גבר שלא מעריך

Ricca

New member
עשית שיחה דומה, ואת עדיין לחוצה להתחתן איתו

אז או שתשלימי עם זה שכל דבר תצטרכי לבקש ממנו, או שתפסיקי להיות לחוצה להתחתן ותשקיעי כמה שנים בחינוך.

כל זה בהנחה שתהיה שיחה על חתונה

כי אני לא חושבת שיש בדעתו לקיים שיחה כזאת, וגם אם כן אני די בטוחה שהבחור יסכים איתה שמוקדם מידי להתקדם ולמסד את יחסים - וככה יסתם הגולל על הקונספירציה הגונית שלך.

Ricca

New member
מהרגע שמתחילים לדבר על חתונה

הנושא תמיד עולה שוב ושוב (ושוב ושוב).

במיוחד בגיל הזה, בעיצומה של עונת החתונות..

שכחת?

Cade Foster

New member
מכל מה שרשמת משהו אחד מעניין אותי

את הרי רוצה ששניכם תתחלקו שווה בשווה בכל המטלות. כלומר, אין דבר כזה "מטלות של נשים" (כיבוס/בישול/ניקוי). אכן שאיפה לגיטימית ואני לחלוטין תומך בה.

רק שאלה אחת קטנה: האם במקרה הסיבה שבגללה את מחכה שיציע לך נישואין היא בגלל ש... הגבר הוא זה שצריך להציע?

hallno

New member
תראה..

אני כן חושבת שהגבר צריך להציע
ואם שאלת למה אני לא מציעה
אני אענה לך, שאני מעלה את נושא החתונה כל הזמן במיוחד בזמן האחרון, הוא יודע שאני רוצה להתחתן כבר ולהביא ילדים
אז אם אני אציע לו זה לא יחדש כלום להפך.. אני ארגיש שאם הוא יגיד לי כן ( ואני בטוחה שהוא יגיד כן) זה כאילו ״עושה לי טובה״ או שאלחיץ אותו לא רוצה להתחתן אם אחד מהצדדים לא רוצה למרות שאני חושבת שזה לא יקרה כי הוא כן מעוניין בחתונה עוד השנה לדעתי... (לפי החישובים שעשינו :)
ההצעה צריכה להגיע בין חודש לחודשיים ב 100%
אם זה לא יקרה אני יכולה להגיד לך שאני אציב אולטימטום/או שאני אציע לו בעצמי.. אני ממש לא מפחדת מזה..

Cade Foster

New member
אהבתי

את לא רוצה להציע לו כי הוא יעשה לך טובה שיסכים, אז אם לא תגיע ההצעה את תציבי לו אולטימטום, כדי ש... יעשה לך טובה ויציע לך נישואין.

לגבי ה"חישובים שעשיתם" יש משפט יפה - האדם מתכנן ואלוהים צוחק.
אז אם את שואלת את דעתי - הוא לא רוצה להתחתן איתך. הוא לא אוהב את זה שאת מעירה לו כל הזמן, הוא לא אוהב את זה שאת "מרגישה כמו פיליפינית" ומתנהגת בהתאם וגם לא בא לו לשנות את ההרגלים שלו למענך (אגב, פיליפיניות מקבלות כסף תמורת עבודתן. הן ממש לא מייללות ומחפשות את ההערכה של המעסיק שלהן) ויכול להיות שגם לא בא לו להיות אחראי על תשלומי המיסים באופן בלעדי בנוסף לכל.

איך אני יודע? כי גם אני לא הייתי רוצה להתחתן במצב כזה.

אז ככה...

את רק בת 25 נשמה, את צעירונת וחבל סתם להילחץ, הוא עדיין לומד וסביר להניח שהטבעת תוצע לאחר שיסיים את לימודיו ואז גם יהיה לו יותר זמן לעזור! תלכי איתו בהומור, כל פעם שתעשי משהו תאמרי לו " חכּה חכּה, אחרי הלימודים אתה זה שתפנק אותי" הוא משכיל ובטח גם חכם, אז איך שאומרים: "די לחכּימא ברמיזא", אבל בחיוך ועם הומור
בינתיים למה שלא תיעזרו בעוזרת בית? תעמדי על כך שאת חולה, כשיימאס לו לשלם הוא יפשיל שרוולים לעזור
אגב להבא אם הוא מכין משהו ושואל קושיות נסי לגלות הערכה, אם הוא שואל זה משום שהוא משתדל

ער הר

New member
אני בכלל חושבת שאם את מרגישה פיליפנית אולי

הוא מרגיש כמו כספומט, חשבי על זה.

למה לברוח עכשיו ומיד , בכל מערכת יחסים
יש ענינים, למה לא לשבת ולדבר על זה?

