גדולה ממכן

PinkyRaSta

New member
גדולה ממכן

בעשור.

הייתן פוסלות ישר אפשרות לקשר זוגי?
נותנות צ'אנס?
היה מפריע לכן? לא מפריע בכלל?

כמובן שזה במידה ועוד אין התאהבות מטורפת, אלא רק ניצוץ של משהו, משהו טוב.

(הייתי שואלת גם על קטנה מכן בעשור, אבל בפורום הזה נגיע לגילאי 9 עד 15, אז לא כדאי:)

x just me x

New member
חחחחחחחחחחחחח וואו!!!!!!

באיזה טיימינג באת!!!!

(בדיוק הפסקתי לצאת עם מישהי שגדולה ממני בעשור... אני עוד מנסה להבין מה הלך שם)

PinkyRaSta

New member
זה אומר שהיא הייתה בת 78?

חחחח רשום לך שאת 68

כמה זמן הייתן יחד? ואת הפסקת את זה?
(אם מותר לשאול כמובן :)

x just me x

New member
היא לא הייתה רחוקה משם P:

סתם...

לא היינו יחד, כולה יצאנו (ללסביות יש נטייה להפוך כל שטות לזוגיות...) חודשיים בערך...

כי זה לא התאים לנו (וגם לא העובדה שהיא בקרוב רוצה ילדים...........)

PinkyRaSta

New member
בארור! אבל כשעוד אין אהבה..

ואת נמצאת בצומת הבחירה.. היית בוחרת להיכנס אל השביל הזה? (גם אם יש סיכוי שתישארי בו עד הסוף וגם אם יש סיכוי שתסטי ממנו באמצע)

whatever21

New member
כל עוד יש חיבור טוב אז כן

אני הייתי נכנסת לקשר זוגי,הכי גרוע שיכול לצאת מזה שתבינו שזה לא זה/תהיו חברות ולא בנות זוג.

השאלה..

מה זה "כשאין אהבה?"

כי יש תמיד את המבט הזה, המשפט, המילה, ה"קליק" הזה שתופס אותך.
הכימיה של השניה- שבה זהו, אין- הלך עליי:)
לפחות אצלי.

אהבה או לא- זה קראש. ולא סתם הוא נקרא ככה.

noga ke

New member
מבוגרות לא עושות לי את זה ממש.

לא מסתדרת עם מבוגרות ממני באופן כללי, ואיכשהו, קשה לי המחשבה על זה שאהיה במיטה עם מישהי שקטנה מאמא שלי בשני עשורים.

מסתדרת הרבה יותר עם צעירות ממני, אבל גם שם יש גבול, פחות מגיל 23 אני לא חושבת שיהיה בסיס טוב לקשר זוגי אבל זה מאוד תלוי. הגיל האידיאלי בשבילי זה 24-5. קשר חברי מתקבל בכל גיל מעל 18, כל עוד יש על מה לדבר.

הסטיסטיקה מראה

שהן זוגית והן חברית, איני מתחברת לאנשים שהם פחות מ24 בערך... אם פחות מזה אז זו רק ידידות לא מעבר.
התאהבות כאמור 24 ומעלה! כל הבחורות שהתאהבתי בהן מבוגרות ממני. חלק בכמה שנים וחלק בעשור. האהבה הראשונה אפילו יותר מעשור.
כמו שאמרתי בהודעות אחרות שלי הכימיה היא מה שחשוב! בפועל יוצא שיש לי הכי הרבה כימיה עם המבוגרות ממני.
כך שכן אצא עם מבוגרת ממני בעשור.

קצינה1

New member
קצת פחות

לאא עשור זה מלא.. אני חושבת על זה בגילי (בת 20) לצאת עם מישהי בת 30 זה קצת מגעיל.. אני לא אוהבת זקנות!

spiceupmylife1

New member
מממ

זה בהחלט יהיה מוזר

כי זה אומר שהיא בערך בגיל של אחי ואחותי הגדולים ממני בערך בהפרש כזה של שנים...

אבל Never say never

ואם מישהי קטנה ממני בכמה שנים לא נורא כל עוד יש כימיה ועל מה לדבר :)

החברה הראשונה שלי, בדיוק עשור מעלי

ואשתי, שתחיה, מבוגרת ממני "רק" בשבע שנים.

אחת הסיבות שזה לא עבד עם הראשונה היא הפרש הגילאים. כיוון שאני אז הייתי צעירה מאוד (19) ובמקום שונה מאוד משלה בחיים. היא כבר היתה אחרי מערכת יחסים רצינית ורצתה להתמסד, ואני הייתי חסרת ניסיון. זה נגמר מהר מאוד, כשהבנו שאנחנו לא יכולות לספק את הצרכים הזוגיים זו של זו.

שלוש וחצי שנים ומערכת יחסים משמעותית אחר כך פגשתי את אהבת חיי. נכון ששוב היה הפרש גילאים רציני, ושוב היה מקום אחר לגמרי בחיים. ובכל זאת, הפעם זה התאים. הפערים היו ברי גישור. זה היה נראה אז לשתינו קצת משוגע, אבל הלכנו על זה. ואנחנו שמחות בכל יום על הבחירה הזאת.

בשורה התחתונה, זה תלוי במקום בחיים, באישיות ובשאיפות מהקשר. בוודאי לא פסול על הסף.
.

כמה זוגות הכרת ששניהם בדיוק באותו הגיל?:)

מבוגרת- חשבתי שלא, לא אישה ולא גבר. אבל אז
שינו לי את התפיסה מהקצה לקצה:)
עדיין קשה לי להאמין שתגיע אישה מבוגרת ממני שאמשך אליה.

צעירה- בהחלט כן.

כתבתי

"כתבת שבהקשר של מבוגרת התפיסה שלך שונתה מהקצה לקצה, ובסתירה לזה שעדיין קשה לך להאמין שתגיע אישה מבוגרת ממך שתמשכי אליה. אותה ההודעה".

אני לא חושבת שזה מנוגד למשהו.

למעלה