גברים כנסו רגע.....

magicwoman

New member
בונבונית שלי מתוקה

באהבה אם אין סיכון אין סיכוי או בעצם בכל דבר בחיים והוא אם לא קיבל את החיזור שלך הפסיד!!!

חיזור גורלי

אין כאן בכלל שאלה אם לאהוב חיזור או לא... זה עמוק יותר. אם גבר לא מסוגל לקבל... לא מסוגל לתת. ישנם גברים שלא יודעים היכן לקטלג את עיניין החיזורים, הם לא יודעים מה לעשות עם זה. אלו אותם גברים שלא מסוגלים גם לתת מעצמם.

maof

New member
חיזור גורלי ../images/Emo13.gif

השאלה היא.... לא אם מסוגל לקבל או לא. לא אם יודע לקטלג או לא. לא אם יודע לתת מעצמו או לא. האם יודע לעמוד בפיתוי
האם רוצה לעמוד בפיתוי
מעוף

י עלה

New member
חיזור

כשהוא בא במינון הנכון,בטוב טעם,בחושניות רבה,לדעת לתת מרחב נשימה לצד החיזור,המגע הנכון,המילה הנכונה בזמן הנכון-אין שום סיבה שגבר ידחה חיזור זה מעל פניו. ולמען האמת-אנשים בכלל מאבדים את עצמם בזמן החיזור,אסור לאבד את עצמך תוך כדי והרי לך התשובה.

maof

New member
סתם שאלה../images/Emo2.gif

מי קובע את המינון
מעוף

galigam

New member
כן אבל........

כביישן ללא תקנה הייתי נשאר בודד אם לא היו לי מחזרות.עדיף חיזור עדין ומרומז.קצה חוט .ל זקוק ליותר מכך.

הסוכן64

New member
מבחן הבנות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חשבתי גם להש

להשתתף,אבל לא מצא חן בעיני שתמונתי תפורסם באתרי היכרויות שאין לי עניין להיות רשום בהם או שתמונתי תתפרסם שם. תשנו את זה למבחן פנימי בפורום יש פה מספיק אנשים שיתנו דעה.

כמעט כל גבר שענה לי על שאלה

כזו.. תמיד בסופו של דבר הודו שהם מעדיפים את ה HUNT הם אלו שאוהבים לחזר לרוץ..וכמה שתסרבי ככה ירוצו... אשה שנותנת מעצמה המון אשה שמחזרת הופכת את התפקדים.. כן, יהיו כאן שיגידו כמה זה אינפנטילי או דבילי..או מה שלא יהיה אבל... בסופו של דבר זה תמיד מגיע לרמה הבסיסית של המערות..

זה הקטע....

שמצד אחד הגברים אומרים שהם מאוד אוהבים את החיזור (במידה הנכונה) ומצד שני כאשר את מחזרת, מפנקת יותר מידי אז הם מתרחקים ומצד שלישי ככל שאת מתרחקת הם מתקרבים יותר ומצד רביעי כשאת מפסיקה לעשות דברים, הם מתחילים להתלונן ומצד חמישי כל התשובות נכונות אז למה העולם הוא כזה? קבל, תהנה, תשביץ, תחייך, תאהב למה תמיד צריכים להיות שליליים הרבה פעמים למה כל דבר שעושים הוא לא טוב לא משנה אם זה טוב או רע לעולם לא נדע את המינון הנכון אבל אפשר לפחות לנסות לא? סתם קטע של הבנה והתלבטות

maof

New member
ורק אני תמיד נישאר אני../images/Emo9.gif

מתחת לראשי מונחת ירך ועל בטני צרור תלתלים מוטל בלאט יוצאות ידיים אל הדרך ומסלולן ארוך ומפותל. ופתע תרדמה עלי נופלת שוב אין אני מצליח לאתר של מי היד אשר עלי זוחלת ואת גופי הופכת לפסנתר. והשאלה הניצחית להיות או לא להיות. מעוף

אותי זה מלחיץ

כשפעם כן כן פעם לפני המוןןןןןןןןןןןןן זמן (מס שפתיים לעו"ד בלונדיניות ) היו מתחילים איתי אני מעדיף ךלהיות האסטרטג והכובש

למעלה