גבר שבוגד

blonda3

New member
גבר שבוגד../images/Emo4.gif

האם גבר שמספר על החבר שלו שבוגד ולא מציין את שם החבר, מספר אולי על עצמו בעצם? כך שאולי על ראש הגנב בוער הכובע? ומה הייתם חושבים על גבר שנמצא אתכם בקשר, וכל שני וחמישי משתף אתכם בסיפורים על "החבר שלו" שמנהל רומן סוער עם אשה נשואה עם 4 ילדים, יודע פרטי פרטים על איך מתנהל "הרומן הסודי", כולל היכן הם נפגשים ואילו תנוחות סוערות יש להם במיטה...... נשמע לכם הגיוני, או שאולי הגיוני זה הוא שמספר על עצמו בגוף 3?כי יש לו צורך לשתף ואין לו את מי.....?

טאKילה

New member
אולי..

היה לו לחוץ והוא רוצה להוציא קצת מהמצפונים החוצה. פרטי פרטים יש רק לשחקן הראשי,או לבעל דימיון מפותח. אולי גם סתם לגרום לקינאה..והוא משקר..מי יודע.. ערב נעים לך

blonda3

New member
מתשובתך אני מבינה../images/Emo45.gif

שאת חושבת שיתכן ומה שכתבתי נכון והוא אכן מספר על עצמו בגוף 3 אולי על מנת לפרוק.... לגרום לקנאה בכזאת דרך... אולי, אם כי יש לו דרכים נוספות הרבה יותר ישירות שהוא יודע לנסות לעורר קנאה, דווקא הן מתגלות בסוף כשקרים.... תודה לך.

Mוניk

New member
blonda3 קודמקול ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אולי אותו חבר באמת משתפ אותו בהכל יש גם חברויות כאלה ואולי אותו חבר לא חושב שההוא מעביר הלאה את סודותיו אולי הוא בוטח בו וחושב שהוא חבר נפש אז יכול להיות שאותו אחד שמספר בוגד רק בחברו ולא באשתו או בחברה שלו... למרות שיכול להיות שהוא גם מספר בגוף שלישי...כי ככה הוא מוציא מעצמו קצת החוצא זו גם דרך להסתיר סוד. וזה ניראה לי הכי הגיוני פו ולמה אני אומרת זאת כי..... לפני שבועיים היינו בפיקניק עם חברים שאת כולם אני מכירה אישית כולם זוגות נשואים אחד מהם הגיע לפיקניק עם עוד זוג,,הם עובדים יחד האשה של ההוא מנהלת רומן ארוך עם אותו חבר. והם באו לפיקניק כל אחד עם הבן זוג שלו כאילו זה לא מחשיד... אבל אני ישר קלטתי ושאלתי את בעלי תגיד נכון זו היא זו המאהבת שלו... (איזה אומצ) פשששש איזו דרך לטשטש באוקצור כולם יודעים רק בני הזוג הנבגדים פשוט "עיוורים". <זה לא חדש> זהו.

blonda3

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

אז אולי זה באמת הסיפור. האמת-נשמע קצת דומה.... בסוף עוד יתברר שאתם מכירים את אותם אנשים..... חחח. תודה בכל אופן. מכולם למדתי משהו.

Mוניk

New member
לטאקי קחי ממי תעבירי בקפה../images/Emo96.gif

מואהההההההההההה

טאKילה

New member
תגידו לי זה כל זה הגורמה הזה..

מהחתונה של שרי אריסון?? אוףףף חבל לא הלכתי..יאמי איזה מאכליה הגישו..

alonronit

New member
את מוניק בוקר טוב../images/Emo132.gif../images/Emo6.gif

את גולשת החשב אני on lin alon

alonronit

New member
../images/Emo6.gifמוניק../images/Emo6.gif

הכתובת שלי www.alontoledano.walla.co.il אלון

למעלה