כמו השיר
9 999שקד דגן New member 6/10/07 #27 זה לא כזה נורא ../images/Emo2.gif אלה תאים פתוחים, ככה שמקרה הגרוע ביותר מתקלחים עם בגד ים וחברה מחזיקה מגבת מקדימה.
זה לא כזה נורא ../images/Emo2.gif אלה תאים פתוחים, ככה שמקרה הגרוע ביותר מתקלחים עם בגד ים וחברה מחזיקה מגבת מקדימה.
L LadyFlame123 New member 6/10/07 #43 ../images/Emo2.gif לא חייבים להחזיק מגבת אפילו, אף אחת לא הולכת לבהות ממש... אבל עדיין מרגישים די מלוכלכים שבוע שלם זה מציק
../images/Emo2.gif לא חייבים להחזיק מגבת אפילו, אף אחת לא הולכת לבהות ממש... אבל עדיין מרגישים די מלוכלכים שבוע שלם זה מציק
א אדון בלון New member 5/10/07 #11 הייתה גדנ"ע שנה שעברה אבל ../images/Emo6.gif טוב, יש כל מיני גדנ"ע... גדנ"ע מזרחנים היה שנה שעברה. לפחות לנו.
הייתה גדנ"ע שנה שעברה אבל ../images/Emo6.gif טוב, יש כל מיני גדנ"ע... גדנ"ע מזרחנים היה שנה שעברה. לפחות לנו.
P P i x i e s New member 5/10/07 #22 ממ זה תכל'ס אמור להיות סוג של טירונות מתומצתת של שבוע. כאילו מביאים כל מיני דגימות של דברים שעושים בצבא כמו מטווחים, כושר צבאי (מד"ס? שכחתי), אימונים, שיעורים... מחלקים לכיתות פלוגות ומפקדים. (עוד לא יצאתי אבל זה מה שהבנתי לפחות)
ממ זה תכל'ס אמור להיות סוג של טירונות מתומצתת של שבוע. כאילו מביאים כל מיני דגימות של דברים שעושים בצבא כמו מטווחים, כושר צבאי (מד"ס? שכחתי), אימונים, שיעורים... מחלקים לכיתות פלוגות ומפקדים. (עוד לא יצאתי אבל זה מה שהבנתי לפחות)
L LadyFlame123 New member 6/10/07 #46 ../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif נראה לי זה מסוג הדברים שנחשבים לכיף וחוויה רק אחרי שעוברים את זה כבר
../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif נראה לי זה מסוג הדברים שנחשבים לכיף וחוויה רק אחרי שעוברים את זה כבר
© © h i l a © New member 5/10/07 #12 יצאנו בשבוע הראשון של הלימודים ממה שידוע לי הגדנ"ע הכי טובה בשדה בוקר.... אה ו99% שהמקלחות משותפות אבל לא יצאתי, כי לא יכלתי באותו זמן אז אני לא יכולה לתת ממש תשובות...
יצאנו בשבוע הראשון של הלימודים ממה שידוע לי הגדנ"ע הכי טובה בשדה בוקר.... אה ו99% שהמקלחות משותפות אבל לא יצאתי, כי לא יכלתי באותו זמן אז אני לא יכולה לתת ממש תשובות...
S sky darkens New member 6/10/07 #41 ההחהחהחהחהחהחהחה. זה הוא!@$!@$ ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif