גדולה ממכן

אל תעוותי את דבריי, תודה.

אני יכולה להבין אם אין לך תגובה הולמת ו/או עניינית, אבל למה לעוות את דבריי?

כתבתי ש-"יש סיבות למה כולאים אנשים ששוכבים עם קטינים כי גיל זה רק מספר".

אשתך היא קטינה? לא.
אז למה את מכניסה עצמך לקטגוריה פדופילית*?

(פדופילה, אגב, היא משיכה מינית לילדים, בד"כ מגיל 13 ומטה. גיל ההסכמה ליחסי מין בישראל עומד על 16 שנים, זה אומר שאם אדם בן 21 מחליט לשכב עם נערה בת 15 כי גיל זה רק מספר, הוא לא פדופיל אבל הוא כן בבעיה מבחינה משפטית)

את העיוות את הכנסת לדיון, לא אני.

הדיון כאן הוא לא על סקס עם קטינות. הדיון הוא על הגילאים של הכותבות פה + עשור. את זו שדחפה לדיון סקס עם ילדות. קחי אחריות על הדברים שלך.

יש לך חרדות? טפלי בהן. אל תשליכי אותן על כותבות אחרות.

הניסיון שלך לצרף אסוציאטיבית את הדיון כאן עם פדופיליה היה בעיקר מעורר רחמים. אך איני יכולה להפגין כלפיו אמפתיה, כיוון שכיוונת את המשפט שלפניו בדיוק אל ההודעה שלי. תני קצת קרדיט לי ולשאר הקוראות. אל תעמידי פני תמימה.
.

שוב את לא מדייקת.

א. הדיון כאן הוא גם לא על הבדלי גילאים ביחסי חברות, אבל בכל זאת בחרת לתת דוגמא המתייחסת לנושא. את כתבת ש-גיל הוא רק מספר, התגובה שלי התייחסה ספציפית למשפט הילדותי שיצא מהמקלדת שלך. אז אנא ממך, קחי אחריות את על הדברים שלך.

ב. אני לא הזכרתי פדופיליה לאורך כל ההודעה שלי, את בחרת לקרוא לעצמך ולאשתך פדופיליות, שזה סבבה והכל, אבל אין לזה קשר לתוכן ההודעה שלי. אני כתבתי שיש סיבות למה כולאים אנשים ששוכבים עם קטינים. קטין הוא כל אדם שלא מלאו לו 18.

תשמעי, לקחת את זה לכיוון אחר ממה שהתכוונתי

שוב, אני לא התכוונתי לתקוף אותך. בכוונה לא שרשרתי אליך (או אל אחרת) ולא כתבתי כינוי מסוים. מבחינתי הצבעתי על מגמה פסולה של גילנות בפורום.

ממש אין לי בעיה גם לו היית אומרת את לא נמשכת למבוגרות ממך, ושמיצית את התנסויותיך. כמובן אין לי בעיה אם כן תתנסי בקשר עם מבוגרת ממך.
המחאה שלי היתה כנגד אוסף התגובות הקיצוניות כנגד כל מי שחצתה את קו הגיל 23.
נסי לרגע לקרוא את ההודעה שלי בלי לחשוב שאני מדברת עליך באופן אישי, אלא שימי לב למגמה בפורום.

Peace
.

אתן לא זקנות, אתן בשלות!

מורסון

New member
קרה לי מקרה כזה

בהתחלה שללנו רק על סמך הגיל, לאט לאט התקרבנו ..
הבנו שהיינו אולי רוצות שנהיה יותר קרובות בגיל..כי אין מה לעשות הגיל משפיע על כל אורח החיים ..
אפילו שהיינו באותו שלב בערך בחיים ...
לפי דעתי אסור להכנס לזה מלכתחילה .

PinkyRaSta

New member
אז לסיכום-

יכול להיות שאכן יש פה איזו אייג'ופוביה

ובכל מקרה- עמוק בפנים- הרוב ממליצות לא להיכנס לזה בכלל, כי השלבים בחיים הם שונים, כי הכיוונים והרצונות הם שונים, כי חרדת הזדקנות, כי כי כי....

מעניין מה תגידו בגיל 30+ על מישהי שקטנה מכן בעשור.
נחייה ונראה :)

mariposa30

New member
בת 30 ואקסית צעירה בעשור ...

דווקא מכירה את הסרט על בשרי ... בגדול - כשיש אהבה אמיתית ותשוקה ותקשורות טובה - הכול טוב והגיל לא מפריע.

אני לא מצטערת על זה, היא בהחלט הייתה האהבה של חיי ( ומדברת פה מישהי שחייה את כל 28 שנותיה הראשונות כסטרייטית...)

בכל מקרה, זה לא נגמר בגלל הגיל, זה נגמר בגלל כל הבולשיט מסביב ...(זוטות ושטויות ומשחקים דבילים). חבל. מאוד אפילו.

בנוגע לחרדת הזקנות - וואלה קיימת. לא יכולה להגיד שאני לא עוברת משבר גיל שלושים ומתה להיות בת עשרים עכשיו שוב ... אבל אם יש בת זוג תומכת, אז אפשר לעבור את זה בשלום.
למזלי היא אכן הייתה תומכת והייתה כמו חיזוקית בימים קשים ואני מעריכה אותה על זה. האייגופוביה היחידה שאני מכירה היא של אדם מול עצמו .. הפחד מלהזדקן :)

כמובן שאם יש נערה בשנות העשרים המוקדמות שלה שהיא מתנהגת כמו תינוקת, אין ספק שזה לא יעבוד (מבחינתי). עם זאת אני מכירה גם הרבה בנות שלושים ( ופלוס) שמתנהגות כאילו שהן עדין בגן שולה.
לא נורא, כל אחת והשריטה שלה....

אגב, היי.. מריפוסה. חדשה. מה נשמע ?

לא חושבת שהייתי עם מישהי שאינה גדולה ממני

בעשור (או יותר, או קצת פחות).

כל הקשרים הסתיימו מסיבות שאינן קשורות לגיל

למעלה