גברים כנסו רגע.....

מיקי 43

New member
בובונה

כשגבר מחזר איך הוא יודע שלא ידחה? פשוט לנסות לקחת צ'אנסים בחיים מי שמתבייש מתייבש

n o g a1

New member
אני לא גבר אבל בא לי לענות..

מותר כן? האם לחזר או הלא? תעשי מה שאת מרגישה, מה שיצא ממך באופן הכי טבעי שבעולם. אם מישהו לא אוהב את זה , אז? אז לא! העיקר שתמיד תרגישי הכי אמיתית עם עצמך.

תודה זה מה שאני עושה../images/Emo24.gif

וכן ברור שאת יכולה לענות

אם יש פידבק חיובי אז לכי על זה.....

ואף אחד לא יכול להציע לך משהו יותר טוב ואמין,מהתחושה הפנימית שלך...\ בהצלחה

crisRobin

New member
אז ככה

שיוויון זה שיוויון: תלמדו להתמודד עם מושב האסלה, אתם צריכות אותו למטה אנחנו למעלה. אתם לא שומעות אותנו מתלוננים על זה. כן ולא הם תשובות מאד מקובלות על כל השאלות. כאב ראש שנמשך שנתיים הוא בעיה - תגשי לרופא דחוף!!! אם את חושבת שאת שמנה, את כנראה שמנה. למה לשאול אותנו? אם את שואלת שאלה שאת לא רוצה תשובה עליה, צפי לתשובה שאת לא רוצה לשמוע. וכן, גם אנחנו אוהבים שמחזרים אחריינו.

n o g a1

New member
רוצה לשאול משהו בנוגע למושב האסלה

השלמנו אם העובדה שאתם צריכים אותו למעלה , או.קיי? אבל למה למה למה גם כשהוא למעלה וגם כשאתם משתדלים - זה לא כל כך מצליח?

crisRobin

New member
בגלל הרופא

אם הרופא היה פותר לך את הבעיה, הראש לא היה כואב לך, אם הראש לא היה כאב לך כל הזמן, היינו יכולים לקיים יחסי מין, אם היינו מקיימים יחסי מין, לא היינו צריכים לקום עם זיקפת בוקר (מותר להגיד זיקפה בפורום???) אם לא היינו קמים עם זיקפת בוקר, לא היינו צריכים להשתין באלכסון, אם לא היינו צריכים להשתין באלכסון, היינו פשוט מתישבים ואז לא הייתה בעיה. מה היתה השאלה?

crisRobin

New member
רק לו זה

כל פעם שהאשה מתלוננת אצל הרופא בגלל הבעל, בבדיקה הגופנית השנתית הוא פתאום מחליט לבצע בדיקת תחורים ו/או בדיקת בקע.

n o g a1

New member
אבל אני לא רוצה להתלונן על הבעל

אין לי בעל , שכחת? גו"ג פה. אני רוצה להתלונן בכלל על הפיספוסים , ואני מבינה יותר מתמיד שהרופא אשם. זה פשוט.

ב ה י ר

New member
אני לא בעד שיוויון!

אין דבר כזה ולא יהיה לא מחפשת את זה ונהנת מפריוילגיות של נסיכה...

למעלה