גדנ"ע - מספר שאלות

רעים ../images/Emo11.gif.

.

Gadook

New member
היי טל ../images/Emo6.gif

אצלנו אין גנד"ע בכלל. הפסיקו את זה לפני כמה שנים מחוסר תקציב. אני אשאל אנשים שהיו

הבעיה היא -

סבא ואמא שלי, שמכריחים אותי
. למי שלא יודע/זוכר, המטרה של הגדנ"ע היא לעודד גיוס לצה"ל
. בטח, עם מקלחות משותפות, חרא של אוכל ומדים - זה מה שיגרום לנו להתגייס.

© h i l a ©

New member
אז מה אם מכריחים P:

אין אף אחד בעולם שיכריח אותך לצאת למשהו שאתה לא רוצה... אולי בצבא כן אבל לגדנ"ע? רק אתה קובע.... תלחם על הרצונות שלך, תאמין לי אתה תצליח... אגב, גם אני לא רציתי לצאת וההורים שלי הכריחו אותי. כתבתי על זה בפורום תיכוניסטים וכולם של עודדו אותי להלחם על הרצונות שלי ובסוף יצא שאמא שלי החליפה צד והייתה בעדי.. (הסברתי לאמא שלי שאני לא מוכנה לזה, לא עשו לנו הכנות בכלל וחוץ מזה, גם אם היו עושים לנו הכנות יש לי עוד שנתיים להתכונן לצבא וכרגע אני לא מרגישה מספיק מוכנה לצאת לזה..)

.......

אני הייתי בג'וערה [שם לא מפתה במיוחד,כן.], אז לגבי צלמון אני לא יכולה לעזור לך. סביר להניח, אפשר אפילו להגיד באופן וודאי, שהמקלחות משותפות. וכן, נהנתי. נפלתי על מפקד קשוח משהו, אבל נהנתי. [לכל התוהים מה גדנ"ע כוללת- סוג של טירונות מקוצרת. עמידה בזמנים, כושר צבאי, תורנויות ניקיון ומטבח, שעת ת"ש, מטווח]

טוף טוף

New member
אז ככה - והרי התשובות

אני יצאתי לגדנע בשבוע הראשון של בצפר. וכן זה היה בצלמון. מקלחות משותפות, לא סתם משותפת אלא 4 מקלחות (תאים פתוחים) 4 תאי שירותים ו- 4 כיורים למשהו כמו 100 בנות, תעשו את החיושב = סיוט!!!! חדרים של 8 מיטות קומותיים - תביאו מצעים שמיכות וכריות מהבית!!! חדרים מחניקים עם חלון אחד... כמובן בגד ים למקלחת אוכל מזוויע אני ממליצה בחום להצטייד מראש בכול דבר אכיל אחר.... ומים!!! תביאו מיים.. שיא הרצינות המלצה חמה ממני תסדרו לעצמכם איזו שישית מי עדן ככה אני אישית היתיבשתי והחוזרתי הבייתה ביום השלישי בגלל התיבשות קשה כי לא הייתי מסוגלת לשתות את המים...... מאוד חם, כמובן שהמדים ממש לא יד ראשונה.... ממליצה על כסף קטן, ורק כסף קטן וחוץ מזה - לקחת בקלות כן חם ומריצים אותכם ומשעממים אותך ויש משמעת אבל בתחלאס זה כיף קחו את המפקדות בקלות סתלבטו עם החברים ותתעלמו מהעובדה שהמטרה של כול הגדנע זה בעצם ה- 10 כדורים במטווח ביום האחרון..... טיפ - אם זה לא בקטע שלך אל תצאי, צריך לרצות את זה אחרת זה סתם לא כיף וחבל....

גיטריסט = זכר.

נראה לי שאביא כמה מנות חמות
. במטווח, המפקדים בתור המטרה כן? שתהיה סיבה טובה לעשרת הכדורים שנותנים בידנו. תודה לך
.

Under the GUN

New member
אני יוצא מחר

לג'והרא או משהו כזה מה שאמרו לנו זה שהמקלחות משותפות

למעלה