גברים

בנשים אפשר?

אמון זה מצרך יקר ערך שצריך לקנות אותו בעבודה קשה ובזמן, ממליצה להיות עם עיניים פכוחות ומפוכחות .

destiny36

New member
נשים

האם כולן מוכנות לתת אמון? גברים האם כולם נותנים אמון? נשים וגברים = בני אדם האם יום אחד יתגברו על הפחדים ויתנו צ'אנס?

בע"מ!

בעיקרון, לי אין אמון באף אחד מהם ובלי יוצא מהכלל ולא היה לי. סקפטית עד קצה הגבול.

noam weissman

New member
ונשים ?

האם ניתן לתת בהן אמון ?? מה אין נשים בוגדות, שקרניות, רעות, גנבות... איפה שיוויון הזכויות, איפה הפמיניסטיות ? השאלה קצת לא לעניין. גברים כמו נשים יש טובים ויש רעים. אני מכיר כמה וכמה גברים שהם אבות נהדרים. מגדלים את הילדים, מנקים, מבשלים וכו. אז יש פה כמה שנפגעו מבני זוג חרות שלא טיפלו בילדים ויותר מזה לאחר הפרוד התאדו... במקום לשאול את השאלה ששאלת כאשר את נפגשת עם מישהו חדש השקיעי מאמץ להבין מי עומד מולך ולתהות על תוכו ולא קנקנו. יש ויש גברים טובים ויש ויש נשים טובות. איפה מוצאים בן זוג שכזה זה משהו שאני חושב שכולנו פה מחפשים/ות. מקווה שלא פגעתי באף ציפור פה
נועם.

מצוטטת

New member
אמון

זה לא משהו שנותנים או לוקחים אמון ניבנה ........לעיתים בפרק חיים ואוטו כנ"ל בהפוך אמון נהרס ברגע ..... אין כללים

noam weissman

New member
צודקת אבל שקרן נשאר שקרן

כשאני רואה מישהו או מישהי אומרים "תגיד שאני לא בבית..." זה לא מעודד. אני מעדיף שחברי האמיתיים יקבלו אותי כמו שאני וכשאני אומר סליחה אבל לא עכשיו, לא יכעסו ויבינו שאני לא פנוי. כשאתפנה אתקשר בחזרה. כשמישהו לא ישר זה רק עניין של זמן עד שזה יפגע גם בקרובים לו. בגלל זה כתבתי לתהות על התוכן ולא על הקנקן. יופי זה דבר נחמד אבל הוא חולף. שקר נשאר עוד הרבה זמן לאחר שסופר. לילה טוב וחלומות נעימים.

שקרן נשאר שקרן

משום מה הגבריםיש להם בעיה.......הם משתפנים כשהם רוצים לסיים מערכת יחסים וממציאים את כל הסיפורים בעולם במקום פשוט לבוא ולהגיד לא מתאים היה נעים......וכל מי ששקרן בנפשו ישאר שקרן לתמיד ויסתבך בשקרים של עצמו

maof

New member
משום מה....

ההיסטוריה שונה... בגלל חוה איבדו הגברים את גן עדן
בגלל דלילה נתפס שמשון
בגלל זה נכתב...חכמות נשים בנתה ביתה ואולת בידיה תהרסנו (משלי יד א) קל מאוד לומר "הוא אשם" מי שיש לו למה מספיק חשוב יכול לגבור על האיך הכי קשה. מעוף

noam weissman

New member
תיאוריה מעניית אבל ללא ביסוס

עד היום התחמקו ממני מספר בחורות שניסיתי ליצור איתן קשר ולמרות שבפניותי ביקשתי תגובה גם אם היא שלילית ברוב המקרים כלום. לא כן ולא לא. אנו חוזרים להודעתי הקודמת. יש ויש ואסור בתכלית האיסור לכלול את כולם/ן. אני מניח שעוברת עליך תקופה קשה ויקח לך זמן לחזור לעצמך אבל בלי גישה חיובית לחיים לא תצאי ממצבך. תהיי אופטימית והאמיני שיש אור בקצה המנהרה.

מצוטטת

New member
או שאני לא הבנתי...או....

כאן מדובר על אמון... המהות שבכוונה של המילה היא הרבה מעבר..... או שאני לקחתי זאת אחרת או שפשוט לא הבנתי!

רחלי228

New member
אמון כאמונה

כל מקרה לגופו. ועל אף ניסיון החיים המצטבר. אמונה בבני אדם טרם פסה מעולמי. עד ש.... ה"אף" מריח משהו ה"בטן" מתחילה להרגיש רע. ואז עולות השאלות שלי על האמונה. אני בן אדם מאמין. לפעמים נתפסת כתמימה, ויש את אלו שחושבים שהצליחו לעבוד עלי. אז יופי להם, ויופי גם לי. זה רק עוד שיעור אחד לחיים. איש באמונו/אמונתו יחיה. רק בריאות ואהבה.

למעלה