גבר ואישה

חן (*_*)

New member
גבר ואישה

מעולם לא כמהתי ללמוד את שפת הגבר טוב לי בהיותי אישה -ברמ"ח כל איבר ואיבר אכן, שונים אנו זה מזה היא כזו, והוא כזה ההבדל בין זה לזו בשפה מן הסתם עורם קשיים באהבה עפ"י קלישאה גברים מין באהבה, קונים ונשים אהבה במין, אולי כך דרך עולם האנשים מבראשית, מקדמת דנא - לך תאמין. אלה מנׁגה, אומרים, אלה ממאדים וקופידון - אפשרות יורָה התאהבויות - חץ אל לב - ואֵי החברות? אולי עדיף חברות יפה, אמיתית, בין גבר ואישה, כשהיא יודעת מה הוא חש, והוא מבין את שהיא מרגישה. שיש לה למי לספר סודות כמוסים שבלב והוא יכול להשיח לה כל מדוה ולחץ, כל פחד וכאב.

חנילההההההה

זה בדיוק העניין שלא תמיד שני המינים האלה מדברים את אותה השפה וזה שורש הבעיה! רק טוב!!!

שאול4

New member
אכן בעיה אך...

העולמות בוחנים זה את זה נעים בציר החיזור מסלול קבוע, עולמות שונים קווים נסתרים, דחפים בסיסיים מחברים ביניהם באקראי ומעלים שני עולמות בכל פעם אל מסלול ההיכרות,

חן (*_*)

New member
רגע, רגע , שאול.........../images/Emo6.gif

אולי זה בגלל השעה ואולי אני סתם מבולבלה מה יש לנו כאן בתמונה? האם זה לא- בחורה ובחורה??? חחחחחחחחחחחחחח............

שאול4

New member
ואם כן????????.

כנראה יש בה משהו מיוחד – לא סתם היא נשענת עליה חחחחח עליה אמרתי? לא נכון עלי! השיר, כפי הנראה, אינו חשוב כל כך בעיניך אם את מרשה לעצמך לומר את זה. שוווו איזה בלגאן!! התכוונת לתמונה!! ואני חשבתי לשיררררררררררררררר..... שליייייייייייייייייי יש עוד הזדמנות לבקש סליחה!!!!!!!1 צהרים טובים פורום!!

חן (*_*)

New member
השיר, יפה ואף נכון...........

התייחסתי לתמונה, וכתבתי בהומור אין צורך בכעס וטרונייה

שאול...אני לא חן...אבל תמיד

יש מקום לסליחה. וידוי "סליחה" מילה קטנה,חמש אותיות שהעמידה בפני קושיות רבות, כמו- מי אני ומה לי זאת אומרת מילה קטנה של... "אני כה מצטערת". מסך שלם נפרש אז לפני מסך גדול של כל קורות חיי, כאן את המשמעות אכן מצאתי כי בעברי... את המילה כלל לא ידעתי. סליחה...מילה קטנה חמש אותיות משולבת עם מילה...אהבה גם היא מילה קטנה...ארבע אותיות שלא אחת גורמת היא לבעיות. מילה קטנה מאוד-סליחה מילה קטנה של אהבה מילה קטנה מאוד סליחה אבל גדולה...גדולה בעוצמתה. עדינה-ו

שאול4

New member
ים של כוח, יש במילה סליחה!

לא לא קל לסלוח, קשה עד מאוד לוותר הלב מסרב לשכוח הלב לעיתים נוטר. קשה כשהכאב מפלח ויותר קשה להשלים, אך אם אלוהים סולח אנחנו וודאי יכולים

חן (*_*)

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifנסלח ונשכח.... ובכלל-

לא עשית שום דבר נורא סתם הייתה אי הבנה קטנה

חן (*_*)

New member
חחחחח.... מה קרה פה?

איך הגיעה אליך תמונה שלי מהתקופה של אחרי שחרורי מהצבא???

שאול4

New member
לא קרה פה כלוםםםםם../images/Emo8.gif

סך הכל תמונה... מהיותך צעירה...מה רע! אולי באדיבותך... תרשי לי לפרסם תמונה מעודכנת נכון להיום..!!!!!!

חן (*_*)

New member
הייתי מתה להיות שזופה כך, אבל- ../images/Emo8.gif

זה לא בדיוק הצבע שלי בתמונה הזו. ככה? מתבלבל ביני לבין אחרת?

שאול4

New member
איך אפשר להתבלבל?../images/Emo70.gif

השכנה כמעט כל יום אצלי בבית היינו באותו גן (עם המורה אפרת) היינו באותו בית ספר (עם המורה צילה) היינו באותו התיכון (עם המורה יפה) התגייסנו יחד לצה"ל, אני נשלחתי לחיל הים, ואת לחיל אוויר..ומאז התפצלו דרכנו וחבל!

חן (*_*)

New member
חחחח.... כמעט קלעת למטרה ../images/Emo6.gif

הצבעים אכן נכונים, כך גם הדמות הכללית, אלא שבתמונה אני בת עשרים, ועתה........ יותר מכפול
על זה נאמר: .....היו ימים........

למעלה