גברים/נשים

Pockahontass

New member
גברים/נשים

אני וידיד שלי מתווכחים מי יותר טוב בסקס הבנים או הבנות כאשר מדובר בסקס עם אישה.משמע שני סטרייטים או לסביות.
אני טוענת שהבנות מכירות את הגוף של האישה ובגלל זה הן ידעו יותר טוב היכן לגעת ומה היא תאהב
הוא טוען , שהבנים בנויים לסקס מבחינה פיסית ונפשית( הורמנים וכו) והצורה הטבעית של איבר גברי בתוך איבר נשי. מאפשר סקס יוצר.
מה אתם חושבים?

Kutaly

New member
וחוצמזה, התשובה היא כמובן...

שוקולד!

Apikachu L

New member
וקרמבו!

שוקולד יותר טוב מסקס, אפשר להנות ממנו עם כולם בציבור!

Apikachu L

New member
קוטאלי, אמרתי לך כבר שאתה חתיכת סוטה?

כרבולים, וגם שוקולד?
תסמן ב
את ההודעות שלך, לבל תשחית את הנוער!

Apikachu L

New member
אני ממליץ לערוך מחקר אמפירי בנושא.

יש הרבה א/נשים שאומרים שאולי יותר קל כאשר מדובר על יחסי מין עם א/נשים שיש להם את אותה צנרת כמו שלך, כי הם כבר מכירים את האיברים ויודעים מה נעים. זה כמובן לא נכון בהכרח ולא אקסלוסיבי בהכרח.
יש א/נשים שיותר טובים בסקס ויש מי שפחות. כדי להיות טוב בסקס צריך להתאמן, להשתדל, ולהיות קשוב/ה לפרטנר/ית שלך. מה שיש לך בין הרגליים זה טוב ונחמד, אבל חוץ מכימיה אין בהכרח הרבה קשר תמיד. סקס גרוע יכול לקרות לכולם/ן. יש א/נשים שהם גרועים יותר מאחרים/ות, במיוחד מי שלא קשובות/ים, וה"סקס" איתם זה בעצם הם מאוננים בעזרת הגוף של הפרטנר/ית. אבל למרבה המזל הרוב לא כאלו, ותמיד אפשר ללמוד ולהשתפר.

הבנים בנויים לסקס? כנראה אחד עם השני, כי "בנות" בהחלט אוהבות ונהנות מסוגים שונים של יחסי מין, גם עם הבנים. זה שהתרבות ממש מדכאת את המיניות של נשים זה מוכר וידוע, עד כדי דריסה שמוחקת את רוב החשק המיני או מכניסה לחרדות מסביב לנושא (אבל לא בכולן, למרבה המזל).
סקס יוצר? הממ...ליצור אפשר גם עם מזרק וכפית, בקטע הזה. ואם כבר, אז רוב הא/נשים עם פות לא כ"כ בקטע של חדירה בד"כ (הרבה כן, אבל הדבר לא הכרחי).

בכל מקרה, מה שרציתי לומר שאין תשובה גורפת, וזה יותר עניין של ידע איך ומה. אבל אם כבר בסקס בין נשים עסקינן, אז הנה סרטון חינוכי בנושא סקס לסבי, שאמנם באנגלית, אבל מומלץ בכל זאת לצפות. מסביר מה לסביות עושות במיטה, ומסתבר שהרבה לא יודעים/ות:
http://www.youtube.com/watch?v=NMMjVwj_XJw

תשובה

לפי דעתי זה אינדיבידואלי גי סקס עם נשים הוא יותר עדין והמגע יותר רך ועדין ואישה מכירה את גוף הנשי ויודעת אייפה לגעת סקס עם גבר הוא יותר אגרסיבי

Bell4Ever

New member
אני חושבת שעברתי את גיל התיכון

ואנחנו כבר לא במלחמת מינים "מי יותר טוב" ו"למי יש יותר גדול". בגילנו (המופלג) אני כבר מצפה מאנשים להבין שזה לא עניין שאפשר להשוות, בטח שלא בין מינים ("על טעם ועל ריח..." מוכר?)
כמו שכבר נאמר, אני חושבת שזה קשור לכימיה בין בני הזוג, או להתאמה בסיסית. הבחור\ה שעשו לך הכי טוב במיטה אולי ממש ממש לא מתאימים לי? למי בנינו יש את זכות ההכרעה בסוגיה "מי יותר טוב במיטה"?

למעלה