בגלל סנדויץ או טוסט לא הורסים מערכת יחסים.

גאוי 7

New member
ולמה שלא תצאי לעבוד ???

כל ההשתבללות הזו סביב הבית וסביבו - מה זה הדבר הזה ? איפה מימוש עצמי ? איפה קצת פרנסה הביתה ?
כשתחזרו יחד מהעבודה בערב ותחליטו מה כל אחד עושה

hallno

New member
אני עובדת 9 שעות ויש ימים גם 12 אז...

אני עובדת יותר ממה שהגוף שלי מסוגל לעבוד

גאוי 7

New member
שחררי קצת משימות...

תרפי - תכתבי כל מה שצריך לעשות , תמחקי חצי , ואת היתר תנסי איכשהוא לחלק ביניכם ,

גם טיפול ברכב או תשלום זו משימה לדעתי ! אני למשל לא מתה על טיפול שוטף בחשבונות ואם היה לי בן זוג שהיה עושה את זה - אחלה משימה שבעולם לדעתי , יש תשלומים שרק אלוהים יודע מאין הם צצים - וועד בית, אגרת טלוויזיה , טסט , ביטוח רכב, מוסכים ! ( כולל השוואות מחיר ) ,לתקן את המחשב - לקחת אותו למעבדה להחזיר , תקשורת לבית - טלפונים / תקשורת מחשבים / יס , ועוד ועוד... - זו משימה ועוד כבדה מאד, כל אחת כזאת צריך להשוות עם ספקים , לחדש, לבטל , לשנות , ועוד...

בחצי מהמשימות שמחקת תלכי קצת לעשות משהו עצמאי שממלא אותך אויר , ספא / קוסמטיקאית / קפה עם חברה ( בלי קיטורים אחרת זה מרוקן )ואז תראי איך זה נהיה כיף ,

hallno

New member
לבידוריזציה

הוא יסיים ללמוד עוד 4 שנים במקרה הטוב..
כי הוא עובד במשרה מלאה במקביל.

hallno

New member
את הלילה העברתי על הספה..

אתמול לפני השינה דיברנו, נעזי קצת במה שרשמו לי פה..

הוא קישקש כל מיני דברים.
בשורה התחתונה הוא זרק לי שאני לא מרימה דברים שנופלים לי
ודי לגלג על זה...
אז כמו שרשמתי יש לי בעיה ברגל (לאח תאונה) ואני לא יכולה להתכופף להרים דברים רוב הזמן... זה לא שזה קורה הרבה שנופל לי דברים

נורא נעלבתי אמרתי לו שיתבייש והלכתי לישון בספה..

בא לי לברוח מפה ואין לי לאן...
:(

גארוטה

New member
את יודעת מה

'הורג' אותי בסיפורים כמו שלך ?(ויש פה כאלה בשפע) שאת בחרת לחיות ככה, את קבעת
את 'החוקים' האלה ואת זו שלא יכולה עכשיו לחיות אותם.

תתקני אותי אם אני טועה, אבל האם הייתה לכם שיחה שבה קבעתם איך תנהלו את הבית
כשעברתם לגור ביחד? האם קבעתם ביחד את "החוקים" של מי עושה מה ומתי? לדעתי לא.
את חשבת, כי ככה האמנת או ככה ראית בבית, שזה מה שאת צריכה לעשות, שזה התפקיד שלך,
שככה 'מחזיקים' גבר, ועכשיו פתאום נמאס לך.
מצד אחד את מתארת אותו כפרזיט מושלם ומצד שני את מספרת שהוא כן משתתף במטלות
אבל רק כשאת מכוונת אותו או אומרת לו. ביג דיל. הרי אפשר לספור על אצבעות של כף יד אחת
גברים שבאמת יעשו משהו בלי שיבקשו מהם כמה פעמים, שייזמו לבד כביסה או נקיון.

את יצאת למלחמה שאין בה מנצחים, רק מפסידים. יצאת להלחם במשהו שאת אפילו בעצמך לא מצליחה
להגדיר. קפצת למים עמוקים ואת לא יודעת בכלל לשחות ובגלל זה מצאת את עצמך על הספה הלילה.

Amazona

New member
ואם לא היית בזוגיות עכשיו

מי היה מבשל לך?
מכבס לך?
מסדר?
מנקה?

hallno

New member
אם לא הייתיב זוגיות ל

לא הייתי צריכה לעשות את הכל פעמיים חשבת על זה?

לא אכפת לי לעשות את רוב הדברים בבית אבל אני מצפה לעזרה.

עדכון: בן זוגי קם בבוקר של יום שבת וניקה את כל הבית, אחרי שאמרתי לו יום לפני שהוא לא עוזר לי ואולי נביא מנקה חח

למעלה