גדר

ztapuz

New member
גדר

שלום, אני רוצה לבנות גדר לכלב . איפה משיגים גדר בזול ? ואיך בונים ?

גם אני בבעיה דומה - בחרנו לעשות חומ

יש לנו לעשות 30 מטר בגובה מטר וחצי ויוצא לנו עם עבודה וחומרים בסביבות 7500 ש"ח כולל יסודות טובים.

רוקוקו

New member
גדר....

יש כמה סוגים של גדרות. 1. גדר עץ על בסיס של עץ או על בסיס ברזל. 2. את העצ אפשר להחליף ב PVC וזה על בסיס ברזל. 3. יש את הגידור רשת הרגיל או היותר יקר. 4. גדר הבטוןהמוכרת. זה בערך סוגי הגדרות ולגבי מחירים... כתבי לי מסר ואתמכר לך את זה. בהצלחה לך רוקוקו (ערן).

רבקָה

New member
חוזק הגדר...

וגם - צריך לקחת בחשבון את כוחו הפיזי של הכלב, אם חושבים על גדר רשת: יש כלבים שיכולים לפרוץ גדר רשת, או לחפור תחתיה. גם גובה הגדר צריך להיות מעל הגובה שהכלב יכול לקפוץ מעליה...

miromiro

New member
מכלאה לכלבים-

אכן הרבה פרמטרים צריכים להילקח בחשבון לפני שמתחילים לבנות. יש לי הרבה נסיון בתחום ובניתי אפילו בכלביות . (לא ככקבלן , אלא כקיבוצניק) למשל- -סוג וגודל הכלב, האם הוא נוטה לקפוץ החוצה? כמה מרחב לריצה הוא צריך וכוכ - כמה זמן במשך היום ישהה הכלב במכלאה? כדי לדעת איזה גודל מומלץ. -תקציב-חשוב מאד!!! אפשר לבנות מפלדה מגולןןנת יקרה עד לבניה זולה מקורות עץ שפורקו ממשטחים שבורים שניתן למצוא בלי סוף באזוריי תעשיה -מיקום המכלאה-האם מדובר במקום חשוף לחלוטין? האם היא צמודה לקיר של בית? האם יש צמחיה באזור? ועוד ועוד ועוד ועוד

למעלה