גברים......

עדילוש

New member
גברים......

מישהו יכול להסביר לי למהההההה אבל למההההה כל היום הם מנהלים גדולים, ראש גדול- יודע הכלללל עובדים בלחץ, מזיזים חטיבות מארגנים כנסים, פרוייקטים, תקציבים, הרצאות, מלחמות..... בעבודה הם אלופים..... אבל ברגע, בשנייה שהם עוברים את משקוף הדלת, בכניסה ביתה..... מצטצטם האייקיו למשהו מיזערי, פיצי קטנטן כזה ..... והאיש הזה שכל היום היה "הגדול מכולם" הופך להיות מוגבל...... איך, איך הם עושים את זה....... איך בן אדם שעובד כל היום תחת לחץ מגיע הביתה ולא מסוגל לעשות שני דברים במקביל? מדהים! אפרופו מוגבלות הגברים.... קראו לנו השבוע לבנק להציע לנו ביטוח חיים... "יש לו" עניתי.... "ומה איתך?" שאלה הפקידה.... "אני לא צריכה, הוא יסתדר....." עניתי (תוך שנה גגגגגג יש בבית אשה חדשה ובכלל, למה להכניס לו רעיונות לראש..) בקיצור, הפקידה עשתה כל מיני חישובים והסתבר שלאבד אשה הרבה יותר "יקר" מלאבד גבר אופר, מבשלת, עוזרת.....חתיכת הוצאה תחשבו על זה..... יום טוב!

yafit75

New member
עדילוש,,, בוקר טווב...

ספרי לי על זה,,, באמת,,, כל היום,,, אנחנו, הנשים חוות את הסיטואציה הזאת עם הגברים שלנו... ואף פעם הם לא ישתנו... גבר אחד = 10 ילדים. ושתי הבנות שלי = 1 גבר... ממש... הכי אני שונאת את הבלגאן שהם עושים בבית,,, בכל מקום בבית,,, את רואה איזה בגד זרוק,,, או תחתון,,, או שהעיתון זרוק בשירותים,,, אחרי הישיבה,,, תמיד צריך לרוץ אחריהם.. סיוט. אבל אין מה לעשות,,,, אמא שלי אומרת: בישלת את הדייסה, תוכלי אותה. ואני אומרת: אני אוכלת,,, אבל היא לא טעימה בכלל.... לכי תביני את הגברים!

../images/Emo23.gif

הדייסה שלי מעדן אמיתי ומיום ליום היא רק משתבחת. ישתבח שמו

אדמדם

New member
פחחחחחחח ../images/Emo123.gif

לא יודע איך זה אצלך אבל אצלנו זה ממש אבל ממש לא נכון!!!!!!

yafit75

New member
אדמדם,, בוקר טוב,, עזוב שטויות

כולכם אותו הדבר... בלגאניסטים....

אדמדם

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

כל הכבוד שאת חושבת ככה...

yafit75

New member
אל תכעס....

אין לי שום דבר נגדך..... אבל,, בכל מקום,,, אני שומעת תלונות נגד גברים,,, בכל התחומים.. מהנשים שלהם...., אני לא אשפוט אותך,,,,, ולא אף אחד,,, אבל בכללית... אלה הם הגברים.

Windbluesea

New member
חומד....יש לך טעות.......

יש גברים שהם יותר טובים מנשים...... בכל הנושא של סדר וניקיון וכו´.

yafit75

New member
ילד,,, תמיד,,, אבל תמיד,, הגברים

הכי טובים נופלים על הבחורות הכי חארות.... והבחורות הכי טובות נופלות על הגברים הכי טובים... ואני מכירה הרבה כאלה,,,,

יייייייפיתתתתתתתתתתתתת

בואי רגע ממש לא נכון לא תמיד הגברים הטובים נפלים על הבחורות הכי חארות חמודה שלי בעלי מנקה מבשל ועובד ממש קשה כל יום בכדי לפרנס, ואני בחור טובה
אז לא תמיד זה ככה רואה.

אדמדם

New member
יש לך הרבה הכללות היום...

אגב, שמת לב מה שרשמת?? מדברייך מסתבר שיש רק גברים הכי טובים....(מחמיא אבל גם פה אנחנו חלוקים ) בכל אופן הבנתי למה התכוונה המשוררת ובאמת חבל להתווכח ביום מקסים שכזה.. שיהיה לך יום מקסים....

yafit75

New member
התכוונתי...

הגברים הכי טובים נופלים על הבחורות הכי חארות והבחורות הכי טובות נופות על הגברים הכי חארות וזה בדוק! למעט 20% מהזוגות,,, שהולך להם! ולא יודעת איך הם מסתדרים...

אדמדם

New member
הבנתי בדיוק למה התכוונת...

וכמו שאמרתי, חבל על הויכוח כי מעבר לדוגמא מהחיים הפרטיים שלי אני גם יכול להצביע על הרבה מאוד חברים שלנו שיראו לך שיש גם דברים אחרים מעבר לדוגמא הפרטית שלך. בכל אופן יפית יקרה , הויכוח אפ´עם לא יסתיים וחלילה מלחשוב שאין זוגות כאלו כמו שאת אומרת אבל כל הויכוח פה הוא שאסור לעשות הכללות ואם תבואי ותגידי זה נכון אבל אצל 95 אחוז מהאנשים זה ככה אז יש לך טעות ענקית (ולא יודע מהיכן הבאת את הבדוק שלך) כי זה ממש לא נכון.

פיראט*

New member
בכללית... את ממש לא מכלילה.|בנדנ...

לא אישית.. את יודעת שלא... אבל גם גברים הם בני אדם.. בדרך כלל (נזהר לא להכליל...). אענה בקיצור כי אני צריך עכשיו לעשות שלושה דברים במקביל, אבל לא נלחץ מזה.. כל דבר בעיתו ויש לי אפילו כמה דקות להיות כאן... מי שנלחץ הוא זה שצריך לעבוד בחזית ניהול רחבה (.. כמה דברים במקביל) אבל מעשית לא מסוגל לעשות יותר מדבר אחד בו זמנית.. אז הוא נלחץ בעבודה ומגיע הביתה תשוש ושם החולשה הזו באה לידי ביטוי כמו שאת תארת... אבל ישנם כאלה שעושים אותו דבר,בלי לחץ, מגיעים הביתה בחיוך,ואפילו.. לפעמים (אל תפסי אותי במילה...), עוזרים להוריד מהשולחן ואפילו (לפעמים... לא נגזים..) זורקים בעצמם את הכביסה לארגז הכביסה... לא אומר שאני.. אבל יש.. שמעתי...

למעלה