גברים! מה יהיה איתכם?

גברים! מה יהיה איתכם?

מקרה שקרה לי בשבוע שעבר: הוא נכנס לחנות שאני עובדת בה אחה"צ והיה משהו באויר, לא פלירטטנו בכלל אבל הוא מצא חן בעיניי ובדיעבד זה היה הדדי. הוא יצא מהחנות ואני הסתכלתי עליו מתרחק ואז הוא הפנה את מבטו לאחור וקלט אותי, שני צעדים נוספים ושוב הוא מפנה את מבטו וקולט אותי ואני אומרת לבוס שלי: "הבחור הזה שקנה אצלנו עכשיו עושה לי עיניים כל הזמן", דקה אחרי זה הוא התקשר לחנות ואמר לי: "אפשר לשאול אותך שאלה חצופה?", צחקתי והוא שאל למה אני צוחקת אז עניתי שזה בגלל שראיתי אותו מסתכל ואמרתי לו שאני פנויה. ביום שבת האחרון נפגשנו, הוא בא לאסוף אותי עם הג'יפ הכסוף שלו, למרות שהוא גר 2 מ' ממני, צעד טפשי שגרם לנו לבזבז זמן על למצוא חניה ברח' דיזינגוף בתל אביב, אבל כנראה שהוא חשב שזה יהיה נורא אבירי מצידו לאסוף אותי עם הג'יפ שלו והוא צדק כמובן
בכל אופן, הפגישה היתה טובה למדי אם אתם שואלים אותי, בסוף כשהוא הוריד אותי בביתי הוא הדביק לי נשיקה רטובה, התנתקתי ממנו ואמרתי לו בחיוך: "היי אני לא מתנשקת כל כך מהר", "את לא מתנשקת כל כך מהר?" הוא שאל בחיוך והדביק לי עוד נשיקה ארוכה ולחה, חצוף
אז כאן מגיעה השאלה / התהיה / השיגוע: כשנפרדנו הוא לא אמר כלום לגבי פגישה נוספת או לגבי כך שנישאר בקשר. זהו נעלם. עבר אמנם רק יום וחצי, אבל מהיכרותי עם גברים, אין מצב אפור בדרך כלל, אם הם רוצים הם מתקשרים, במיוחד בגילנו המופלג כשהמשחקים מאחורינו (אני מקווה). מה עשיתי בפגישה אחת קטנה ותמימה שגרם לו להתאייד? כנראה שלעולם לא אדע אבל אין ספק שזה מתסכל אותי ומטריד את מנוחתי ביום וחצי האחרונים. עכשיו, אני לא מצפה ממכם לנתח את המקרה ולכתוב לי מה המסקנות, אין מצב שתדעו מה עבר לו בראש אבל אני כל כך רוצה להוציא את זה, אני בחורה ובחורות תמיד אוהבות לשתף את כל העולם ואחותו במצוקות שלהן. אז תודה על ההקשבה.

ואני לא מבין

אם זה כל כך מטריד, למה לא להתקשר? למה להמשיך לחשוב דברים שאולי בכלל לא נכונים? ובהצלחה. מה יהיה איתנו? מה יהיה איתכן? :)

100000% צודק

הנסיך הפעם צודק. מסכימה איתו. יש לך שתי אופציות: 1. לא להתקשר ולא לדעת מה קרה 2. להתקשר - אם הוא לא מעוניין משום מה אז לא תראי אותו יותר לעולם ומקסימום הייתה לך פדיחה קטנה לכמה דקות של שיחת טלפון. אם הוא כן מעוניין ומאיזשהיא סיבה לא יצא לו להתקשר - אז סבבה. את התקשרת ותיפגשו שוב. חוץ מזה שלפעמים גם הבחורה יכולה להתקשר... ואני אומת לך את זה בתור בחורה. מה כבר יכול להיות? תתקשרי!!

נימשון

New member
גם אני לא ממש מבינה

למה את מחכה ולא מתקשרת בעצמך
הרי כתבת במו מילותיך כי הגעתם לגיל בו המשחק של מי מתקשר למי לא אמור לקחת תפקיד, אז למה את משחקת אותו

לא מתקשרת

אני עדיין לא מספיק בטוחה שהוא רוצה. שיראה לי שהוא באמת רוצה ואז אתקשר, אם הוא רוצה באמת הטלפון הזה שלי לא ישנה ממילא ואם הוא לא רוצה אז לא עשיתי מעצמי צחוק. דפקט שלי, לא אמרתי שאני מושלמת.

בעיה שלך

אל תפילי את זה עליו אם ככה, אם את כל כך רוצה את יכולה להרים טלפון. אולי הוא חושב שבגלל הנשיקה את לא מעוניינת? והוא לא ידע את זה אם לא תתקשרי ותראי שאת רוצה? לא מבין.

נימשון

New member
בגן נהגנו לאמר

הכל עובר עליך וקקה בידיך. מאיפה את יודעת שהוא לא מרגיש וחושב בדיוק אותו הדבר
אולי הוא גם יושב בבית ורוצה להתקשר אבל לא בטוח בתגובתך אז מחכה שאת תעשי את הצעד הראשון. את יכולה לשבת ולחכות ואת יכולה לקחת אחריות ויוזמה ולעשות משהו כדי לקדם את הנושא. אם הדחייה מאוד מפחידה אותך אז שלחי לו SMS וכתבי לו שהיה לך נחמד במחיצתו וכי תשמחי לשמוע ממנו, מכאן הכדור אצלו אבל את לפחות יודעת שאת שלך עשית.

