעות המושג, אולי יש לזה שם נוסף? 3) MP- תרגיל/טקס ה- Middle Pillar, העמוד המרכזי של עץ החיים הקבלי (אם כי יש לו פיתוח שכולל גם את שני העמודים האחרים). 4) LBRP טקס נוסף, Lesser Banishing Ritual of the Pentagram, אחד הטקסים הבסיסיים והשימושיים ביותר במאגיה הטקסית. 5) BRH - טקס; Banishing Ritual of the Hexagram, בן הדוד הגדול של ה- LBRP. 6) סיג'יל - ציור כלשהו, אשר יש לו משמעות מאגית - יהא זה קמיע או חותם של ישות מסויימת. הטקסים שציינתי כאן הם טקסים של המאגיה הטקסית המערבית, מבית היוצר של מסדר "שחר הזהב". אמנם הם עצמם לא הכרחיים עבור גואטיה, אך הם יעילים מאוד ומסייעים מאוד.

Monsieur D

New member
fountain of light

הוא פשוט קרא את הנושא החביב שלי: http://www.magick.co.il/forum/viewtopic.php?t=4833&start=0 fountain of light- נביעת האור, בעברית קיבל את הכינוי "סבסוב גוף האור" תרגיל (קשה לי לקרוא לו טקס), שנועד לפזר את האנרגיה שהורדה מן המאקרו קוסמוס באופן אחיד אל כל הגוף, משם אל תכולת המעגל. שכחתי באותו "מתכון" לציין עוד טקס חשוב אחד- "the bornless one"- טקס שנועד לזימון "עצמי הגבוה" אל הגוף ולשנות את מצב התודעה. (אחרים חושבים שזה סתם עוד משהוא שיש לקרוא וטועים בגדול).

כי שם המאמר מעיד על אופיו

"מבוא לגואטיה". הרי אתה לא יכול לצפות שבמאמר קצר אחד אפשר לרכז את כל הידע של הגואטיה כדי שמיד אחרי זה יהיה אפשר לבצע טקס, נכון? בגדול, שלד הטקס הוא "רגיל": הכנת האזור וטיהורו, הקדשת הכלים, זימון הישות, דו-שיח עם הישות, גירוש הישות, סיום הטקס. מה קורה במהלך הטקס? אם עבדת נכון, תפגוש ישות כלשהי, לרוב זו שזימנת, יהיה ביניכם דו שיח, יכול להיות שהיא תנסה גם לעבוד עליך, אחרי זה תסגרו על איזו עיסקה ותשלח אותה לדרכה. כדי להבין טוב יותר, אני מציע בחום לקרוא את ה- Illustrated Goetia שציינתי בביליוגרפיה של המאמר.

למה להתאמץ כל כך?

קרא את modern magick תרגל את התרגילים ולאחר הרבה תרגול ורכישת נסיון תוכל לזמן שדים עפ"י השיטה הרשומה בגואטיה. יש מאמר במאמרי הפורום על טקס ה lbrp קרא,ותבין. חביב הקסם

למעלה