גבר נוהג,אישה נוהגת

דיאבלו

New member
גבר נוהג,אישה נוהגת

לפני שאני מתחיל להשמיץ את כל העולם, רק שתדעו : 1. אני לא שוביניסט ואני מכיר הרבה נשים שנוהגות יותר טוב מהרבה גברים 2. הכל מהראש שלי בלבד 3. זווית הראייה שלי על הכביש ****************************** על מה אישה חושבת בזמן הנהיגה : * מסתכלת במראה למעלה- או, אני חייבת לעשות פאן חדש עוד היום * מסתכלת במראה הצדדית - שיט, יש מלא אבק באוטו, אני חייבת לשלוח את בעלי שינקה לי אותו. * עוברת לנתיב השמאלי - היי, מעניין למה נועד הנתיב הזה, ואי, איזה כיף לנהוג ליד מעקה הבטיחות, ועוד כולם עושים לי עיניים ומדליקים לי אורות גבוהים וצופרים לי, איזה כיף, שמו לב ששמתי איפור חדש היום. * חוזרת לנתיב הימני אחרי שעה - איזה מבטים עצבניים הגברים האלה, אז מה אם הם צופרים לי ואני לא מסתכלת עליהם, אני נשואה!!! על מה גבר חושב בזמן הנהיגה : * מסתכל על המראה למעלה - פששש... איזה מהירות זה בא, יש לו אחלה רכב והוא נוסע יותר מהר ממני. *מסתכל במראה הצדדית - אזמה אם הרכב שלו חזק יותר, יש לו מלא מכות פח מקדימה. * עובר לנתיב השמאלי - כוס אמא שלה, שתזוז לימני, שתיתן לעקוף, צופר ומהבהב והיא אפילו לא שמה לב. שם 100 ש´ח שזו אישה. * חוזר לימני- עכשיו אני עוקף אותה וחותך לה ת´צורה, שתיבהל ותלמד לא להתקע בשמאלי. בזמן האחרון אני נמצא הרבה שעות על הכביש, בפעם הבאה שאתם נוהגים, שימו לב לכמה דברים שמציקים לי : 1. הרבה פעמים אני נתקל במכוניות שלא מדליקות אורות, רובן המכריע , נשים. אז שימו לב, אולי לא לימדו אתכן אבל זה ממש לא עולה כסף להדליק אורות וכשאתן נכנסות לרכב, לפני שבודקים במראה האם האודם ירד, תבדקו אורות!!!! 2. אחרי שנתקעתם רבע שעה אחרי איזה דפוק או דפוקה שנוסעים לאט בשמאלי, סביר להניח שזה נהג ממש חרא ולא כדאי לחתוך אותו אח´כ כי הוא סתם יבהל ויכול לעשות תאונה, עקפו בשקט ותשכחו ממנו. 3. חורא לי מאוד לראות (בעיקר נשים) שיושבות על ההגה, מכירים אותן?? אלה שברווח בין ההגה למושב, אפשר לתקוע סיגריה והיא לא תיפול, ואז הן מחזיקות את ההגה בשתי ידיים כ´כ חזק שהאצבעות נהיות לבנות, מפחיד אותי לחשוב מה יקרה אם הן יכנסו לקטע קריטי, ממש בלתי אפשרי לתמרן את האוטו בצורה הזו. 4. מצד שני חורא לי על אלה (בעיקר גברים) שמשכיבים את המושב עד הסוף אחורה כאילו הם באמצע אורגיה ולא נהיגה, גם אלה במצב בלתי אפשרי לתמרון, כאשר הם בכלל לא מגיעים לחלק העליון של ההגה ותופסים אותו מלמטה. 5. מכירים את אלה שמדליקים ווינקר שעה לפני פנייה ועד שהם מגיעים לפנייה עצמה, נגמר להם המצבר??? אז זה זה!!!! 6. הכי אני אוהב את אלה שמפחדים לחנות ברוורס ובמקום זה, יעלו על המדרכה עם שני גלגלים, יגרדו את אמא של האוטו מלמטה ובסוף גם יתנו מכה לזה שלפנהם. 7. בכיכר תמיד יש זכות קדימה לאלה שבאים משמאל, מה כ´כ קשה להבין??? עד פה לבינתיים לא להיפגע בבקשה די <במצב רוח קרבי היום>

בוקר טוב לדיאבלו הקרבי....../images/Emo42.gif

בוקר טוב לך , דיאבלו הקרבי, כבר על הבוקר...זהבי עצבני?! בוא נרד מהסטיגמות , ומהנסיעה - נשתדל להינות, זה לא שדה קרב עולמי, אלא, פשוט , אמצעי - להגיע מנקודה א´ ל - ב´ , ובדרך - לא להתאבד. (תראה אותי - מי שמדבר - את ה-מאה שלושים - לא עובר.... מהצד התחתון של המהירות , אז מודה - גם אני נוהג בטיפשות...) אז בוא נפתח את הבוקר , בשמחה וחיוך - זה לא עולה ביוקר... בוא נשאיר את הריבים - לאלה , שאותם אוהבים....

mamaliga

New member
די.מצב רוח קרבי....

