גבר ואישה

חן (*_*)

New member
לעיתים רחוקות- למה?

בדרך כלל אני עם עדשות מגע (לא צבעוניות
)

שאול4

New member
בפעם אחרונה היית ניראת כך...

אך , אם היום את מרכיבה עדשות זה חדש לי! הסוגים הנפוצים של משקפיים אופטיים מיועדים לתיקון קוצר ראייה ולתיקון רוחק ראייה. או שאני טועההההההה

שאול4

New member
מה לא????????

מה את מתביישת לומר לכולם, שהכרנו בשקם בקומת הרהיטים. ישבת לידי, את לא זוכרת כמה שאלות שאלת אותי עד שהוצאת לי את המיץ ובסוף מסרתי לך..את הטלפון הנייד... אם את חוזרת בך..תצטרכי... לשלם לי מזונות פי.... שלוש מהמקובל הייתי... מציע לך, שתחשבי שוב. האם... זה משתלם?

שאול4

New member
מה לא אמרתי?

אמרתי לך שהנעלים שלי מידה 38 אמרת גם שלי. חחח האם היה עוד מה לומר......

שאול4

New member
יש לי את הסקיצה של רגלייך..

עוד מאמש...... הצייר הכין סקיצות רבות לפני שניגש לצייר את תמונת השמן הגדולה.

שאול4

New member
פניניל´ה, תבדקי אם הסקיצה שאני..

מחזיק מתאימות לרגלייך דרך אגב הם מתאימות לחן ואם את אחותה אז.........

יופי של מילים כתבת שאול

צריך לאמץ את המשפט "אם אלוהים סולח אנחנו וודאי יכולים"
שיהיה לכולנו יום טוב

danistar

New member
חן ...

חברות יפה ?? חנ´צו אנחנו חיים בעידן שצריך להיות חתיך יפה ועשיר ( כמובן שאף אחד לא יגיד לך את זה בפרצוף ) . קודם כל בודקים את איך אתה נראה , אחר כך את חשבון הבנק שלך ובסוף את האופי . ככה זה היום . אז נכון שנשארו כמה צדיקים בסדום אבל תסתכלי סביבך מה קורה , אני מדבר מנסיוני ואני חושב שאת מכירה אותו .. אני חושב גם שהחברה שלנו משלמת מחיר די כבד בגלל ה "ערכים החדשים" ( על בסיס ה "כלכלה החדשה" שהובילה אותנו לאותו מקום שה "ערכים" הללו מובילים אותנו ) , שימי לב לאחוז הגירושים והאלימות המשפחתית.... השיר שלך מרגש אותי מאוד כי זה מה שגם אנשים כמוני מחפשים להם את אותה פינה חמה אצל מישהי אבל לצערם נתקלים ביום יום בחומה הזו של ה "ערכים החדשים" וחוזרים לקרירות הרגילה . אתה פוגש בחורה נחמדה , אתה פונה אל מישהי באתר היכרויות , בעבודה אבל בגלל שהעטיפה לא מספיק נוצצת אתה ישר נדחה .. אין שום ניסיון לבדוק את התוכן . היום כמעט בכל מקום אתה צריך להיות שחקן ובמקום להיות אתה כל דבר הפך למדע שלם של הטעיות ואשליות .. כולם צובעים את המעטפת ושוכחים שמה שבאמת חשוב באמת זה התוכן ... בעיה נוספת שצביעת המעטפת גורמת היא שהצד השני שמפתח נוגדים כלפי הצביעה חושש כל כך שזה פוגע גם באלו שבאים עם המעטפת הרגילה , כך שהפגיעה כאן היא כפולה .. תסתובבי פעם בפורומים השונים המטפלים בנושאים שבינו לבינה , אפילו כאן בתפוז ( ויש המונים כאלו ) ותראי מה מעניין את האנשים . אני חושב שאין הרבה מה להרחיב פשוט תקראו והרדידות תתפוצץ לכם בפרצוף. לסיום אני רוצה שלא תבינו אותי לא נכון .. אני לא מאלה שנכנעים או מאבדים תקווה , היא תמיד איתי אבל מה שאני מתאר כאן זה היום יום ..

דנילההההה

געגעתי לך ואל תהייה כל כך פאסימי. נכון שהחיים הם רצף של נוקאאוטים לא פשוטים אבללללל כל החכמה היא לראות את השבילים הנכונים ולצעוד בהם בבטחה על אפם וחמתם של כווווווולם! שולחת לך שקית של כוכבי דרך!!! רק טוב!!!

danistar

New member
גחלילית יקרה ..

כמו שאת יודעת פסימיות או מצב רוח ירוד זה עניין של גורמים סביבתיים . אני בבסיסי משתדל להיות אדם אופטימי ועם טיפת תקווה בלב אבל זה תמיד מושפע ממה שהבן אדם עובר בתקופה מסוימת בחייו התקופה הנוכחית אינה קלה עבורי ולצערי מהמצב שאני נמצא בו היום גם האופטימיות שלי קצת קרה . כשאני מסתכל על השינויים שאני עובר לאחרונה בכמה תחומים שאת חלקם אתם מכירים וחלקם לא זו התמונה שאני רואה . ככה זה , הכל תלוי מאיזו זווית אתה מסתכל על זה ואיפה אתה נמצא ...

למעלה