לא תתקשרי תפסידי

תפסיקי לשחק משחקי כבוד של ילדים בגן. אולי גם הוא חושב כמוך בגלל דחיית הנשיקה. מה כבר יכול להיות שיחת טלפון שתבהיר את העניין ודי. חבל ההפסד כולו שלך.

אני לא מצליחה לקרוא אותו

הסיבה העיקרית לכך שאני לא מתקשרת היא שכשנפרדנו הוא לא אמר כלום לגבי ההמשך, באותו רגע כבר די הייתי בטוחה שאני לא אשמע ממנו יותר והנה זה קורה אז למה שאתקשר? לא קשור לכבוד כמו לתחושת בטן והלואי שאתבדה.

אבל בטח הוא שם לב שאת

לא היית מרוצה מעצם הנשיקה... אולי הוא חושב שאת לא תרצי לשמוע ממנו או הנה, היא לא מתקשרת אז בטח היא לא רוצה, אויייי, איזו טעות עשיתי , מה אני אתקשר אליה? הרי היא דחתה את הנשיקה ובטח היא לא מעוניינת, אם אני אתקשר אליה אולי היא תחשוב שאני מציק לה ? הממ קפיש? יאאלה, תתקשרי, מה איתך?

לא מצליחה כן מצליחה תתקשרי

את סתם חושבת מהרהרת מחכה ע"י הטלפון חשבת במקום זה להרים את טלפון. די אנחנו לא בגן מספיק עם ענייני הכבוד אל תשכחי שדחית אותו מעצם הנשיקה אולי בזה הוא הבין שאת לא מעוניינת. בסה"כ שיחת טלפון שתבהיר את העניינים.

rrredshay

New member
../images/Emo33.gifתתקשרי אליו

אלונה, ממפגש (קצר מאד אמנם) איתך, לא נראה לי שיש סיבה שמישהו יכול לא להיות מעוניין בך. סביר להניח שהוא פירש את הסירוב שלך לנשיקה כדחיה מסויימת, ולדעתי את חייבת להתקשר אפילו במחיר של "לעשות צחוק מעצמך". הרווח יכול להיות הרבה יותר גדול מההפסד (ואם יהיה הפסד, הוא כולו שלו). בכל מקרה, בהצלחה! ! !

אכן תגובה יפה

ותודה על המחמאות יקירי אבל אין לי אומץ וחשק לעשות צחוק מעצמי. אין לי כבוד כבד ואין לי אגו בשמיים, אני פשוט פחדנית שלא רוצה להיווכח שמישהו שהיא רוצה לא מעוניין בה. נורא פשוט. אם הייתי גבר בטח לא הייתי שורדת בעולם הזה אבל אני לא, אז תנו לי להיות בצד הפאסיבי מהסיבות שלי, שידועות לכולכם עכשיו... אני יכולה להבטיח לכם שאם אני בטוחה ברצונו ובאהבתו של הצד השני אני אתן לו הרבה בתמורה, בלי להסס בכלל.

בת מלכה

New member
יש לי שאלה אליך

מה המינימום שיקרה? הוא יגיד לך "לא". אבל המקסימום גדול פי כמה וכמה!

straycat

New member
בניגוד לאחידות הדעות כאן...

לדעתי את צודקת בכך שבחרת לא להתקשר. אני מניחה שהרגשת משהו באופן אינטואיטיבי, שגרם לך לחשוב שאולי הוא אינו מעוניין או אינו יודע מה הוא רוצה מעצמו. גברים אמורים להוכיח את עצמם (בעיקר לאחר שנוכחנו לאורך שנים, שרובם אינם ראויים). חלק מהעניין הוא להיות אקטיביים ויוזמים, בעיקר בתחילת קשר. אם הוא לא השכיל לעשות זאת, יתכן שהוא סתם פחדן, או יתכן שכמו רבים אחרים ומשעממים, חיפש סטוץ ללילה והבין שיצטרך להתאמץ יותר מכפי שתכנן... התופעות האילה מוכרות עד כדי בחילה. אני יכולה להעיד על כך באופן אישי, ומכירה לא מעט נשים יפות ואינטליגנטיות שחוו בדיוק אותם דברים. לדעתי, לא את הפחדנית בסיפור הזה, אלא הוא. שימצא פראיירית אחרת שתהיה מוכנה לרדוף אחריו, רק כדי לדחות את האכזבה לאחרי הסקס...

בת מלכה

New member
יש משהו במה שאת אומרת

ועדיין מסרבת לעמוד מהצד ולחכות שהוא יתקשר. נו, הדיון הרגיל אחרי דייט...

כל אלו השערות בלבד ../images/Emo66.gif

טלפון או SMS אחד - מתוך כל האפשרויות היפות שהצגת- היתה נשארת רק אפשרות אחת. לא מבין למה לחשוב כל כך הרבה כשבקלות יתרה אפשר להגיע לתשובה המתבקשת לכאן או לכאן.

straycat

New member
לדעתי, התשובה כבר ניתנה...

התנהגות משמעותית הרבה יותר ממילים. לדעתי, עצם העובדה שלא התקשר עד כה, מעידה על כוונותיו. נוסף לזה, קל מאוד לשקר באמצעות מילים, קשה הרבה יותר לשקר באמצעות מעשים.

למעלה