גבר נוהג,אישה נוהגת

אטיוד5

Active member
המשך חיפוש

http://www.dooyoo.co.uk/review/342863.html תקראי טוב טוב ותפנימי. נשים שונות מגברים. זה מאוד אנטי-פמיניסטי ואנטי-פוליטיקלי-קורקט אבל זה מה שיש. וגם בעניין שדה הראיה. הנה אני מצטט משם, עם ההדגשה שלי: “Women not only have a greater variety of cones in the retina, they also have wider peripheral vision than men. As a NEST_DEFENDER, a woman has brain software that allows her to receive an arc of at least 45° clear vision to each side of the head and above and below her nose. Many women’s peripheral vision is effective up to almost 180°. A man’s eyes are larger than a woman’s and his brain configures them for a type of long-distance tunnel vision which means that he can see clearly and accurately directly in front of him and over greater distances, almost like a pair of binoculars....This is why modern men can find their way effortlessly to a distant pub, but can never find things in fridges, cupboards or drawers.” בקיצור, האשה רואה יותר מסביב כדי לרעות (עם ע´, כן) את 17 זאטוטיה.

יודע מה בלבלת אותי לגמרי!!!!!

אבל זה ממש לא חשוב כל כך קשה לך לקבל את העובדה שגם אנחנו ציידות? שגם אנחנו מתמקדות במטרה? נכון אנחנו מתברברות בהתחלה ומחפשות מסביב ומסתכלות לצדדים ואולי לא תמיד מביאות את הבשר המשובח ביותר הביתה אבל בסוף יש מה לאכול!!! סינ דרלה עושה הסבה והולכת ללמוד אצל אהרוני איך בוחרים בשר משובח
העיקר שיהיה לנו יום שקט שנוכל להנות מהגשם

אטיוד5

Active member
להיפך הגמור

מזמן אני טוען שהאישה היא יצור עדיף פיסיולוגית על הגבר. חוצמזה שאין לה כ"כ הרבה כח היא עולה עליו בהרבה עיניינים אחרים כולל עניין שדה הראיה, מסתבר. ומי צריך כח כשאפשר להפעיל מח? ובאמת התבלבלת. שדה הראיה של האישה יותר רחב לעומת הגבר שהוא יותר ממוקד. בדיוק ההיפך ממה שחשבתי מתוך התבוננות בנשים נוהגות. ואולי, בזמן נהיגה בלבד, שדה הראיה שלהן מצטמצם למה שחשוב באמת - כלומר מה שלפנים. לא צריך אהרוני. יש פה מספיק בפורום. צייד נעים לך
אטיוד5

והזוית שלי רחבה מאד

כאשר נוהגת ברכב לבדי ללא הזאטוטים, אין כמו לפקוח עיניים לכל הכיוונים, ובעיקר לצדדים, לראות את הנהג החתיך מצד ימין, ואת המכוער ההוא עם הסיגריה בפה מצד שמאל, ואחד שכאילו מדבר לעצמו, ובעצם אולי למאהבתו, ועוד נהג חמוד אחד לשמאלי. היום נהג אחד חתך אותי עם ה 4*4 שלו, משהו כזה, ואחר כך נעמד לצידי ברמזור. והתאפקתי שלא לצעוק אליו, " הי ,כמעט שדפקת אותי, כמעט שנכנסת בי!!!" ואחר ממש הצטערתי שלא עשיתי זאת. היה ממש לטעמי, הייתי מוכנה בכיף שייכנס בי. יודעת לגעת, שלא יודעת להתחיל עם נהגים בצומת

אטיוד5

Active member
כבר הצעתי לאש-לי

אבל יש לה כבר נכנס
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=362&msgid=3213521 יש רק בעיה אחת. אני לא נוסע ב 4*4 קראתי היום במוסף סגנון של מעריב שהגבר הישראלי הממוצע אוהב לנסוע בפג´ארו שלו ולהשאיר את הטרנטה לאישה והזאטוטים. ואצלי זה להיפך. היא נוסעת ברובר ההדורה ואני משתרך בטרנטה הדפוקה. נו טוב, תמיד ידעתי שאני לא ממוצע.

אל תסתכל בקנקן...אלא במה שיש בו.

אז מה הבעיה שלך??? נראה לך שבוחרת את מאהביי לפי סוג המכונית? ובכלל אני לא האשה הישראלית המיוחדת, אני קצת שונה, אז...מחפשת גם גבר קצת שונה.

sweeny

New member
שום דבר אישי

אבל אם פעם אחת מעשר או אפילו מעשרים פעמים, ששמעתי את המשפט הזה, היתה נכונה... אהחחחח...
[sweeny שעדין מחפש אחת ללכת איתה ולצידה]

הנה את והנה את....

געגועיי יקירתי. כמעט, כמעט, חבל שרק כמעט בואי אלי ואלמד אותך להתחיל עם נהגים, סבלים, שוטרים וכל מה שזז הבודדה או למי שהכיר אותי כ"אלמנה כחולה"

ברוכה הבאה

כייף שוב לראות אותך גם כאן. הגיע באמת הזמן, שאבוא לעבור אצלך קורס מתקדם למתחילות ביישניות ועצורות. כל יום מחדש שרה לעצמי את השיר: "כל יום כל יום אני מאבדת בחור חדש ברחוב"...לא זייפתי , נכון??? היו היום שניים כאלה, שנראו לי חמודים, ובכייף הייתי מתחילה איתם. אבל.........לא יודעת איך...ואין לי גם את הביצים!!!

מחסומים...

בזמן האחרון יש מחסומים בכבישים. מעצבן כזה, עושה פקקים ותורים ארוכים נהיגה איטית, זוחלת, זמן מתבזבז... א ב ל כשמתקרבים למחסום... נוזל הריר איזה שוטרים חתיכים! קשוחים, וחייכנים, ונחמדים... הממממממ תאווה. שווה.

למעלה