גברים......

yafit75

New member
באמת...... פיראט...

בעלי עושה,,, שלא נדבר שזה בשבילו "טקס", ואחרי שהוא עושה,,, הוא מזמין את כולם ועושה מסיבה, לכבוד זה שהוא עשה משהו בבית, ובסוף אומר לי: הנה עשיתי לך, עזרתי, אל תגידי שאני לא עושה כלום... אבל ראבאק, לא עשית לי,,, עשית לכולנו,,, לי, לך ולילדות...לבית... לא? גם אני אישה עובדת,,, ואחרי העבודה אני חוזרת הביתה "למשמרת שנייה", אז מה, גם אני צריכה להגיד: עשיתי לך!? לא! אני עושה, כי אם אני לא אעשה,,, אז מי כן? אז הגעתי למסקנה,,, אל תעשה כלום,, ואל תבוא אלי בטענות ואל תגיד לי שעשית,,, ועשית... ועשית... איך?

פיראט*

New member
אחלה.. צודקת... ../images/Emo66.gif

יש כאן בעיה עם התפיסה של השוויוניות במשפחה.. זה לא נובע רק מה שאמרת קודם (לחץ בעבודה וכאלה),אלא גם מתפיסה שובניסטית (לא רק שובניזם גברי אלא שובניזם ישראלי / לבנטיני שהוא מכוער לא פחות) של "מגיע לי" (בגלל שאני הגבר / המנהל / יודע לצעוק חזק יותר....מחקי את המיותר). אז את צודקת... שיהיה על תקן של עציץ.. הוא יבין מתישהו. השאלה היא מתי והאם תהיה לך סבלנות, או שלפני זה יעוף איזה עציץ בכיוון של העציץ שלך...

yafit75

New member
פיראט עוד דברים שאני צודקת, למשל.

השירותים,,, בחיים,,, אבל בחיים,,, הגברים לא יודעים לכוון ה_____ שלהם לאסלה,,, ותמיד הם צריכים לעשות בשירותים מעיין "מזרקת דיזינגוף" ראבאק,, תכוון,,, מה יש לך ביד,, כולה חתיכה,,, שאתה הוא ששולט עליו,,, אבל, לא, מה פתאום לכוון,,, תמיד כל השירותים צריכים להיות מרוחים בשטן שלו! מתי תלמד להשתין סוף סוף <כאילו שהוא שומע אותי עכשיו>? אפילו קורס מזורז לא יעזור לגברים האלה... זה אחד! אאאאאאא,, רגע ,,,, למרות הכל, קודם,,, עלי הוא לא יצעק,,, כי אם הוא יצעק,,, זה ייכנס לי מצד אחד ויצא מצד שני,,,, זה דבר שני... סבלנות,,, זה כמו המשיח,, עד שיגיע,,, אני כבר אהיה בעולם הבא... ראבאק,,, אני מעשנת 10 שנים,,, ועד שהחלטתי להפסיק לעשן,,, הפסקתי חודש,,, ובגללו,,, חזרתי,,,, העצבים שהוא עושה לי,,,, אני יכולה לעשן 2 סיגריות בבת אחת... ראבאק,,,, <מדליקה עוד סיגריה> ועוד הוא אומר לי: "מה קרה לך,,, כמה את מעשנת,, תשמרי על הבריאות שלך" וכרגיל אני צועקת: עוף מפה!!!!!!!!!

פיראט*

New member
לא יודע......../images/Emo66.gif

עוד אף פעם לא ניסיתי לכוון את הכלי שלו....
ונכון שעישון לא בריא...אבל גם נכון שאין תחליף לפירגון, קשה מאד להלחם לבד... וכשזה לא קיים ...אז חבל...

Windbluesea

New member
יפיתוש....ממי...תרגעי..

את היום...פצצה מתקתקת.... אפילו סאדם העירקי חטף את העמבה שלו וירד לבונקר....תראי ב-CNN

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל פעם אתה הורס אותי מצחוק,,, חבל שאתה לא שומע איך שאני צוחקת.... קרוע,, אבל בכל זאת אני מתה עליך!

Windbluesea

New member
באמת חבל.....

אני כבר יודע מה אני הפסדתי....לא נורא יהיו עוד הזדמנויות.

נשית~37

New member
יש לי תיאוריה איך זה....../images/Emo13.gif

אני כל הזמן חושבת על הבן שלי, בגן או בקייטנה...פייטר רציני, מסתדר עם כל דבר, לוחם על זכויותיו חחחחחח...נכנס הבייתה...הפינוק מתחיל! זקוק לחיבוק של אמא, ללטיפה, לנשיקה. ככה הגברים!
תינוקות קטנים וחמודים רק בגוף מגודל.

יש לזה תירוץ היסטורי

לפי אחד הספרים של דר´ גראי, גברים באים הביתה לנוח. זה הרגל הנרכש אחרי אלפי שנים. גברים היו ציידים ונשים ישבו בבית וגידלו ילדים. למרות שיחרור האישה בתקופה האחרונה, עדיין לא חלו שנויים המתבקשים במוח הגברים.
- אבל זה בדרך, לא לדאוג....

מלאך39

New member
ואחרי התירוץ הזה.....

אחרי שהגאון הזה המציא את החכמה (?) שלו..... הוא בא עייף הביתה וביקש לאכול......

עדילוש.....

במשפט אחד אנסה לסכם , מה שכל הזמן הוא המוטו הנכון לגבי ..... כל אחד "מתחנך" פעמיים , פעם ראשונה בבית בו הוא נולד , פעם שניה בבית שהוא בונה לעצמו..... ותאמיני או לא , יש גם את החלק השני , שיכול לאחר יום עבודה להגיע הביתה , ולקפל כביסה אם יש , לעזור עם הילדים , ל"עשות" כלים .... ועוד דברים שהם אולי "נשיים" בעיני רבים ....
צהריים טובים לכולם ....
<יש שניצל , ומקרוני
>

למעלה