גדר ההפרדה

גדר ההפרדה

יעל גרמן- אזור החיץ, חומת המגן של הרצליה, הדבר היחיד המפריד בין הרצליה ובין כרישי נדל"ן, פוליטיקאית מרושעת בגרוש, מנהלים כושלים (שמנסים להציל את הקריירה הגוועת שלהם ע"ח תושבי הרצליה) ואדם אלים שהורשע בזיוף צ'קים (כן כן מר קיר אנא פרסם תוך 22 שעות ו- 14 דקות את גזר הדין של מר ניסנוב בפורום יחד עם כל המכתבים שהוא כתב לאשתו ממילואים). נכון, מדובר בפאקינג חומה סינית ותושבי הרצליה בהחלט יכולים עדיין להמשיך לישון בשקט, אין סכנת הסתננות באופק לעירם הבצורה, אך בשעות הערביים, עם רדת השמש, עת משמיעים התנים את המייתם הצרודה, משתחררת לה צמרמורת קלה בתושבי העיר למשמע נביחות תאוות השלטון הגלויות של החבורה המפוקפקת הזאת. "וכיצד לא קם אפילו צדיק אחד שיעמיד עצמו לבחירת הציבור בהרצליה ?" שואל עצמו עובר אורח תמים. והתשובה במהופך - כולם במחנה גרמן. ולסיום - פנייה נרגשת למר קיר שמבלה עיתותיו בנעימים, בניכר: השמן מרכיב משקפיים עבות זגוגית ומחלת הסכרת שלו מרעה משנה לשנה את ראייתו. למקרא דברי ההבל והבלע שלך חשכו עיניו והוא חשש למשך מספר רגעים מקפיאי דם שיתכן והנזק הוא לצמיתות. השמן, אדם סימפטי ואוהב בריות, רוצה להאמין שהגבול בין מציאות לדמיון אצלך היטשטש לאבדון ולא מרוע לב זרקת רשימת שקרים שהיו מעמידים אותך (באם היית אומר אותם בשם אומרם- א.ה. אולי ?) על ספסלי בית המשפט בגין הוצאת לשון הרע. ואין השמן יפרט, כי אין בכוונתו להיגרר להפרחת בדיות. רק את החלטת בית המשפט על זיוף הצ'קים של אבירך, מעוניין השמן לקבל. לפרסם! לפרסם! לפרסם! חג שמח.

משהו כאן מאד מסריח

יש כאן טענה מאד מאד חמורה לגבי מועמד לראשות עיר, יש טענה על זיוף צ'קים ועל גזר דין. מהידיעה המצומצמצת שיש לי מקורס שעברתי בנושאי משפט - גזר דין יש רק במשפט פלילי. אז אם היה משפט פלילי, על זיוף צ'קים, האם מישהו יודע מה היה העונש? אני לא זוכר בכלל שמועמד לראשות העיר ישב בכלא או הורשע במשפט כלשהו. (רק לסעדיה שהוא עורך דין היו בעיות עם לשכת עוכי הדין אבל זה לא פלילי, לא פוסל, והוא כבר לא מועמד) אני גם לא זוכר מועמד שעשה עבודות שירות, או שילם קנס - זה ודאי היה מתפרסם. הרשעה במשפט פלילי גם פוסלת את הכהונה על פי החוק, ואם "דוד אתה מסתיר לי" לא היה מקשקש וממציא - מישהו היה רץ עם ההרשעה לועדת הבחירות ולמשרד הפנים. אני לא תומך באף אחד מהמועמדים - כולם לדעתי אינטרסנטים, זו רוכבת על גב הנשים, זה רוכב על גב הילדים, אחרים רוכבים על ראשי הקבלנים. כל המועמדים והמועמדות מלאים אינטרסים - אבל למה להגיע להאשמות שוא חמורות?. דוד יקר, אף אחד לא מסתיר לך. אני מאחל לך מכל הלב שתמצא תרופה לבעיית הסכרת, ואז תראה סוף סוף את האמת - ותפסיק להמציא סיפורי מעשיות, כאשר כל המטרה שלך היא לרמות את הציבור להשמיץ ולפגוע במועמד לגיטימי (שאני לא תומך בו וגם לא תומך באחרים).

