גברים! מה יהיה איתכם?
מקרה שקרה לי בשבוע שעבר: הוא נכנס לחנות שאני עובדת בה אחה"צ והיה משהו באויר, לא פלירטטנו בכלל אבל הוא מצא חן בעיניי ובדיעבד זה היה הדדי. הוא יצא מהחנות ואני הסתכלתי עליו מתרחק ואז הוא הפנה את מבטו לאחור וקלט אותי, שני צעדים נוספים ושוב הוא מפנה את מבטו וקולט אותי ואני אומרת לבוס שלי: "הבחור הזה שקנה אצלנו עכשיו עושה לי עיניים כל הזמן", דקה אחרי זה הוא התקשר לחנות ואמר לי: "אפשר לשאול אותך שאלה חצופה?", צחקתי והוא שאל למה אני צוחקת אז עניתי שזה בגלל שראיתי אותו מסתכל ואמרתי לו שאני פנויה. ביום שבת האחרון נפגשנו, הוא בא לאסוף אותי עם הג'יפ הכסוף שלו, למרות שהוא גר 2 מ' ממני, צעד טפשי שגרם לנו לבזבז זמן על למצוא חניה ברח' דיזינגוף בתל אביב, אבל כנראה שהוא חשב שזה יהיה נורא אבירי מצידו לאסוף אותי עם הג'יפ שלו והוא צדק כמובן
בכל אופן, הפגישה היתה טובה למדי אם אתם שואלים אותי, בסוף כשהוא הוריד אותי בביתי הוא הדביק לי נשיקה רטובה, התנתקתי ממנו ואמרתי לו בחיוך: "היי אני לא מתנשקת כל כך מהר", "את לא מתנשקת כל כך מהר?" הוא שאל בחיוך והדביק לי עוד נשיקה ארוכה ולחה, חצוף
אז כאן מגיעה השאלה / התהיה / השיגוע: כשנפרדנו הוא לא אמר כלום לגבי פגישה נוספת או לגבי כך שנישאר בקשר. זהו נעלם. עבר אמנם רק יום וחצי, אבל מהיכרותי עם גברים, אין מצב אפור בדרך כלל, אם הם רוצים הם מתקשרים, במיוחד בגילנו המופלג כשהמשחקים מאחורינו (אני מקווה). מה עשיתי בפגישה אחת קטנה ותמימה שגרם לו להתאייד? כנראה שלעולם לא אדע אבל אין ספק שזה מתסכל אותי ומטריד את מנוחתי ביום וחצי האחרונים. עכשיו, אני לא מצפה ממכם לנתח את המקרה ולכתוב לי מה המסקנות, אין מצב שתדעו מה עבר לו בראש אבל אני כל כך רוצה להוציא את זה, אני בחורה ובחורות תמיד אוהבות לשתף את כל העולם ואחותו במצוקות שלהן. אז תודה על ההקשבה.
מקרה שקרה לי בשבוע שעבר: הוא נכנס לחנות שאני עובדת בה אחה"צ והיה משהו באויר, לא פלירטטנו בכלל אבל הוא מצא חן בעיניי ובדיעבד זה היה הדדי. הוא יצא מהחנות ואני הסתכלתי עליו מתרחק ואז הוא הפנה את מבטו לאחור וקלט אותי, שני צעדים נוספים ושוב הוא מפנה את מבטו וקולט אותי ואני אומרת לבוס שלי: "הבחור הזה שקנה אצלנו עכשיו עושה לי עיניים כל הזמן", דקה אחרי זה הוא התקשר לחנות ואמר לי: "אפשר לשאול אותך שאלה חצופה?", צחקתי והוא שאל למה אני צוחקת אז עניתי שזה בגלל שראיתי אותו מסתכל ואמרתי לו שאני פנויה. ביום שבת האחרון נפגשנו, הוא בא לאסוף אותי עם הג'יפ הכסוף שלו, למרות שהוא גר 2 מ' ממני, צעד טפשי שגרם לנו לבזבז זמן על למצוא חניה ברח' דיזינגוף בתל אביב, אבל כנראה שהוא חשב שזה יהיה נורא אבירי מצידו לאסוף אותי עם הג'יפ שלו והוא צדק כמובן