גדולה!!!!

chilland

New member
גדולה!!!!

טוב חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי את זה אז כנראה שאני הראשון.... בפורומים הידועים אפשר למצוא את הגרסה של אלאניס לקרייזי של סיל והיא אפילו יותר טובה ממה שאתם יכולים לדמיין מדהים מדהים מדהימההההה

Rוית

New member
האמת, באמת באמת מדהים...

מה שמוזר הוא שזו גירסת אולפן מעובדת לחלוטין! האם גירסת הכיסוי הזו הולכת להופיע באלבום כלשהו מתישהו?! ממממ... האמת זה נשמע משהו שהיא מזמן הכינה כבר כי אני עוד זוכרת שלפני כמה חודשים אמיל נדמה לי הביא כתבה שהיא אמרה שזה השיר האהוב עליה.. ואז הפירסומת, ואז ההופעה איתו.. מממ משהו מתבשל פה
*רק מזכירה, לא לדון על מקורות הורדה ודרכי הורדה בפורום...*

isw

New member
כנראה שיצא אלבום של כל השירים

שהאומנים שרו בפרוייקט הזה.. אולי בגלל זה זה נשמע ככה..

גרסה מעולה!

אלאניס נשמעת מעולה ומבצעת את השיר טוב לאללה. אני מחכה לשמוע אותו לייב מwma

AlanisJunkie

New member
לא, רוית, אין כאן משהו שמתבשל

הגירסה הזו היא גירסת אולפן לכל דבר, והיא נמצאת בדיסק אוסף שחברת GAP הוציאה. נדמה לי שאמיל דיווח על הדיסק הזה, שמכיל שירים אהובים על אומנים שפרסמו את GAP, ובו הם מבצעים את השיר האהוב עליהם. אז הדיסק כנראה שוחרר, או שעוד כמה ימים או שבועות ישוחרר. בכל אופן, כפי שאת רואה, השיר פלש לו לאינטרנט.

Jagged chaos

New member
../images/Emo66.gifסופסוף ....

אחרי שנים סופסוף אפשר להתלהב מהקול שלה עוד פעם...
סופסוף צעקות קטנות שהיו מאפיינות אותה ב- JAGGED... הקול שלה... היא צריכה יותר להתלהב ממנו...

isw

New member
יש לי הצעה לכולם...

אחרי כל הביקורות שנזרקו ועדיין נזרקות על SCC ואפילו על URS, שפעם ממש הסכמתי איתן [לגבי SCC לפחות..] אני ממש מציעה לכולם לקחת את האלבום הזה ולשמוע אותו עוד כמה פעמים כאילו הוא היה אלבום חדש שיצא עכשיו. לדעתי אחרי עוד כמה שמיעות אפשר להתחיל להתלהב ממנו מחדש. אני לדוג' ממש ממש מתלהבת ברגעים אלו מthis grudge וגם שירים אחרים כמו spinless וDIPTM יכולים לגרום הנאה מרובה... אז זו דעתי- תנסו כי די חבל שיש את ה'שנאה' הזאת למוצרים המאוחרים של אלאניס.. אבל אולי זו רק דעתי...

AlanisJunkie

New member
ביצוע מעולה, באמת שמעולה, רק דבר

אחד מרגיז בו - שהוא העתק מושלם של המקור, בלי שום שינוי, שום עיבוד מיוחד שיראה לנו שאלאניס חידשה אותו קצת אחרת, עם סוויץ' אלאניסי. אבל היי, זה מעולה אחרי כל ה(סלחו לי) SCC והדברים הבלתי שמיעים שהיא שחררה לאחרונה.

Rוית

New member
לא מסכימה לגבי זה שזה אותו שיר

אני לחלוטין שמעתי את הסוויץ' האלאניסי, היא עשתה את זה בעזרת השירה שלה שמדהימה פה לדעת.. לא מצאתי את זה דומה לחלוטין לשיר המקורי..

kerry cordano

New member
שמעתי! ../images/Emo13.gif

לזה התכוונתי כשאמרתי. עדיף לשמוע ולא לראות

Jagged chaos

New member
טוב נו..המניאק הראשון היה חייב לבוא

אחרי ששמעתי שוב ונעלמה ההתרגשות, מצאתי משהו מעצבן ב- crazy שלה.. לא שזה מבטל את כל השיר, עדיין ביצוע מעולה והקול שלה נשמע סופסוף טוב אחרי כמה שנים, שהדבר הכי טוב ששמעתי מהקול שלה היה symptoms.. יש לה איזה R מרשרשת שעושה לי רעעע all the people walking thhhhhRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRough my head ויש עוד קטע מציק..
אחרי שנים על שנים שעל שנייייייםםםםם ששמעתי את אלאניס באוזניות, אני חושב שכבר יש לי איזה קטע לגלות מתי היא שרה (
) מה-לב ומתי היא סתם עושה שירה... לא יודע אני מרגיש שהקטע של הגשר בקטע של- in a sky full of people only some wants to fly isn't it crazyyyyy-ei איך שהיא מסיימת את ה- CRAZY, כמו איזה אנחה כזאת שלא נשמעת משהו אלאניס... איזה מעצבן איך היא שרה בגשר CRAZY... שימו לב.. זה בשניה 3:03 , 3:12 , כאילו היא שרה את זה בקטע של "נשיר ככה בשביל שזה ישמע מגניב..."
מצטער על ההתנשאות שתצא ממני עכשיו--> לא אכפת לי אם אתם חושבים שאני הוזה, הדעה הזאת חזקה איתי עכשיו, וזה קצת (עוד פעם
המילה הדפוקה הזאת-->) פרדוקס, כי הקול נשמע טוב ומגניב.. אבל לא נשמע כאילו בא מאיזה עומק אצלה
(פלצני מה לעשות?) אולי אם היה קורה שהיא היתה כותבת את CRAZY היה לה חיבור טוב יותר ביו המילים לרגש שייצא ממנה. יאללה=====> תכינו אבנים.. תתחילו לסקול אותי

AliceW

New member
../images/Emo6.gif

יש לה בJLPA עוד קטע מאוד מעצבן עם הח'. כמו בHOF:"achhhhhhhayhay, achhhhhhhayay" L
L

Rוית

New member
אממ לא כ"כ ברור לי מה הבעיה עם הR..

הקטע שהיא מרשרשת כזו, זה תמיד היה לה :) חוץ מזה, לא הבנתי כ"כ מה לא בסדר בשירה עם הR
דווקא שמתי לב שבשיר הזה שהS שלה נהייתה מאוד ש'ינית שכזו ומאוד רכה.. לא יודעת איך להסביר את זה , פשוט תנסו לשמוע את זה במילים כמו CRAZY, YEARS, UNLESS ועוד מילות S שכאלו (בעיקר UNLESS! לא יודעת, התאהבתי בצורת שירה הזו שלרוב אין לה אותה).. זה נותן לשיר מאוד נופח רך ועדין וזה משלב יפה עם הניגוד הרועש שלו.. |מאוד| ודווקא לדעתי מורגש שזה שיר שהיא אוהבת ומתחברת למילים, לדעתי היא נתנה לו ביצוע מעולה ואני אישית שומעת ומרגישה שהיא השקיע בביצוע הזה כי זה שיר שנגע בה..

Rוית

New member
|מאוד|=../images/Emo99.gif

אוח, אל תשפטו אותי, אני לא בשיאי עכשיו! חוץ מזה, אם לסיוון מותר להמציא איקונים אז גם לי!

AliceW

New member
../images/Emo6.gif

אבל אני שה תמים בעולם של איקונים!|שה|.

למעלה