גבר ואישה.....................

אתה זה ש../images/Emo46.gif?????????

אינך חדש בתפוז והיית צריך כבר להכיר את תקנון בעלי האתר ולדעת שהינם חשופים לתביעה משפטית בעצם אי מחיקתם יצירות שלא הובאו לפחות בשם אומרם. אני מקווה שמישהו מהמנהלים יהיה לו מה לומר בנידון בכדי שאחרים לא יגיבו בנימת הזלזול על הגניבה אך בנימה זעפנית לחושף הגניבה....(מוסר הוטנטוטי)

טאקילה~*

New member
איש שיחה תמחק את אייקון פרצוף הזועם

אין שמירת טינה! ולמה לשמור טינה? מה אני ערביה? אני חושבת שדיברנו,והיבהרנו שאין כעס,הלב שלי הוא לא מחסן לשמירת טינה. זכות התגובה היא לכל אחד זה הכל,לזה שמעודד ולזה שמתנגד לקרוא דבר שהובא ממקום אחר מבלי לציין! זאת בסוף ההודעה..לזה התכוון פרוטוקול. לא חושבת שמישהו ניסה להיתגרות בך,אתה מתלהם לבד!

יש צדיקה בסדום?

אני גאה להיות שייך למתנגדי העבריינים ובעלי המוסר הכפול.

זוכרת טאקי, זוכרת.

כבר הבעתי דעתי בעבר בעניין, ואומר זאת שוב גם הפעם: המחשבה שבדברים, התוכן, מהות המסר - כבודם במקומם מונח. הבעיה היא הדרך שבה הדברים נכתבים. הפורום פתוח לכל אחד, זה נכון וכך צריך להיות, אבל ראבקקקקקקקקקק - אין מקום פה לאמירות פוגעניות ולהלבנת פניו של איש מחברי הפורום. (יש מקום....... לארוחת צהריים...
)

טאקילה~*

New member
בת לילית..כמו שאמרתי קודם..

תמיד היו התנגדויות לדברים שהובאו ויש עליהם זכות יוצרים.. אנשים השקיעו את המיטב כדי להישאר הבעלים הבלעדיים של היצירה. ומה שביקש ואולי לא בדיוק ביקש פרוטוקול,זה לא להתהדר בנוצות של טווס אחר.

טאקילה~*

New member
איש שיחה...

אתה נישמע כועס? או אולי לא היתי ברורה מספיק? אז ככה לי אישית לא מפריע כלום באמת כלום,אני אפילו מחבבת אותך ואוהבת לקרוא אותך,את זה אתה גם יודע. ניסיתי להסביר לך למה התכוון פרוטוקול...יצירה היא הדר,ובדמיון שלי נוצות הטווס יש בהם הדר גאווה,וכשאנחנו לוקחים את גאוותו של אחר,אנחנו משתמשים עם נוצות והם לא שלנו.. ולהוסיף יש לך כתיבה מהממת יש בך את הטווס שהוא רק שלך.. מקווה שהיתי ברורה הפעם... שיהיה לך המשך יום נעים..

אז ככה טאקי

הפרוטוקולניק (בואי נניח שזה הוא ולא היא, לצורך העניין) העיר מה שהעיר לאיש שיחה בלשון בוטה ופוגענית, לא לפני שטרח "לזרוק" לטשטושה כמה הערות בלתי סימפטיות בעליל, בלשון המעטה. איש שיחה הודיע שהטקסט לא שלו, אמנם לא בגוף ההודעה. זו לא עילה להשתלחות. מרגיז אותי לא עצם ההערה של הפרוטוקול בדבר שמירת זכויות היוצרים, אלא הצדקנות גסת הרוח הזו שאינה מהססת לדרוך על גופות בדרך אל פורום העומד בקנה המידה המוסרי שלה.

טאקילה~*

New member
אז ככה בת לילית

השוטרת עם המשרוקית... הבהרתי את עצמי ואם לא ברור תקראי שוב!

בואי לא נמחזר מחלוקת ישנה

חם לי עם הכובע, המשרוקית מזייפת... הרי בסך הכל התכנסנו כאן כולנו לעניינים נעימים ובכוונות טובות.

פירט

New member
לפני פעם היה פה אחד,דון......../images/Emo48.gif

והנ"ל כתב מאמרים שלמים והגיגים להתפאר ,דפים שלמים,מילה במילה ולא שינה אף תג ותו,העתיק בחריצות יתרה וזכה פה להערצה מקיר לקיר מספר מסוים, כתבתי לו מסרים ועקצתי אותו (קלות....) אבל רק "אישי" ,בלי להלבין פניו, ובלי להתלהם פה עם אותיות מודגשות..... לכן אני אומר: לא ללכלך בקול רם,אפשר להעיר לו בהומור או ע"י מסר אישי. תקנו אותי אם אני טועה........

../images/Emo41.gif סעיף 7 בתקנון השימוש של תפוז

7. אחריות המשתמש משתמש באתר רשאי להעלות לאתר אך ורק תכנים השייכים לו, או שקיבל אישור מפורש מבעלי זכויות היוצרים להעלות את התכנים לרשת. פרסום תכנים ברשת על ידי משתמש מהווה הצהרה כי למיטב ידיעתו של המשתמש אין בהעלאת תכנים אלה משום פגיעה בזכויות היוצרים ובכלל זאת חוק זכויות היוצרים ותקנות שתוקנו על פיו. כמו כן, מצהיר המשתמש כי אין פגיעה בזכות אחרת כלשהי של צד שלישי, וכי אין בתכנים שום דבר הפוגע או העלול לפגוע בגורם כלשהו, בהוראות חוק עוולות מסחריות, התשנ"ט - 1999 ובהוראות חוק הגנת הפרטיות, התשכ"א- 1981. אז אפילו שמציינים שם היוצר זאת עבירה פלילית, קל וחומר שלא מציינים. איש שיחה לא מצא את הטקסט ברחוב...הוא ידע טוב מאד מהיכן שהעתיק למי זה שייך וגם בהודאתו שזה לא הוא - לא טרח לציין מי זה כן.

למעלה