טוב נו..המניאק הראשון היה חייב לבוא
אחרי ששמעתי שוב ונעלמה ההתרגשות, מצאתי משהו מעצבן ב- crazy שלה.. לא שזה מבטל את כל השיר, עדיין ביצוע מעולה והקול שלה נשמע סופסוף טוב אחרי כמה שנים, שהדבר הכי טוב ששמעתי מהקול שלה היה symptoms.. יש לה איזה R מרשרשת שעושה לי רעעע all the people walking thhhhhRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRough my head ויש עוד קטע מציק..
אחרי שנים על שנים שעל שנייייייםםםםם ששמעתי את אלאניס באוזניות, אני חושב שכבר יש לי איזה קטע לגלות מתי היא שרה (
) מה-לב ומתי היא סתם עושה שירה... לא יודע אני מרגיש שהקטע של הגשר בקטע של- in a sky full of people only some wants to fly isn't it crazyyyyy-ei איך שהיא מסיימת את ה- CRAZY, כמו איזה אנחה כזאת שלא נשמעת משהו אלאניס... איזה מעצבן איך היא שרה בגשר CRAZY... שימו לב.. זה בשניה 3:03 , 3:12 , כאילו היא שרה את זה בקטע של "נשיר ככה בשביל שזה ישמע מגניב..."
מצטער על ההתנשאות שתצא ממני עכשיו--> לא אכפת לי אם אתם חושבים שאני הוזה, הדעה הזאת חזקה איתי עכשיו, וזה קצת (עוד פעם
המילה הדפוקה הזאת-->) פרדוקס, כי הקול נשמע טוב ומגניב.. אבל לא נשמע כאילו בא מאיזה עומק אצלה
(פלצני מה לעשות?) אולי אם היה קורה שהיא היתה כותבת את CRAZY היה לה חיבור טוב יותר ביו המילים לרגש שייצא ממנה. יאללה=====> תכינו אבנים.. תתחילו לסקול אותי