גברים! מה יהיה איתכם?

אתה צודק אבל לא מהסיבה הנכונה

אני דווקא חושבת כמוך שהוא נרתע מההצהרה שלי, אבל בניגוד אליך אני חושבת שהוא נרתע ממנה כי הוא הבין שפה לא הולך להיות לו סטוץ אז הוא פשוט נעלם. אני אמרתי את זה בחצי חיוך ומיד אחרי זה הוא נישק אותי כך שהוא לא ממש לקח ללב את "ההצהרה" שלי לגבי הנשיקה. תנו לי ולו קצת קרדיט, הוא לא כזה רגיש ואם הוא באמת רוצה זה לא מה שישבור אותו.

Taz39

New member
ייתכן מאוד שהוא רצה סטוץ...

לא הייתי שם כדי לבחון...זה את אומרת מהתחושות שלך...( שזה הכי חשוב )...לא התאים לך אחלה... ייתכן שזה מסביר את העלמות שלו... טאז - כל הקרדיט וגם מגדיל בשקל תשעים...

בת עולם

New member
אמרת שהוא התקשר אליך

שאל אם הוא יכול לשאול שאלה חצופה...אבל את לא נתת לו. את הנחת מראש שהוא לא ירצה סטוץ, ואמרת לא בלי שהוא ישאל, שאת פנויה...אולי בכלל זה לא עניין אותו. ואולי אם היית זורמת, לא מצהירה כלום, הכל היה אחרת. אולי לא.

ayely33

New member
זה לא יאומן, מזמן לא כתבתי כאן

אבל אולי יצאנו עם אותו בחור
סתם צוחקת, העיניין שאותו דבר קרה לי, ביום ראשון נפגשנו, אחרי שבועיים של שיחות אין סופיות על המון דברים וממש היה כייף, הוא גר רחוק ממני, אז לקח זמן עד שנפגשנו, בפגישה היתה כימיה נהדרת, ובסוף התנשקנו והאמת שאני דווקא לא מנעתי את הנשיקה, שיתפתי מאוד פעולה, והיתה נשיקה נהדרת. וגם במקרה שלי הוא לא אמר כלום בסוף הפגישה לגבי המשך, נשיקה ונפרדנו לשלום, הוא כן אמר משהו במהלך הפגישה שנפגש בסופ'ש, אבל... שום טל' מאז, לא נראה לי שאני צריכה להתקשר, אני לא מרגישה נוח ליזום ראשונה אחרי פגישה ראשונה, אז מה עשיתי לא בסדר? אם היתה משיכה, והיתה שיחה טובה, מה הקטע הזה? ממש מאכזב . אולי זה קצת שונה מהסיפור שלך, אבל יש גם דברים דומים, אלא אם כן אצלך הוא כבר התקשר ואני לא מעודכנת. בכל מקרה בהצלחה.

אני ממש לא מבינה אתכן בנות.

מה הבעיה להתקשר ולעשות סטופ לכל המחשבות? אולי כן, אולי לא, אולי ככה ואולי לא ככה. טלפון אחד וזהו. הריי למה אתן מתלבטות? כי לא רוצות לשמוע את ה"לא". אבל גם אם יבוא ה"לא" מה אכפת לכן? זה מישהו שלא תראו לעולם!!! אז מה זה משנה? ואם זה "כן"? שווה להפסיד אולי את הקשר של החיים שלך בשביל אפשרות שאולי תהיה לך פדיחה או קצת מבאס לשמוע "לא"? וואלה, לא מבינה אתכן בנות... חבל... אולי זה הבחור של חייך ואת מפספסת אותו בגלל שטות!!! והיום כ"כ קשה למצוא בחורים טובים, מי כמונו יודע... חבל כ"כ...

ayely33

New member
הקשבתי לעיצה שלך

טוב אולי באופן חלקי, שלחתי SMS שהיה לי כייף לפגוש אותו ואשמח לשמוע ממנו, אבל בינתיים אין תגובה. נראה לי שזה אבוד.

אוקיי...

קודם כל - כל הכבוד. אני מאד שמחה שהקשבת לי. אז נכון, זה בעסה שהוא לא חזר אלייך...אבל לפחות עכשיו את יודעת סופית ולא מתחבטת בשאלות ומחשבות עד אין קץ... יאללה - נקסט!!! (יצא לי חרוז) אבל אני מקווה שזה שהוא לא חזר אלייך, לא אומר שעכשיו לא תנסי ליצור קשר יותר בעתיד ומיוזמתך. הריי את רואה? השד לא כזה נורא. הוא לא חזר אלייך וזהו, לא קרה כלום, לא תראי אותו יותר בחיים...

ayely33

New member
תודה על העידוד, הייתי זקוקה לזה

האכזבה מאוד חזקה, כל פעם אני מקווה שזה זה ואז שוב לא קורה כלום, צריך הרבה כח וסבלנות , ואני עומדת להרים ידיים, נמאס לצפות ולהתאכזב כל פעם מחדש. אני בגיל שכבר נמאס מדייטים, רוצה כבר את האחד שלי.

למעלה