גברים כנסו רגע.....

שאלה יותר נכונה לגברים היא......

איך אתם אוהבים שמחזרים אחריכם

אוהבים, דפנטלי.

במשחק הזה, הרי העניין החשוב לדעת שמישהי באמת מעוניינת בך, ולא תדחה על הסף אם תתחיל אתה. הידיעה שמעוניינים מורידה הרבה מתח, אבל..מביאה מתח שונה: לעמוד בציפיות. אבל זה כבר שרשור אחר..

ישראלי44

New member
כן ,אבל...

כן זה מחמיא כן זה מעניין כן זה יפה לא באגרסיביות לא בבוקר ובדרך כלל זה תלוי מי את ולאן את הולכת ואם את את ,אז כן.

ישראלי44

New member
בבוקר

אני אוהב בבוקר אבל בשביל לתת לך את תשומת הלב המקסימלית המגיעה לך' אני צריך שקט. וזה לא בבוקר. ולמרות שאין זמן לאהבה או לחיזור, איתי... בבקשה לא בבוקר.

ישראלי44

New member
עד חצי המלכות

יפתי את בטח יודעת שאני כבר לא בן 18 וגם לא 36 ובאמת עד כמה שאוהב אותך וארצה אותך ואחשוק בך אני צריך קצת זמן לעצמי [בבוקר] נשיקות

בט"ו באב בשירת המחוללות..

נזכר שהנשים מחוללות בכרמים ומציעות "משפחה" ובעצם מציעות את עצמן..ובעצם "מחזרות אחרי הגברים" ובד"כ,לפחות בעבר,היה זה תפקידו של הגבר והיום,אם גבר ניגש ומנסה לפתוח בשיחה,זה בסדר,לדעתי ונעים אם גם אישה ניגשת ופותחת בשיחה. אני,לפחות,לא הייתי מרגיש עם זה בעיה. ומנסיוני האישי,אפילו מקבל זאת באהבה. ולגברים ולמי שמאמין בכוכבים ומזלות כדאי שישאל מהו מזלה של אותה אישה שידע לפחות מה איתה עומד לקרות..

שלגיה 13

New member
ואני נוכחתי לדעת../images/Emo99.gif

שכשנותנים נתינה טוטאלית, דברים מדהימים קורים לצד השני ובזוגיות...

מחזרות

ככל שהתקבה כך ברחתי ככל שהתרחקה היה לי את האפשרות הבחירה ללכת שבי אחריה או לברוח כל עוד נפשי בי

גברים, ממש כמו נשים... ../images/Emo99.gif

אוהבים להרגיש מיוחדים למישהו. כשאשה מחזרת אחרי גבר (ואני מדבר על חיזור עדין, נעים... ממש כמו שאני מחזר כשאני מתאהב...
) היא בעצם אומרת לו "אתה מיוחד בעיני, ואני רוצה את קירבתך..." את מכירה הרבה בני אדם שלא יאהבו את ההרגשה הזו? אישית?... מאד מאד אוהב להיות מחוזר, ולא - למי שמוטרדת מזה - זה מוריד מערכה של האישה כהוא זה... אולי אפילו להיפך, זה פותח את ליבי אליה באופן שנותן לה להיכנס אליו בנינוחות. ממש כמו שצריך, כשמתאהבים.

crisRobin

New member
אתמול והיום

אתמול היה אתמול, אתמול עניתי והיום עונה אחרת. השאלה היחידה ששווה תשווה הינו מה את רוצה. אם כשאת מחזרת אחרי משהו זה גורם לך למחלת ים, אל תחזרי. חפשי את אלו שלא רוצים ומבקשים את זה. אם כשאת מחזרת אחריו אהבתך אליו גדלה, חפשי את אלו שיחבקו ויעריכו את זה. אך אל תמצאי את אלו שלא אוהבים חיזור ותתקעי להם את זה בגרון ותגידי "ככה בא לי".

שלגיה 13

New member
כמה נכון../images/Emo24.gif...

כל אחד צריך לחפש את "כוס התה" שלו. מי שמשחק משחקי כבוד לנוכח נתינה של בן הזוג, לא ראוי לנתינה הזו. אבל יש אנשים שאוהבים את זה, וזה בסדר.

בטח לחזר ../images/Emo141.gif

אבל מקריאת השרשור אני מתרשם שיש לך איזה בילבול. אם את מחזרת אחרי גבר והוא לא מעוניין, או שהוא מעוניין אבל רק לאותו הלילה, או שהציפיות שלך לא מתממשות באיזושהי דרך אחרת - כל זה לא אומר שזו הייתה שגיאה לחזר אחריו, או שגברים לא אוהבים שמחזרים אחריהם. בהצלחה

למעלה