גברת גרייס

גברת גרייס ../images/Emo70.gif

בעצם לא גברת,היית מתה להיות גברת - בשביל להיות גברת צריך להיות עם כבוד,ואת רחוקה אלפי שנות מהמושג והמהות של כבוד. נחרדתי לגלות שעדיין יש אנשים גיזענים כמוך,קראתי את ההודעות הגזעניות שלך על הומאים,לסביות, קוקסינלים .. ופשוט נחרדתי,צריך להיות אדם באמת עם לב רע או טיפשות ובורות בסדר גודל ענק בשביל לכתוב מה שכתבת,יש לי אח הומו שסמפר שנים לא השלים עם הנטייה המינית שלו ואף ניסה לתאבד כמו שאת ממליצה לענת המקסימה,עם השנים הוא ספג עלבונות מהחברה והשפלות בצורה מזעזעת...עד שחתכתי אשך לאחד שהציק לו במיוחד ואז כל העיר עזבה אותו לנפשו,הייתה על זה גם כתבה בעיתון... אבל שהורדתי לו את האשך כניראה נכנס חמצן לשכל שלו והוא ביטל את התלונה עליי כי הוא הרגיש שזה מגיע לו,מאז כל אלו שהציקו קוראים לו לשבת איתם והם כיום החברים הכי טובים שלו....לא הייתי צריכה לרדת לרמה הזאת אני מודה,אבל עם יש משהו שמעצבן אותי ברמות זה אנשים כמוך שלא מקבלים את השוני ומשפילים אותו. אם כל העולם היה טוב לב ותורם לחברה כמו אחי העולם הזה היה מקום שטוב לחיות בו,אבל מה לעשות תמיד יהיו עלובי נפש כמוך שיעשו רע לאנשים שסך הכל נולדו עם נטייה מינית שונה משלך ומנסים להיות מאושרים..... אל תחזיקי מעצמך גרייס,את סה''כ ספרית תת רמה שהלוקוחות הגרושות והרכלניות שלה הולכות הבייתה והיא משדרת את הגוף שלה בצורה זולה באיטרנט. אני לא שייכת לעולם המריבות פה .. אבל את כל כך אפס,ואני בטוחה שאת יודעת כמה שאת לא יוצלחית,ואני בטוחה שאת דחוייה גם במשפחה שלך..אתה פשוט מעוררת רחמים ואני כל כך מרחמת עלייך.............

RX22

New member
אכזריות...

אני לא יודע מי את, ולא יודע מי גרייס, אבל זה היה פשוט ברוטלי, ברמה של גאוניות ולגרייס, אם את ניאדרטלית עד לרמה של לרדת על הומואוים/לסביות/קוקסינלים אז פשוט לא מגיע לך חמצן. שתדעי לך שהם אנשים נפלאים, רגישים, ופשוט אינטיליגנטים להפליא. אני כסטרייט אוהב להסתובב עם ידידים שלי ההומואים כי הם פשוט אחלה אנשים. אז...בבקשה ממך, תחזרי למערה שלך אשת מערות שכמותך

sinbad69

New member
נסיכת הנילוס

אני מצטער בשמה של גרייס. היא לא בן אדם רע.באמת שלא. פשוט היא חושבת, שכל מה שמצחיק אותה גם מצחיק אחרים. אני בטוח שהיא לא באמת מבינה את משמעות הדברים שהיא אמרה.

נסיכה

את כל הזמן נחרדת לשמוע מה שגרייס אומרת ואתבעצם מתגאהבזה שהגעת לרמה של פגיעה פיזית ועוד באיבר המין של הגבר? איך את בכלל מעזה לבוא אליה בטענות של"אין לך כבוד יש לך כבוד"?.. זה שאת כותבת בשפה יפה זה לא משנה את העובדה של מה שעשית ובכלל אני במקומך הייתי מתביישת בזה שבחורה ככה התנהגה, פה זה עוד מילא היא מדברת עם אנשים באינטרנט אבל במציאות את הגעת בעצם לרמה הכי משפילה שיכולה להיות לבחורה-ברגע שהיא רבה מכות ועוד עם דבר ומסכנת אותו... אני מתפלאת איך את לא בכלא בכלל. אני מבינה מה שאת מנסה להגיד וואלה את צודקת בעיקרון של התגובה שלך, אבל בחיאת, סתכלי על עצמך לפני שתבואי בטענות. אני מכירה את גרייס והיא לא אדם רע, ואני לא מתערבת פה בין הריבים בדר"כ כי אני אוהבת כאן את כל הבנות אבל מה שאמרת כאן ממש דורש תגובה של- נאה דורש נאה מקיים.