Tami me

New member
מזמן לא קראתי ליקוק כל כך ארוך

חומה סינית... כולם מרושעים ורק יעלי תציל את העיר... צריך רק להלביש עליה חליפת סופר-וומן אדומה והיא תתחיל לעופף באויר ולחלק לנו מוצצים ממש תרכיז סלק סוכר נוטף מדבריך יש לי הרגשה שאתה כנראה מקום באמצע ברשימה שלה שמפנטז על איזשהו ג'וב מכניס בעיריה ולאט לאט מבין שהדבר כנראה לא יתממש ובצערך הרב מתחיל לפלוט כאן שטויות במיץ עגבניות. מעכשיו כשאצא לרחוב מדי פעם אעיף מבט למעלה לראות אם במקרה סופר-וומן מעופפת מעל כדי להציל איזשהו מסכן במצוקה. אבל עוד מעט כבר לא נראה אותה. כי אחרי הבחירות תארוז את החליפה המעופפת ותחזור להיות גב' גרמן כמו שהכרנו בשנים האחרונות - קרה, מתנכרת, מתעלמת וכל קשר שלה איתנו דרך עורכי דין חושפי שיניים. לא מגיע לנו מישהו קצת יותר נחמד?

Mr Politi

New member
דוד, שכחת ת'אינסולין?

מאיפה הבאת את הטענה על הרשעתו של ניסנוב בזיוף צ'קים? לי ידוע רק על ניסנוב אחד (מזוקן ואלים מאין כמותו) שהסתבך עם החוק הפלילי. בתור אדם "סימפטי ואוהב בריות", ראוי שתפרסם בראש חוצות את הרשעה זו, שכן לפני בואם לקלפי חייבים תושבי הרצליה לדעת הכל על יושרם ואמינותם של המועמדים (ברור שאם זיבלת את השכל, תצטרף גם אתה אל ידידך מר קיר ותועמד לדין על הוצאת לשון הרע). בתור חולה סוכרת, כדאי שתפסיק להשתמש בלשון איומים ("רשימת שקרים שהיו מעמידים אותך על ספסלי בית המשפט בגין הוצאת לשון הרע"). התנהגות אלימה ואגרסיבית כזאת עלולה להזיק לבריאותך החשובה לכולנו. מאחר ואתה מצהיר גם על עודף שומנים, הרשה לי להמליץ לך על אורח חיים בריא ונטול האשמות, הטעיות ציבור, ונפיחות אחרות.

רק רציתי להגיד ש...

...אין לי מה להגיד. דוד, יפה דיברת. כן זייף, לא זייף, מה חשוב. הרי לבעל המכולת שלי יש יותר סיכוי ממנו לזכות בבחירות למרות שמזה שנתיים הוא מת כמו הקמפיין של פלטי. הבעיה של הרצליה היא לא הזייפן, לא העסקן שלשונו דחופה עמוק בעכוזם של קבלנים (מי אמר אוריאלי?!! תתבישו לכם). אפילו יכולת האכילה של גברת רחלי פלטי אינה מטרידה (למרות שנעים לחשוב מדי פעם שאילו רק היתה חוסכת מעצמה ארוחת עשר אחת, היתה יבשת אפריקה ניצלת ברובה מרעב) הבעיה המרכזית של הרצליה היא חוסר הענין בבחירות. הדבר הכי מרתק כרגע הוא האם הבן דוד של רישפי שהבטיח לה אכן יקיים ויצביע עבורה ועל ידי כך יעגל לה בדיוק לעשרים וארבעה מצביעים (שזה כמעט רבע מליון שקל למצביע, אני מקווה בשבילה שהיא לא צריכה להחזיר לקבלן התומך את הסכום). מערכת בחירות משעממת שהדבר הכי משעשע בה הוא כשרון החריזה של קבעתי גבעתי שיכול להתחרות רק באוצר המילים המצומצם של תמי הזאת שכותבת פה מדי פעם קללות לרוב. משעמם. איזה כיף לתושבי רעננה שיש להם עוזי כהן בבחירות. המון צבע.

