גבר ואישה.....................

גבר ואישה.....................

גבר חי עם אישה במשך חודשים ושנים יש ביניהם אהבה וחדווה ואיבה וסכינים והם ישנים בשעות הקטנות על שמיכות בלי סדינים והם ישנים כמו ילדים קטנים הקירות סוככים עליהם והתקרה רוחשת עננים יש אלוהים בשמים ומחר יום חדש אנשים משתנים יהיה טוב יהיה רע עניינים עדינים גבר חי עם אישה ומחליף איתה חומרים גיליהם הביולוגים מתערבים ויש נוגה מוזר בחדרים והם עוברים מחדר לחדר ולא מסתדרים לא עם עצמם ולא זה עם זו ומאז הם מחוברים ושני שופרות נתקעים בחלון כמו זוג ציפורים זהירות ילדים הקיץ חלף הלילות כבר קרים גבר ואישה חיים לבדם הוא בודד היא בודדה שניהם בודדים יש להם חברים ומעט אוהדים הוא מיוחד היא מיוחדת שניהם מיוחדים הוא צובר אפשרויות ומסמכים והיא צוברת בגדים אין ביניהם אלא מין ובדידות ויאוש ופחדים וברגע מסוים די צפוי מראש הם נפרדים

קסומה

New member
כל כך עצוב שכך זה מסתיים,

אך לעיתים העצב הוא חלק מהחיים שלנו. אמיתי ונכון.

יפה...המממ... עצוב.

../images/Emo41.gif גניבת זכות יוצרים../images/Emo124.gif

זוהי העתקה בוטה של חצי שיר של דוד אבידן -"הרי את מותרת לכל אדם". לעניות דעתי הצנועה על ההודעה להמחק בהעדר תזכורת לשם היוצר. מוטב לאיש שיחה לדבר במילותיו

קסומה

New member
דווקא ודווקא ודווקא.....

איש שיחה....
תודה שהבאת לנו את השיר המקסים הזה......גם להביא משהו מעניין צריך לדעת!!!

למה הצעקות?

הוא ענה לי בשרשור כי לא הוא כתב. לעיתים אנו נתקלים במאמרים יפים, שבא לנו לשתף את החברים כאן בחוויה שבקריאתם, אך לא תמיד אנו יודעים מה שם המחבר.

לפני התלהמות .............../images/Emo46.gif

תקרא למעלה אמרתי שזה לא שלי איש שיחה.

משטרת הפורום../images/Emo46.gif

פרוטוקול נכבד, תהיה/י מי שתהיה/י, את ההארות וההערות הבוטות שלך, בלשון משתלחת ובפונט מודגש, אנא שמור/י למערכת המסרים של "תפוז".

טאקילה~*

New member
ומי כאן באמת שמר למסרים???????????

נכון איש שיחה אמר שזה לא שלו.. אבל רק בהמשך השירשור.. בכל מיקרה אין צורך להתלהם. הפורום פתוח גם למיתנגדים,,זוכרת?

מספיק כבר..................../images/Emo46.gif

לא יכול יותר. מה קורה כאן? שמירת טינה !!! מה זה הילדותיות הזו? מאיפה החוסר פירגון הזה? מאיפה זה בא? אה? איש שיחה. איפה יש כאן מקום למתנגדים ? מתנגדים למה?

טאקילה שמך צריך להיות מקסימה!

את ,בנתיים מתוך כניסות זמניות לכאן, הכי מבינה את ההאדם. אין בך ילדותיות מטומטמת, יודעת להתעלות על עצמיך בצורה נהדרת. הלוואי כולם היו לוקחים דוגמא ממך, להבין אדם שגם טועה בצורה מסויימת. יש פה הרבה שצריכים ללמוד לא להתנפל על טועים בדרך, ואת ישר יודעת מה הדרך. את אשה כלבבי אם הייתי יכולה להכתיר אותך מנהלת, הייתי עושה זאת בשימחה והדרת. את מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

טאקילה נהדרת? סיציליה יש לך טעות

כבר 3 חודשים מבטיחה לי אוכל כזה ואוכל כזה וכו´... רק חצץ אני אוכלת ממנה. ס-ת-ם.... חייבת להרגיז את המלעונה הזאת בשעת הצהריים... חחחחחחח

טאקילה~*

New member
*42

כבר שלושה חודשים את בדרך אלי ולא מגיעה!!! אז פליז סתמי ותבלעי את המילים..

טאקי, במקום להרגיז אותי...

תכיני לי קובה! שבוע הבא, אפילו אם האפיפיור מתקשר שהוא בדרך אלי, אני אצלך.

צפויה נסיעה ו... לא בהפתעה!

אבל בימים א´-ד´ אני פנויה... אני כבר שבוע לא אוכלת כלום בגלל הדלקת גרון, אז תכיני הרבה קובות... חוץ מזה, רציתי להזכיר לך שנתבקשת לתאם "מפגש פסגה"... אם נבנה על "מפגשי הפסגה" שלך... השלום יגיע במילניום הבא... חחחחחחחחחחח איזה כייף לי שאני גם מרגיזה אותך וגם בסוף אני אקבל קובות... חחחחחחחח

טאקילה~*

New member
סיצליה...

תודה חמודה ניפחת אותי כמו טווסה גאה,,חחחחחח לפורום הזה יש מנהלת והיא עושה את העבודה נהדר.. שיהיה לכולם אחלה המשל יום נעים,,וסוף שבוע כייפי.

למעלה