גדנע

זה מן שבוע טירונות...

שזה כולל הכל.... מקבלים מדים, עושים מטווחים, כושר, לומדים קצת על המורשת אם אני לא טועה... הכל מהכל. תלך לזה. זה כיף...

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif

היה אחד השבועות המגניבים שעברו עליי בי"א,היה ממש טעימה מהטירונות,כל הזמן אמרו לנו "אתם חיילים לכל דבר",זה נחמד..שווה ללכת,במיוחד שזה עם כל השכבה..

Lital1989

New member
ורק אצלנו לא היה גדנ"ע ../images/Emo39.gif

בגלל הבצפר הדפוק שלנו

גם לנו לא היה =\

אבל אני יודעת שזה כיף כי שמעתי מבתי ספר אחרים שהם ממש נהנו... חוץ מזה אני יודעת שהייתי נהנת מזה...

Lital1989

New member
כן, וזה גם מכין אותם לטירונות..../images/Emo4.gif../images/Emo39.gif

253Daniel

New member
שום בעיה!! הכל מכובד בהחלט(=

יש תפקידים שלא דורשים יותר מזה!

דללה

New member
../images/Emo45.gif אסור לפספס!!

אנחנו היינו בשדה בוקר וישנו באוהל, ככה שבטירונות לא פחדתי לגלות איך זה. באמת שהיה כיף. זה דומה לטירונות חוץ מהעובדה שאתה עושה את זה עם כל השכבה ושלעומת הטירונות, פה אתה יכול להגיד "לא רוצה" ולא תעלה למשפט על סירוב פקודה

253Daniel

New member
בואו נדייק חברים...../images/Emo196.gif וסתם לידע כללי..

בהנחה שלא הבנתי למה הוא התכוון(למרות שכן..) גדנ"ע= גדודי נוער. זה מתחלק ל3--> א. גדנ"ע מרחב- קרי מועדוני תנועות נוער צבאיות(גדנ"ע אויר, קליעה לשעבר וכו'..) ב. גדנ"ע קיץ- הכנה ומיון לגיבושי יחידות ההתנדבות(גדנ"ע צלילה לשייטת13, וגדנ"ע חובלים, אפשר לכלול פה גם את גדנ"ע מזרחנות של חמ"ן למרות שזה לא בקיץ). ג. גדנ"ע בסיס- שבוע הכנה לצה"ל במהלך התיכון ביחד עם השכבה. ואני אפרט כיוון שלזה התכוונת בשאלתך. גדנ"ע בסיס ----------- במהלך שבוע הגדנ"ע תתנסה בתרגילי סדר צבאיים- שלשות ח', קצת ריצות ותיזוזים, משמעת, לימודי מורשת צה"ל ומבצעים.. הכל כמובן על מדים... חלק מהכיתות שמגיעות לשם- בדרך כלל בקבוצות קטנות יותר עושות גם מטווחים בנשק אמ16. ישנם שני בסיסי גדנ"ע עיקריים- צלמון- באזור כרמיאל.. ושדה בוקר בנגב. מקווה שתרמתי במשהו..אם יש שאלות לגבי אחת הגדנ"עות אשמח לענות. מצורף לעיל סמל הגדנ"ע.

253Daniel

New member
מידע נוסף על גדנ"ע אויר\גדנ"ע כחול..

לכל המעוניינים- ניתן למצוא בקומונה בתפוז

למעלה