גב' איתוראן...

גב' איתוראן...

את בטח בגילי... עובדת במשמרות, מפרנסת את עצמך בכבוד, אני מעריכה את זה מאוד! אבל יש לי משהו להגיד לך גב' איתוראן: לא סובלת אותך!!! זה בטח לא מעניין אותך..את רק עושה את העבודה שלך, אווף את כל כך מרגיזה! שלוש וחצי לפנות בוקר, לפני שעה בערך הצלחתי להרדם סוף סוף, ואז יש טלפון... וזו את, "מי צריך להיות כרגע עם האוטו?" חתולי הרחוב מי? את יודעת מה השעה?! "את מוכנה לבדוק אם האוטו נמצא בחניה?" רגע, אני פותחת את החלון, כן הוא פה.. "תני לי את מס' הפלאפון שלך, אני רוצה שתצאי החוצה לראות אם ניסו לפרוץ אותו." חמש! חמש שנים יש לי את אותו המס' פלאפון, אבל בשעה כזאת?.. את ההבדל בין ימין לשמאל אני לא מזהה... טוב עזבי, חכי לי על הקו אני אצא לראות,-הכל בסדר- אפשר לחזור לשון? (בבקשה...) "אין סימני פריצה? כל הדלתות סגורות? יש מישהו ברחוב?" נשבעת לך!! אין כלום חוץ מאותי מסתובבת בזיגזג עם פיג'מה... "טוב לילה טוב" - כן לילה "נפלא"... אני קורסת למיטה, מתחילה להתפלל לאלוהי השינה שיחזיר לי את העייפות.. במשפט השני יש שוב טלפון, אני חולמת??? לא , זה אמיתי. מה??? "אוי סליחה שאני מפריעה לך, אבל משהו לא מסתדר לי כי קיבלתי הודעה על נסיון הנעה" נו " אני שולחת לך את סימי, שיבדוק שהכל בסדר" גב' איתוראן, את בחורה מאוד אחראית, עושה את עבודתך נאמנה, אבל סימי??? כבר רבע לארבע, ואת שולחת לי איש שקוראים לו סימי? ראית אותו פעם??? יש לך מושג לאיזה רמות מפלס החרדה והעויינות שלי הגיעו? תשלחי אחד שקוראים לו גיא, נדב, חגב, אבל סימי??? הנשק שלו נראה כמו זבוב קטן על הכרס הענקית שלו... סימי: "העירו אותך?" לא, אני תמיד מסתובבת באמצע הלילה פרועה וחמוצה, זה הופך אותי לסקסית יותר... בדקנו, פתחנו סגרנו, כלום הכל בסדר. אפשר לחזור לישון?????????????? "כן, לילה טוב וסליחה.." לילה טוב אדון איתוראן, לילה טוב דוד אליקופטר.. גב' איתוראן שעתיים לקח לי להרדם שוב, תוך שאני מקללת אותך נמרצות (ואיתך הסליחה...) מתוך שינה שמעתי את האזעקה שוב, אני לא קמה!! מצידי, שיבוא הגנב, אני אתן לו גם את המפתחות לבית של השכנים, אכין לו קפה , ואשלח אותו לדרכו, רק תנו לישון!! גב' איתוראן, יש לי רק דבר אחד אליך, בפעם הבאה שאת מצלצלת כשאני ישנה קחי בחשבון שאחרי זה אני לא לאסכים לדבר איתך יותר לעולם!!! את באמת רוצה להרוס ידידות נפלאה כמו זו שרקמנו הלילה??... בוקר טוב לכולם...

dance of life

New member
ענקקקק

אחותי פשוט ענק. הרשי לי להוריד בפניך את הכובע... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסלחי לי שאני ככה צוחקת על חוסר השינה שלך, אבל את כותבת בצורה ממש יפה ומצחיקה אז אני לא יכולה להתאפק. ד"א, שכנים כאלה יש לכל אחד. לי יש שכנה שבמשך כל הילדות שלי נהגה להעיר את כל הבית לא פחות ולא יותר ב-5 וחצי בבוקר, בזמזום בזמזם הכי מעצבן בעולם - הזמזום הכי ארוך בעולם!!! ולמה???? כי היא רצתה שנביא לה אוכל לחתולים! נו באמת.. בכל אופן חזק ואמץ (ובמקומך הייתי פשוט מכבה את הסלולארי..)

ה מוזה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo91.gif קראתי עם חיוך גדול

מתארת לי שאת בלילה לא ממש חייכת מסרי ד"ש לגב' איתוראן
תודה על החיוך

תפילה...../images/Emo3.gif

אלוהי השינה, אלוהי החלומות (הטובים!!), אלוהי הרוגע, אלוהי הפחדים, אלוהי האהבה, אלוהי העייפות, והכי חשוב אלוהי הרכבים... תנו לי לישון הלילה שנת ישרים... לילה נפלא וקסום לכולכם ושאלוהים (איזה שתרצו..) יהיה אתכם.

אוי אוי אוי אוי

בתור עובדת איתוראן לשעבר נפגעתי מאוד. מה שאנחנו רוצים זה כולה לשמצור על לך על האוטו, "לא להרוג את השליח". חיחי מזכיר לי את כל האנשים הזועמים באמצע הלילה אוי, המשמרות שהעברתי שם. מבינה אתכם הלקוחות. [מרגישה כמו איזו מנכ"לית משנה מינימום] אבל היי, גם לנו זה לא כיף לקבל קריאות באמצע הלילה.. הזכרת לי ימים נשכחים תודה ומצטערת בשם החברה אנא ממך פני לתחנת ההתקנה הסמוכה למקום מגוריך לתקן את מע' ההזעקה.

למעלה