אי אפשר להאמין

איזה חומר אנושי מייצג כאן בפורום את ראש העיר, אין פה אף אחד שיורד לרמה המאד נמוכה שלהם. מישהו צריך לספר לה על זה, ודאי אין לה זמן לגלוש פה. הם גם משקרים, גם מתעלמים מהאמת, וגם משתמשים בשפת רחוב מאד מאד נמוכה ומעליבה. ואני חשבתי כל הזמן שהסיפורים על פיות מלוכלכים שמנהלים בפועל את העיר הזו, הם סיפורי מעשיות, ולצערי האמת המאכזבת משתקפת מעמודי הפורום הזה.

Tami me

New member
זו בדיוק הרמה שמנהלת את העיר

שמעתי מלא מעט אנשים שיצא להם לדאבונם ל"התחכך" עם הפקידות העירונית הבכירה ביותר - התרשמות מאוד שלילית. ההשמצות והזבל שאנו קוראים כאן מייצג את רמת החומר האנושי ששולט על העיריה. תתנחמו בזה שעל רוב העיריות השתלטו גורמים כוחניים ברמה נמוכה ביותר. דוד המסתיר הוא כנראה עוד אחד מחבורת עסקנים שמחר ינהלו בשלומיאליות גמורה תקציב עירוני של כחצי מליארד שקלים. ואלו מתפארים במינהל תקין. אצלם הכל קומבינות ושמור לי ואשמור לך. באמת טוב שהם באים לכאן - הציבור יכול להתרשם מהרמה שלהם!

Gwendolyn

New member
דווקא ברעננה זה אפילו יותר משעמם

כן עוזי כהן לא עוזי כהן - בכל מקרה כולם יקבלו בערך אותם קולות שקיבלו קודם. ובילסקי - אפילו יותר...

תלוי איך מסתכלים על זה....

ברעננה כמו שאמרת נכון, פחות או יותר ברור מה יהיה. השאלה המעניינת בבחירות הקרובות ברעננה היא לא מי יהיה ראש העיר, אלא דווקא מי יהיו סגניו. בגלל הפחתת מספר הסגנים בעירייה מ-3 ל-2, מתחולל ברעננה מאבק על הסגן/ית שיחזיק/תחזיק בתיק החינוך. המועמדים הרציניים הם: 1. רונית וינטראוב ממרצ, שמכהנת היום כיושבת ראש ועדת החינוך. 2. צבי קניג מהרשימה הדתית המאוחדת, שהיא בעצם איחוד של המפד"ל ושל ש"ס. קניג מכהן בתפקידו כראש אגף החינוך 20 שנה, וכבר הכריז על כך שיפרוש במהלך הקדנציה מתפקידו, כך שאם הוא יהיה בראש אגף החינוך בתחילת הקדנציה, תושבי רעננה יכולים להתעורר בסופה עם ראש אגף חינוך חרדי מש"ס.

Gwendolyn

New member
מספר שאלות

א. האם בהכרח הבא בסיעה מקבל את התפקיד, אם בעל תפקיד התפטר? כלומר אם קניג יתפטר, האם בהכרח יכנס מישהו מסיעתו? ב. מה הכישורים שלהם בתחום זה? תהיה חייב להסכים איתי שהבחירות שם הרבה פחות סוערות ומעניינות את הציבור כמו שיש פה.