אז זה לא בשבילי קמתי עם חיוך שעל פרצופי מרוח אז עם כבר קרבי אולי איזה שיר מזרחי שירגיע את האוצר שקם לבוקר קצת מר...
הנה,שיר ארץישראלי לשפור מצב הרוח: "לך לך למדבר הדרכים יובילו ליל טרם בא לך אחי אל המדבר שוב שוב נחזור הדרכים יאירו שמש גדולה של אור עוד תזרח עלינו למדבר דרך ללא מים או את אדמתי שבנו אלייך..." מותק,יום דבש ממליגה בדבש.

דיאבלו

New member
הורה אפרוחים

אורה שם ואורה שמש אורה סיירי הגדוד אורה נח´ל אורה אהחזות. יודע חקלאי פיכח והוא הנחיל זאת לצבא .............. .......... פה פה פהפ פהפההההה בוקר טוב נשמה שיהיה יום כתום די.

היי ממליגה - אכלת פעם ממליגה בדבש?

בוקר טוב ממליגונת , חכי רק שניונת, ועני לי בכנות ממש - אכלת פעם ממליגה בדבש?! אני יודע שלפעמים מטגנים, אבל זה יוצא - ממש לא טעים, אבל כל אחד וטעמו הוא / היא ואיך אבי אומר "שרק תהיה לי בריא" אז שיהיה בוקר מצויין, ולממליגה - כמובן....

דיאבלו

New member
שמעון מהשרון

היו היה פעם אדון בשם שמעון מהשרון בחור חביב ולא מזיק שמנקד כל נקודה ופסיק נחת לחיינו בלי שום בוז ולכל בחורה, המציא חרוז ולשמעון שלנו ששכח דבר מה שכולנו נאהב אותו מכל הנשמה אז תמשיך לחרז לנו חרוזים ושירים ותשאר איתנו לעולמים די<ברוח חריזה פטריוטית>

וואי - תודה../images/Emo140.gif

פעם ראשונה שעלי כתבו שיר.... ועוד רוצים שאשאר - בכל מחיר, מודה לך בכל ליבי, הוצאת את החרוזים - מפי.... תיכף אסמיק מבושה...
מחמאות...ולא מאישה?! דיאבלו , באמת תודה רבה, אשתדל להמשיך לחרוז - גם בפעם הבאה....

וואי וואי וואי ממי...

אחרי שתשתה וואליום - להרגע יש לי הצעת ייעול אפשר להיות הנהגת שלך?
דינה
נהגת בוס

דיאבלו

New member
פחחחחחחחחחח

נהגת שלי??? אחרי שהתחמקתי מכמה וכמה תאונות כמעט קטלניות, החלטתי שאני ורק אני נוהג לעצמי, כמעט ולא יוצא לי להיות ברכב שלא אני נוהג. יש אולי 5 כאלה בארץ שאני מוכן שהם ינהגו ולא אני. מין מצב סוציומתי כזה שמרגיע אותי. וחוץ מזה אני מרוקאי- ווליום לא משפיע עלי. די

../images/Emo73.gifנהיגה=מצב סוציומאטי?!?

אז תשתה תה עם שיבא - זה מרגיע? כשאנחנו נוסעים והאיש שלי עייף אז הוא מבקש שאני אנהג בשניה שאני תופשת פיקוד על ההגה הוא נהיה מה-זה-עירני... פחחחחחחחחחחחחח דינה. נוהגת (לישון בזמן הנסיעה)

עד כמה שאני יודעת.....

יש עוד 4 "כאלה בארץ שאתה מוכן שהם ינהגו...." נכון??....נכון??........

