גברת גרייס

sinbad69

New member
טושי עזבי את פלפלת.חחחחחחחחחחחח

את עוד עלולה לשרוף לה את המוח.חחחחחחחחחחחח רק קללות הבחורה מבינה.חחחחחחחחחחח

סינבאד .. לא קללתי ויאלה כבר ...

חפש לך איזה פינה לדחוף את עצמך ... ורד ממני ינעל עולםםםםםםםםםםםםם . איזה חופרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

sinbad69

New member
אלינור 22

לידיעתך אני הייתי האדם הראשון בפורום הזה. אני לא יודע אם הוא כזה מוצלח בזכותי? אבל לא סתם החלטת לכתוב את המסר הראשון שלך בפורום דווקא לי.חחחחחחחחחח שיהיה לך רק טוב מתוקה.

(.)

(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)(.)

Timbaktot

New member
חתכת למישהו אשך !!??

והוא סלח לך על זה ??????????????????????????????????????????? שמעי, אין לי בעיה עם הומואים בכלל, ואני ממש לא אלים אלים.. אבל אני במקומו הייתי משפד לך ת'ציצים על בזנט. נסיכת האופל ..

למעלה