מספר תשובות

א. לא. אין הכרח חוקי לכך, אולם מר קניג הכריז שזו כוונתו (ובכלל, לא ברור לי מדוע מישהו מבקש ממני לבחור בו לחצי קדנציה??) ב. מבחינת הכישורים של שני האנשים: צבי קניג שימש ב-20 השנים האחרונות כראש אגף החינוך ברעננה. תחת הנהגתו החינוך הרענני ידע ימים מצוינים בעבר, אך היום נראה שהוא כבר עייף מכדי להשקיע את כל כולו בתחום. למרות שבעבר הוא הוכיח את עצמו, בקדנציה האחרונה החינוך ברעננה הדרדר וכבר אינו ניצב במקום הראשון כפי שהיה בעבר. בנוסף, רבים חשים כי הוא מנהיג מדיניות של העדפת יתר לחינוך הדתי, וחשים כי הגיע הזמן למהפך בחינוך ברעננה. רונית וינטראוב חברה במועצת העיר מזה חמש שנים, בהן כיהנה כיו"ר ועדת החינוך העירונית. בשנים אלו היא הוכיחה עצמה כמי שדואגת לטיפול בבעיות רבות ברמה אישית, ודחפה פרויקטים רבים ברמה עירונית (למשל פתיחת גנים עירוניים מגיל 3). יחד עם זאת, היא לא יכלה לגבש תוכנית-אב עירונית למערכת החינוך ברעננה, ומבטיחה לעשות זאת לאחר שתקבל לידיה אחריות מלאה על נושא זה. ג. אכן, הבחירות ברעננה פחות צבעוניות מאשר אצלכם, אך דווקא משום שהמערכת כל-כך רגועה התחושה של רבים היא שניתן להשפיע באמת על הרכב מועצת העיר ועל המתרחש בה. תושבי רעננה מאמינים היום, יותר מתמיד, שהמהפך בחינוך הוא לא בידי שמיים, וכי הם יכולים בהצבעתם להביא לו.

רעננה אכן במקום הראשון

אך במהלך חמש השנים האחרונות, הרצליה רצה קדימה, והדביקה כמעט לחלוטין את הפער שהיה באחוזי הזכאות לבגרות בשתי הערים. אמנם יש לי אינטרס שהרצליה תעלה על רעננה, והיא תעשה זאת, אך אני קוראת בהזדמנות זו לרעננים בפורום לקחת עניין יותר פעיל בבחירות המתקרבות. נכון, נצחונו של בילסקי מובטח. אך דווקא בשל זאת, יש חשיבות אף יותר גדולה להרכב המועצה. ראש העיר לא יתחלף אך המועצה כן, ולכן חשוב שתצאו להצביע. חשוב שתכירו את הרשימות השונות, ולא רק מהשלטים האסתטיים התלויים ברחבי העיר. בקרו בחוגי הבית והתרשמו. בחרו במפלגה ששומרת על האינטרסים שלכם ומקדמת את הנושאים החשובים בעיר, והכי חשוב - שומרת על מנהל תקין! בחרו מפלגה שתהיה עזר כנגד רה"ע, אך לא עושי דברו בסגנון "נעשה ונשמע". בחרו רשימה פוזיטיבית, אך לא יבשה ואדישה. בחרו רשימה שתשב בקואליציה אך לא תפחד לומר את דעתה. ובלי קשר - זה הזמן לעבור להרצליה וזהו.