אטיוד5

Active member
מה שמעניין אותי זה פיסיולוגיה

ובפרט הייתי רוצה לדעת אם זוית/שדה הראיה של הגבר שונה מזה של האישה. אני רציני. שמתי לב שלנשים בכביש יש tunnel vision מסתכלות ישר לפנים ובזוית צרה. לעומת זאת גברים מסתכלים יותר מסביב, מאחור, מהצדדים. חשבתי על הסבר ביולוגי/חברתי מהסוג האנטי-פוליטיקל-קורקט: הגבר הצייד צריך את סוג הראיה הזה. מנגד האישה צריכה להשגיח על 17 זאטוטים, אז היא גם צריכה ראיה רחבה. הקיצור, לא יצאתי מזה.
מישהו מתמצא?

דיאבלו

New member
חבל לך על הזמן

אם תצליח לפתור את הבעיה הזו (שהיא יותר קשה מלהבין מה קודם למה- הביצה או התרנגולת) די.

אש לי

New member
אגיד לך מה אותי מכעיס דיאבלו

מה שתגידו על הנשים אמן עליי.....חחחחחחח אבל. מכיר את אלה החצופים שחוסמים מעבר של כביש ושאני מגיע עם הG.M.C שלי תוהה אם אני מסוגלת לעבור תמיד בחיוך מבקשת מהנהג החצוף שיכנס לרכב יתניע ויזוז (שלא חוקי בכלל מה שעשה) ואז מעצלות עונה החצוף חפיף את יכולה את מסוגלת בואי אכוון אותך הלווווווווווווווו אני צועקת צוחקת אני אישה זוכר? פתאום אני יכולה פתאום אני מסוגלת פתאום אני נהגת מקצועית אלופת הכביש.

אטיוד5

Active member
תקני קטנוע

תוכלי להכנס בכל חור. סתם סתם.
אש לי, עלה לי רעיון איך להתחיל איתך: היא נוסעת עם ה GMC שלה. מבט מהיר מגלה פנים נחמדות, שפתיים מלאות חשק, שיער גולש ברונטי מתנופף ברוח, וצדודית מצודדת. מסתדרים בנתיב, וברמזור הקרוב נכנסים בה מאחור בצורה קלילה במהירות אפס. לא קורה כלום, בשביל זה יש פגושים, לא? אבל יוצאים לבדוק את הנזק, רואים שלא קרה כלום וכולם כבר מחויכים ומבסוטים ואפשר להזמין את הפרטנרית לחוף הים או למסעדה/חורשה הקרובה. חייב להתיישב לכתוב כזה סיפור. חחחחחחח

מנקודת מבטי

שדה הראיה שלי לחלוטין מרחבי סינ דרלה בוחנת את הגברים שנוסעים לצידה בכבישים תרה אחרי הנעל דרך מראות ושמשות מביטה מסביב ולצדדים פוסלת מיד את המחטטים (באף) שולחת מבט רומז לקשוחים
ומקפידה לחתוך מימין את הנודניק שנוסע לפניה בשמאל כאילו הוא לבד בכביש!! סינ דרלה בדרכים

אז בדיוק מהמקום של הצייד שלך-הפוך

כי הצייד ננעל על המטרה מתביית וממוקד בה ואילו הגברת צייד,בודקת כל הזמן את ה17 צאצאים שלה צריכה ראיה מרחבית. אז אם לאדון צייד מזדמנת מטרה-הוא ננעל ומתקדם לעברה נשקו מכוון והוא כולו דרוך ומתוח(אני מקווה לפחות,בשבילו) ואילו הגברת,כל הזמן בודקת סביבה, מכל הכיוונים, לכל הצדדים, אולי יש אופציה אחרת,אולי יש עוד אלטרנטיבה ,וסופרת את הכבשים ואת ה17 צאצאים במקביל.גם מדליקה את האש, ומכינה אוכל, וכל הזמן מסתכלת. למי יש זווית ראיה רחבה יותר על העולם? מי מרוויח ומי מפסיד?

אטיוד5

Active member
מה את מתפרצת לדלת פתוחה?

אמרתי כבר שהסתבכתי עם ההסבר החברתי/ביולוגי. ועדיין מעניין אותי אם העובדה הפיזיולוגית שציינתי נכונה, ואם כן, מהי הסיבה? אם יש לך תשובה, תעני בבקשה.

אטיוד5

Active member
אז התחלתי לחפש

בינתיים לא מצאתי בקשר לשדה הראיה. אבל רק כדי שתשתכנעי שאני לא משוגע הנה לך משהו בקשר לעיוורון צבעים. מסתבר שבקטע הזה עדיף להיות אישה: Some degrees of color deficiency are found in 8% of men and 0.70% of women

למעלה