גגון לחנייה

דבי29

New member
גגון לחנייה../images/Emo73.gif

שלום רב, יש לנו חנייה מקורה שנמצאת מתחת לחלונות של הממ"דים בבניין מה שגורם ליונים לעמוד על חלונות הברזל ו- ללכלך לנו את האוטו בצד שבולט... מה שדי מתסכל היות ויש לנו חנייה מקורה רק שה"תחת" הבולט של הרכב כל הזמן מקבל לכלוך של קקי מהיונים... אני מחפשת עיצה איך ליצור גגוןבאופן עצמאי שאני אוסיף להמשך החנייה כדי למנוע זאת,או רעיון אחר גם ייתקבל בברכה. תודה מראש על התגובות.

eytcor

New member
לתחת.... (של האוטו כמובן)

פעם הבאה, קרא עד הסוף לפני שאתה עונה.

cobby

New member
אז זה חניון חצי מקורה?

תיכננו חניון לחצי אוטו?

cobby

New member
שילחי סקיצה או צילום

של המצב הקיים ואולי אז נוכל לעזור

דבי29

New member
יש לנו אוטו כנראה ארוך

וגם החנייה לא ממש מספיקה ואז בחלק של הבאגאז' זה מתלכלך כל הזמן- לצערי "הרסנו " ככה אוטו אחר מהחומציות של הקקי של היונים... בגלל זה אנחנו לחוצים על זה- גם אם זה רק"תחת". לגבי תמונה יש לי קצת בעיה כי כרגע אין לי מצלמה דיגיטלית אבל אשתדל בימים הקרובים...אם יש לכם איזה רעיון בנתיים אשמח. תודה

sharongoaz

New member
פתרון יעיל וזול

ניתן למרוח שכבה עדינה של גריז על החלונות של הממ"ד והיונים לא ישבו שמה

דבי29

New member
הבעיה זה לשכנע 4 שכנים...

חשבתי לעלות ופשוט לבקש מהשכנים להצמיד את החלונות לקיר אבל זה נראה לי מסובך...כבר יותר קל להוסיף גגון...

shlang

New member
לשים דוקרנים

נגד יונים באדני החלון, כל תוספת של גגון צריך אישור של העיריה והסכמת הדיירים וגם מכער, (הגגון יתמלא בחרא והדייר מקומה ראשונה יסבול) לכן הפתרון להדביק דוקרנים נגד יונים.

cobby

New member
האופציות רבות

1. מרקיזה משמשונית 2. גגון PVC 3. גגון רעפים 4. גגון רב-רעף 5. פרגולה עם כיסוי של קנה קש ועוד כהנה וכהנה

עדנה4

New member
תרססי עופי יונה על המקום שהן עומדות

עליו, אם יש לך גישה. והן לא יחזרו לשם. אבל דוקרנים יוסיפו בטחון.

רשר

Well-known member
מנהל
זהירות מתרסיסים, גריז, קוצים,,,

גורמים במשך הזמן יותר נזק מתועלת. נסה דיסק CD משומש תלוי על חוט ומפחיד יונים. בניגוד לכתוב לא מראה הדיסק מפחיד אלא השתקפות העינים על הקיר שנראות כאילו מישהוא רודף אחריך (כן מציק גם לאנשים לכן לכוון כך שלא יאיר לתוך הבית)

למעלה