דוד חביב

לוקח זמן לעבור על כל החומר. אם יעל גרמן דומה לגדר ההפרדה - אז עזוב אותנו מגדר ועזוב אותנו מהפרדה. בגדר הזו, החורים הרבה יותר גדולים מהרשת, ומחבלים מסתובבים פה חופשי, נוסעים על הכבישים הראשיים, עוברים במחסומים - ומתפוצצים לנו בערים. זה כמו להשוות את שלטון גרמן לחומת ברלין(שנעלמה), או לקו מג'ינו(שנפל), או לחילופין לקו ברלב (שגם הוא נפל) - ואשר לא היו שווים אגורה שחוקה אחת ממה שהשקיעו בהם. ובנוגע להשמצות חסרות השחר. לא רק שאתם מחזיקים ברסן השלטון, לא רק שאתם מתאמצים להשתמש ולהאחז בו בשיטות של הפחדה, איומים ושימוש בלשון בוטה, גסה ולא ראויה - אתם גם מתחילים ללכלך. לא אאיים עליכם בבתי משפט, זוהי הרי שירת הבירבור שלכם. רק מנהיגים נואשים פועלים כך . - וזה ודאי לא יעזור לכם. אם מלכתחילה יוצגתם פה ע"י חבורה של אנשים תמימים המנותקים מהמציאות, לאחרונה העברתם הילוך והעברתם לפורום את שיטות העבודה המקובלות עליכם דרך קבע - זוהי כנראה דרך התגובה היחידה של יחצני"ם שהשלטון נפל עליהם בהפתעה - נכשלו כשלון חרוץ, ועתה מנסים להסתיר, להחביא ולהשמיץ. זה לא ילך לכם - שנו את הסגנון, הציגו את המגבלות שלכם, הציגו את המחדלים שלכם. את כל מה שעשיתם, כבר היצגתם, ובעיקר ותנו לציבור לשפוט. בברכה א.ק. ()

השמן אינו דוד ומעולם לא היה דוד

אולי הגיע העת, once and for all להבהיר נקודת כשל מסויימת בניק של השמן. שמו אינו "דוד" ממשפחת "אתה מסתיר לי" כי אם שמן המלין:"דוד, אתה מסתיר לי", והמחמירים מוסיפים סימן שאלה בסוף המשפט. א.ק. ק.ק. או ש.מ.ק, (אם אתה דווקא מתעקש) יקר, נכון, היה פה שימוש ספרותי במוטיב ה"הגזמה" ליצירת נופח דרמטי - לא מדובר במשפט פלילי ובגזר דין כי אם במשפט אזרחי בו נקבע כי מר הראל ניסנוב זייף צ'ק. מכיוון שאתה מוכר לי כאדם ישר, אנא צא למועמדך, פנה אליו, שאל אותו בנושא וחזור אלינו עם תשובות, השמן ימתין ועימו כל באי הפורום. אנא חזור רק אם אתה בטוח במאה אחוזים בתשובה שלך. בברכת חג שמח.

התחלקת על ../images/Emo94.gif ../images/Emo35.gif

אין פלא שאתה ושכמותך מובילים מסע לסתימת פיות של העיתונות - אינכם מבינים דבר בחיי קהילה - ובשימוש נכון בכלים של חוק ומשפט. זיוף הינה עבירה פלילית, אתה טענת להרשעה בזיוף - לא אמרת אמת, פשוט שיקרת או רימית בריש גלי - והרי מטרותיך ידועות, עשית זאת בכוונה תחילה על מנת להבאיש ריחו של מישהו, ולצערך תפסו אותך על חם בקיצור אתה הוא המזייף כאן, אתה מזייף לכולנו את השכל. דוד, תפסיק לזייף לנו ת'שכל, אף אחד כבר לא מאמין לך

מ"נופח" - ל"נפיחה"

מה ניסית לעשות עם ה"נופח הדרמטי" ? (על פי האיות שלך עדיף היה לכתוב "נפיחה דרמטית"). לקחת החלטת שופט בהליך אזרחי, בנוגע לסכסוך בין שני שותפים (המשפט הזה מוכר לי כללית, הוא שימש כבר בעבר כלי ניגוח נגד הראל בועד ההורים - אשר כמובן נכשל, כי לא היה בו כלום פרט לנסיון ניגוח כושל) כידוע סכסוכים אזרחיים לא מתחילים ולא נגמרים על פי דיני הראיות, ואם כל אחד שלא זוכה בדין אזרחי היה פושע - אז כולנו או לפחות רובינו היינו פושעים. כל ניסיון של גורם שלטוני, או תת גורם המקורב אליו, להשתמש בכאלה כלים, תוך אמירת שקרים בוטים, על מנת לפגוע במזיד - מרחיק את דמוקרטיה בעירנו, פוגע בחוק ובשלטון החוק, ומעליב כל תושב או אזרח אשר שכל בקדקודו.

למעלה