01MaKaVeLi

New member
מצדיק אותך..!

למרות שהסיפור שלה נראה קצת דמיוני שחתכה אשך למישהו..אולי היא מושפעת מהמקרה שקרהאז בארה"ב לא יודע לא נראה לי הגיוני איך בדיוק עשתה את זה..אמרה לו בוא אני אדפוק לך עבודת מציצה מאסיבית לקחנה מספריים והורידה לו ת'ביצה חח תעשו לי טובה חח

כן גם שכחתי להוסיף את זה

שהסיפור שלה לא נשמע לי הגיוני בכלל ובגלל זה אמרתי שאני מתפלאת שהיא לא בכלא

אני יצאתי הטיפשה,

מודה בטעות שלי ומתנצלת. - ולא הבאתי את סיפורי כדאי לישפט האם הוא נכון או לא,גם ציינתי שאני מתגאה כלל וכלל במה שעשיתי ואלימות זה האסון הכי גדול על האנושות,אך לפעמים החיים מביאים אותנו למצבים קיצוניים שעד שאתה לא נמצא בהם אתה לא יכול לשפוט את זה שכן נכח,אני שמחה לראות איך את מכפה על חברתייך הוירטואלית.

נסיכה.. שוב..

א.מה רע החברות לאינטרנט? זה פוסל את האפשרות שיש לי חברות בחיים? לא! אז אל תעשי מזה דבר שזה לא. ב.אם את לא מתגאה בזה בכלל לא היית מספרת את זה ג.אם הסיפור נכון את עכשיו צריכה לשבת בכלא ד.לא הבאת הסיפור שנשפוט אותו, אבל איך את מעיזה לשפוט אנשים על מעשים פחות גרועים משלך כשאת מבקשת שלא ישפטו אותך? נקודה למחשבה.

טושי ...

הומואים לא אשמים שהם נולדו עם נטיות ... הם לא אשמים שהם שונים מאיתנו ... אז למה לעזעזעל יש - אנשים רדודים בעולם - שמתעבים אותם . לזה התכוונתי ... וכן הומואים הם אנשים טובים ומקסימים ( בעליי לב טוב ) . מה שלסטרייטים לפעמים אין את זה .

ענן36

New member
מה בדיוק הקשר?

לא הבנתי מה הקשר בין העדפה מינית של מישהו לבין זה שיהיה לו לב טוב... יכולה להבהיר? ובכלל, מה מענין אותנו מה העדפה המינית של כל אחד? אדם יכול להיות מקסים או לא מקסים. חכם או טיפש.. ועוד ועוד... אבל כל תכונות האופי הללו אין להם ולו קשר קלוש להעדפה מינית.

נסיכה ... כתבת יפה ../images/Emo8.gif

שמים
שהדיבור שלך ברמה גבוההה ! ! ! אני מסכימה איתך בכל מילהההההההההההההההההההה
חוץ מ ... את יודעת ! ההומואים הם האנשים הכי מקסימים בעולם ובעליי לב טוב ! הם לא אשמים שנולדו עם נטיות .. ! יש לי כמה ידידים כאלו והם פשוט אנשים מקסימים ! גרייס סה"כ ילדונת שלא מבינה כלום בחיים שלה ! מה שבטוח ששכל אין לה ... היא עוד תגדל !

פלפלת לא אהבתי את הניסוח של

"הם לא אשמים" כאילו זה משהו רע, זה כמו שתגידי אנחנו לא אשמים שאנחנו סטרייטים... את פשוט צריכה להגיד שאנחנו שונים מהם והם שונים מאיתנו הם מסתכלים על הסטרייטים באותה מידה שהסטרייטים מסתכלים עליהם. ולהגיד "יש לי ידיד הומו והוא פשוט מקסים" כאילו מה הקשר בין זה שהוא הומו לזה שהוא מקסים? כאילו הם עם שונה, תתבגרו.

sinbad69

New member
טושי את משאירה אותי כל הזמן

פעור פה. איך את עושה את זה?

sinbad69

New member
אם זה עושה לך טוב אגיב גם לך.חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה