גבר ואישה

שאול4

New member
בדיחה לא רעה../images/Emo3.gif

רב ידוע נפטר והגיע לגן עדן. להפתעתו ראה נהג מונית יושב במקום מכובד משלו. "אני לא מבין זאת", פנה אל אחד המלאכים, "את כל חיי הקדשתי לקהילתי ולעבודת הבורא, ונהג המונית מקבל מקום מכובד יותר?!" "אנו מתגמלים לפי תוצאות", ענה המלאך, "האם בכל פעם שנשאת דרשה כולם הקשיבו לך?" "היו מקרים שמישהו בקהל נרדם", הודה הרב. "אצל נהג המונית הזה לא רק שהנוסעים לא נרדמו", מספר המלאך בהתרגשות, "אלא הם גם התפללו במשך כל הנסיעה..."

שאול4

New member
בדיחה מס´ 2 ../images/Emo3.gif

אישה אחת איבדה את התאבון המיני שלה, והחליטה לפנות לרופא כדי לקבל יעוץ. הרופא המלומד החליט להזריק לה טסטסטרון, הורמון גברי, בשביל להחזיר לה את החשק. אחרי שבוע האישה מגיעה לבדיקה שיגרתי במשרדו של הרופא. "נו", שואל הרופא, "מה שלומך? הכל בסדר?" "הכל מצוין, החשק חזר לי", מספרת האישה, "אבל יש לי בעיה קטנה – חלים שינויים בגוף שלי, למשל שלשום התחילו לצמוח לי שערות בכל מיני מקומות בגוף!" "אל תדאגי", אמר לה הרופא, " זה תופעות לוואי של ההורמון." "דרך אגב", הוסיף הרופא, "איפה גדלו לך השערות?" האישה אמרה, "על הביצים..."

שאול4

New member
בדיחה מס´ 3 ואחרונה../images/Emo151.gif

איש מכירות שמאס בעבודתו החליט להתגייס למשטרה. כעבור זמן מה הוא פגש חבר שעבד איתו במכירות. "איך העבודה החדשה שלך?", מתעניין החבר. "השכר לא כל כך גבוה ושעות העבודה לא כל כך נוחות", מספר השוטר הצעיר לחברו, "אבל התענוג האמיתי הוא שהלקוח תמיד לא צודק..."

למעלה