גברים יקרים...

GAZAX

New member
הבעיה ברמזים...

לא הכי מפריע לי שאתן מדברות ברמזים, יותר מפריע לי שאח"כ אם לא הבנו, אתן כועסות!!!

../images/Emo45.gifאני מסכימה.

משום מה הרבה אנשים חושבים שבני זוגם קוראי מחשבות... ואם הם כבר טורחים לשלוח רמז והוא לא נקלט זה עוד יותר מעצבן אותם. אם רק היתה תקשורת פתוחה...

אני הכי שונא את המשפט

"אתה צריך להבין לבד." או: "אני רוצה שתבין דברים כאלה בלי שאני אגיד לך." אהההההההה!!!! אני לא קורא מחשבות!

svetaa

New member
מה, אף פעם לא רצית שהיא

תנחש ותעשה בדיוק מה שאתה רוצה באותו רגע מבלי שתאמר לה ישירות?

shekelmasn

New member
למה אתן מצפות

למה אתן מצפות מהדייט הראשון שלכם או ממישהו שנדלק עלייכן.

soooz

New member
אין הרבה מה לצפות מדייט ראשון

... שיציע לשלם.

פששששש...

זו הציפייה לך מדייט ראשון ?
טוווווווווווווב.

elena20

New member
לא פלא, שאחרי זה הבנים חושבים

שכל הבנות חומרניות....

soooz

New member
וואלה? דווקא הבנים שאני מכירה

ממש לא חושבים ככה...

soooz

New member
נכון

זה באמת לא כזה פשוט... אי אפשר לקנות אותנו בדייט ראשון על סמך משהו אחד וגם אתכם לא. עצם העובדה שאני יוצאת עם מישהו לדייט ראשון זה אומר שהוא מצא חן בעיניי בצורה כלשהי... אין עצות איך להתנהג בזה כי תכלס אתה צריך להיות עצמך.... והקטע של להציע לשלם - זה דבר בסיסי בדייט ראשון לדעתי. ולא מתוך חומרניות.

oreldi

New member
דייט ראשון סבבה...

אבל מה אחר כך? גם בהמשך את חושבת שהגבר צריך לשלם ?

soooz

New member
פעם אני, פעם הוא

שכל פעם מישהו יזמין את השני... אני לא אוהבת שלוקחים את החשבון וכל אחד משלם את החצי שלו.

oreldi

New member
סבבה..

הבעיה שאצל לא מעט בחורות זה "פעם הוא פעם הוא ושוב פעם הוא".... לא מבין את החוצפה שיש להן לצפות או לקוות שבחור שהוא עדיין זר בשבילן יממן אותן

אני חושב שזה צריך להיות 80 אחוז

הגבר אצלי זה 98.5 רק כשבמקרה באמת נתקעת לי כסף, אז אני אתן לה לשלם על גלידה. כל השאר אני משלם. בעיקרון זה קשור למצב כלכלי אם צריך מתחשבים קצת , אם גרים ביחד או עם שותפים אז מין הסתם התקציב הוא גדול יותר, וקיצור מי שעשיר יותר שישלם (כמה מפתיע שזה בד"כ גברים) חחחחחחחחח

הוא צריך לשלם בכל הדייטים

אולי אני פשוט סתם מיושנת, אבל תמיד חשבתי ככה אני בטוחה שרובכם מתנגדים לתפיסה הזו , אבל לדעתי זה פשוט לא במקום כשהבחורה משלמת.

למעלה